Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Kurtlar Vadisi Pusu tam kadro tanıtımda!

Tüm heyecanıyla yeni yayın dönemine hazırlanan Kanal D Türkiye'nin en çok izlenen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'yla bomba gibi bir sezona hazır

necati-sasmaz-polat-alemdar-1465069-465x309.jpg

Kurtlar Vadisi Pusu'dan yeni kareler
Dünyada büyük hayran kitlesine sahip Türkiye’nin en çok sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu izleyicilerinin karşısına yine onları çok şaşırtacak ve erkanları karşısında soluksuz bırakacak bölümlerle gelmeye hazırlanıyor.
Türkiye'nin beğenilen kanalı Kanal D, Kurtlar Vadisi Pusu heyecanıyla yeni yayın dönemine büyük sürprizleriyle hazır!
GÖRKEMLİ GECEYE ÜNLÜ AKINI
Kanal D tanıtım kokteyli şu sıralar Ulus 29'da gerçekleştiriliyor. Görkemli geceye Kurtlar Vadisi Pusu'nun başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, dizide yer almak için Türkiye’de bulunan Hollywood’un efsane oyuncularından Andy Garcia, Kanal D yönetim kurulu, Kurtlar Vadisi Pusu oyuncuları ile çok sayıda ünlü isim katılıyor.
Geceden çok özel kareleri yazete.com'dan takip edebilirsiniz.

Bugün de bana denk geldi hep; kafenin önünden geçiyordum adam vadi izliyordu, otobüste adamın telefonu çaldı Cendere. Sonra 2 adam da Vadi'yi konuşuyorlardı durakta. :D
vadi farkı deyip geçeceksin aga bana çok rastgelir :D

off resme bak be ustam süper
şu gözlüklü kim çıkaramadım

bu arada andy garcia paso resim çektiriyor aferin partiler röportajlar reklamını iyice yapıyoruz süper :D

BwyiE5nIUAAFY22.jpg:large

bu da güzeller güzeli leyloş :D

@takas oda ertuğrul özkök hürriyet in eski genel y. yönetmeni , yarın röportaj var hürriyette

vadi farkı deyip geçeceksin aga bana çok rastgelir :D

off resme bak be ustam süper
şu gözlüklü kim çıkaramadım

bu arada andy garcia paso resim çektiriyor aferin partiler röportajlar reklamını iyice yapıyoruz süper :D

BwyiE5nIUAAFY22.jpg:large

bu da güzeller güzeli leyloş :D
Biliyorum aga diyordun. :D Aslında bana da denk geliyordu ama bu sefer bir günde bu kadar çok olunca şaşırdım. :D

epey reklam da olucak fotoyu görmüşsünüzdür magazin ve haber kanalları hep vardı en az 20 tv kan

noluyo böyle vadi uçtu iyice benim ilk bölm beklentim 20 ye çıktı artık

partiler falan leylaya hasta oldum çok güzel ya :D

andy garcia inanılmaz bi karizma
ustamız her zamanki müthişliğinde

ekip full herşey tamam
bu arada @-KADİR- aga serdar akar ın selamını getirmişsin aleykümselam :D
yarın hürriyet alacaz artık şart oldu
kanal d nasıl tanıtım yapıyor baksana tüm medya orda işte bu be ratingler patlamazsa bende bi halt bilmiyorum

iyi oldu bu transferde ya , iyice arttı beklentiler

bu arada nerden tanıyon abi 😀
bizim camide vakit namazları kılarsak beraber:)))))))))))))

#kurtlarvadisipusu senaristi Murat Koca "izleyici hikayeden sürükleyici birsey mutlaka bulur,biz yazmıs olmak icin sahne yazmıyoruz" #kanald

murat koca derken

BwyLQGQIQAI_gd3.jpg:large

irfan şahin ve ustamız

Forum İstatistikleri

Konular
176,584
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy