aga onunda olma ihtimali varmış tabi ama gerçeki görecez, niye kaan girgin de gayet iyi oyuncuSaruhan Hüneli beklerken kim geldi![]()
aga onunda olma ihtimali varmış tabi ama gerçeki görecez, niye kaan girgin de gayet iyi oyuncuSaruhan Hüneli beklerken kim geldi![]()
Neyse İnşallah Saruhan da oluraga onunda olma ihtimali varmış tabi ama gerçeki görecez, niye kaan girgin de gayet iyi oyuncu
Kurtlar Vadisi Pusu tam kadro tanıtımda!
Tüm heyecanıyla yeni yayın dönemine hazırlanan Kanal D Türkiye'nin en çok izlenen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'yla bomba gibi bir sezona hazır
![]()
Kurtlar Vadisi Pusu'dan yeni kareler
Dünyada büyük hayran kitlesine sahip Türkiye’nin en çok sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu izleyicilerinin karşısına yine onları çok şaşırtacak ve erkanları karşısında soluksuz bırakacak bölümlerle gelmeye hazırlanıyor.
Türkiye'nin beğenilen kanalı Kanal D, Kurtlar Vadisi Pusu heyecanıyla yeni yayın dönemine büyük sürprizleriyle hazır!
GÖRKEMLİ GECEYE ÜNLÜ AKINI
Kanal D tanıtım kokteyli şu sıralar Ulus 29'da gerçekleştiriliyor. Görkemli geceye Kurtlar Vadisi Pusu'nun başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, dizide yer almak için Türkiye’de bulunan Hollywood’un efsane oyuncularından Andy Garcia, Kanal D yönetim kurulu, Kurtlar Vadisi Pusu oyuncuları ile çok sayıda ünlü isim katılıyor.
Geceden çok özel kareleri yazete.com'dan takip edebilirsiniz.
Vadi oyuncu seciminde herzaman basarili olmustur.. Oyuncuyu tanimiyorum ama dizimize yakisacaktir.. Hayirli Olsun.@Master.1000 aga kaan girgin kurtlar vadisi nde yorumunu alalım 🙂
Vadi oyuncu seciminde herzaman basarili olmustur.. Oyuncuyu tanimiyorum ama dizimize yakisacaktir.. Hayirli Olsun.
vadi farkı deyip geçeceksin aga bana çok rastgelirBugün de bana denk geldi hep; kafenin önünden geçiyordum adam vadi izliyordu, otobüste adamın telefonu çaldı Cendere. Sonra 2 adam da Vadi'yi konuşuyorlardı durakta.![]()
off resme bak be ustam süper
iyi oldu bu transferde ya , iyice arttı beklentilerKaan girgini çok iyi tanırım çok iyi bir oyuncudur
Biliyorum aga diyordun.vadi farkı deyip geçeceksin aga bana çok rastgelir
off resme bak be ustam süper
şu gözlüklü kim çıkaramadım
bu arada andy garcia paso resim çektiriyor aferin partiler röportajlar reklamını iyice yapıyoruz süper
![]()
bu da güzeller güzeli leyloş![]()