Kesin öyledir hacıvay be bu kadarını beklemezdim bunlar resmen vadiyi bitirmeye çalışıyolar çok açık ve net bi şekilde
bahadırlar ayrıldı pana filmden çoğu kişiyi de götürdüler ve şirketlerini kurup vadiye en büyük rakip olacak dizilerini yani reaksiyonu hazırladılar
perşembeye koyamamalarını sebebi pahalı bi iş olduğundan ötürü riske edememek vadi karşısında
diğer tarafdan da çoğu vadi oyuncusunu ayartıp sezon içinde anlaşıp yeni dizi için atv ile anlaştılar
kadro resmen vadi oyuncularından oluşuyor bunu yapmalarının ve perşembeye koymalarının temel sebebi ise atv nin vadiden kalan perşembeye vadi çakması bi diziyle kopara bildikleri kadar reyting koparmasıdır
işte bu şekilde vadiyi bitirmeye ve kadir kardeşimin dediği gibi biz olmadan yapamazlar demek istemelerindendir
başka hiçbi açıklaması yok
ama bu oyuncularda biraz vefa olsa bunu yapmazlardı ayrıldınız eyvallah onların dizisine gittiniz eyvallahta insanda vefa olsa ben ekmek yediğim dizinin karşısına geçemem der yazık cidden yazık
ben bu diziyi izlicektim ve konularda da kesin tutar yazmıştım çünkü perşembe olmaz diye düşünüyodum ama diyecek söz bırakmadılar..
aga karakterini izlemiş olsaydın sende böyle derdin çok psikopat bi rolü vardı dizisini hiç beğenmem zaten izlemiyorum da ama izlediğim akdarıyla ve izleyenlere göre bu adam çok seviliyor kordon celille işi götürecektir
ertan saban iyi oyuncu vadide oynamasını da istediğim oyunculardan zaten söylemeye gerek yok ama kestiği tırnak falan aşırı abartı bence aralarında pek bi fark yok psikopatlıksa bu adam daha psikopat
ilk 3 e sokmadım çünkü aklıma gelmemiş çoğu kişiyi unuttum bu da istediklerimden biridir![]()
Kesinlikle doğru.Ertan Saban aksiyon dizilerine yakışır psikopat tipi var adamda.Birde ses tonu çok iyi.Yalnız dizi seçimleri yanlış.Şöyle kendini ispatlayabilecek bir dizide oynasa çok iyi olurErtan Saban türkiyede harcanan oyuncudur .Türkiyeden başka bir yerde doğsa başka ülkede oyuncu olsadı çok büyük bir yıldız olabilirdi belki abartıyorum ama aksiyon tarzı filmlerde adam yaşıyor rolünü![]()
Aga sen Orhan Bıyıklı'yı da istiyordun galiba, o da Ekip 1'den ayrılacak, bakarsın o da gelirvay be bu kadarını beklemezdim bunlar resmen vadiyi bitirmeye çalışıyolar çok açık ve net bi şekilde
bahadırlar ayrıldı pana filmden çoğu kişiyi de götürdüler ve şirketlerini kurup vadiye en büyük rakip olacak dizilerini yani reaksiyonu hazırladılar
perşembeye koyamamalarını sebebi pahalı bi iş olduğundan ötürü riske edememek vadi karşısında
diğer tarafdan da çoğu vadi oyuncusunu ayartıp sezon içinde anlaşıp yeni dizi için atv ile anlaştılar
kadro resmen vadi oyuncularından oluşuyor bunu yapmalarının ve perşembeye koymalarının temel sebebi ise atv nin vadiden kalan perşembeye vadi çakması bi diziyle kopara bildikleri kadar reyting koparmasıdır
işte bu şekilde vadiyi bitirmeye ve kadir kardeşimin dediği gibi biz olmadan yapamazlar demek istemelerindendir
ama bu oyuncularda biraz vefa olsa bunu yapmazlardı ayrıldınız eyvallah onların dizisine gittiniz eyvallahta insanda vefa olsa ben ekmek yediğim dizinin karşısına geçemem der yazık cidden yazık
ben bu diziyi izlicektim ve konularda da kesin tutar yazmıştım çünkü perşembe olmaz diye düşünüyodum ama diyecek söz bırakmadılar..
aga karakterini izlemiş olsaydın sende böyle derdin çok psikopat bi rolü vardı dizisini hiç beğenmem zaten izlemiyorum da ama izlediğim akdarıyla ve izleyenlere göre bu adam çok seviliyor kordon celille işi götürecektir
ertan saban iyi oyuncu vadide oynamasını da istediğim oyunculardan zaten söylemeye gerek yok ama kestiği tırnak falan aşırı abartı bence aralarında pek bi fark yok psikopatlıksa bu adam daha psikopat
ilk 3 e sokmadım çünkü aklıma gelmemiş çoğu kişiyi unuttum bu da istediklerimden biridir![]()
aynen aga ben en baştan beri diyorum aadamlarda vefa nın zerresi kalmamış abdülhey diziden ayrılıp vadiye rakip oluyor kara daha vadideki rolü bitmeden çıkıyor daha tonla vadi oyuncusu toplanıyor ayıp yahu rezalet böyle olmamalıydı bahadır özdener i epey severdim diğerlerinide öyle görüyorum ki hepsinin gözünü hırs bürümüş ama diyorum ne reaksiyon ne de bu tutmayacak inşallah da tutmasın hevesleri kursaklarında kalır inşallah paraları heba olsun itibarları sıfırlansın piyasada iş bulamsınlarvay be bu kadarını beklemezdim bunlar resmen vadiyi bitirmeye çalışıyolar çok açık ve net bi şekilde
Yakında bir diziyle dönecek Ali Atayla ikisi Atv'de komedi dizisi mi ne yapacaklarmış .Bakalım komedi yakışacak mı kendisene ?Kesinlikle doğru.Ertan Saban aksiyon dizilerine yakışır psikopat tipi var adamda.Birde ses tonu çok iyi.Yalnız dizi seçimleri yanlış.Şöyle kendini ispatlayabilecek bir dizide oynasa çok iyi olur
Yav aga Ertan Saban daha iyi oyuncu bu kordon celilden yapma ya objektif ol biraz psikiopatlık desen ne ararsan var Ertan Sabandavay be bu kadarını beklemezdim bunlar resmen vadiyi bitirmeye çalışıyolar çok açık ve net bi şekilde
alemin kralı, adam gibi adam, tek başına hepsine bedel herkes görecek necati şaşmaz ın nasıl bir yaşayan efsane olduğunu inşallah vadi onun önderliğinde yine zirvede olacak![]()
bay karizma
o kadar beddua etme aga abartmaaynen aga ben en baştan beri diyorum aadamlarda vefa nın zerresi kalmamış abdülhey diziden ayrılıp vadiye rakip oluyor kara daha vadideki rolü bitmeden çıkıyor daha tonla vadi oyuncusu toplanıyor ayıp yahu rezalet böyle olmamalıydı bahadır özdener i epey severdim diğerlerinide öyle görüyorum ki hepsinin gözünü hırs bürümüş ama diyorum ne reaksiyon ne de bu tutmayacak inşallah da tutmasın hevesleri kursaklarında kalır inşallah paraları heba olsun itibarları sıfırlansın piyasada iş bulamsınlar
Aga sen Orhan Bıyıklı'yı da istiyordun galiba, o da Ekip 1'den ayrılacak, bakarsın o da gelir
Hacı ben son günlerde başka açıdan bakmaya çalışıyorum .Herkes bir dizide birbirinle buluşmuşlar aralarında sorun yok herkesin tek Necati Şaşmazla sorunu var bu bana ilginç geliyor .aynen aga ben en baştan beri diyorum aadamlarda vefa nın zerresi kalmamış abdülhey diziden ayrılıp vadiye rakip oluyor kara daha vadideki rolü bitmeden çıkıyor daha tonla vadi oyuncusu toplanıyor ayıp yahu rezalet böyle olmamalıydı bahadır özdener i epey severdim diğerlerinide öyle görüyorum ki hepsinin gözünü hırs bürümüş ama diyorum ne reaksiyon ne de bu tutmayacak inşallah da tutmasın hevesleri kursaklarında kalır inşallah paraları heba olsun itibarları sıfırlansın piyasada iş bulamsınlar
Hayal ettimde yakışır düşünsene bir yüz hatlarını falan feci birşey olurYakında bir diziyle dönecek Ali Atayla ikisi Atv'de komedi dizisi mi ne yapacaklarmış .Bakalım komedi yakışacak mı kendisene ?.
ben kordon daha iyi oyuncu demedim ki bence de ertan saban daha iyi tabi kiYav aga Ertan Saban daha iyi oyuncu bu kordon celilden yapma ya objektif ol biraz psikiopatlık desen ne ararsan var Ertan Sabanda![]()
Bakıp görecezHayal ettimde yakışır düşünsene bir yüz hatlarını falan feci birşey olur![]()
la ne fecisi osman sınav komedi çekti 5 bölüm olmadan bitti bu adam komedi oynayacak adam değil feci olurmuş hadi lanHayal ettimde yakışır düşünsene bir yüz hatlarını falan feci birşey olur![]()
iyi de o gelmese de olur aga biz daha iyilerini istiyoruzAga sen Orhan Bıyıklı'yı da istiyordun galiba, o da Ekip 1'den ayrılacak, bakarsın o da gelir
aga öyle birşey yok, olay şu necati şaşmaz büyükbaş senaristlerle yolları ayırdı, onlarda intikam için vadi oyuncularını ayarttılar malesef vadi oyuncularıda bunlara prim verdiler egolarına yenik düştüler hepsi birer polat alemdar olma hevesine kapıldılar adamlar sırf kurtlar vadisi ni bitirmek için çalışıyorHacı ben son günlerde başka açıdan bakmaya çalışıyorum .Herkes bir dizide birbirinle buluşmuşlar aralarında sorun yok herkesin tek Necati Şaşmazla sorunu var bu bana ilginç geliyor .
Benim merak ettiğim yeni gelecek ünlü oyuncular, bakalım kimler olacakla ne fecisi osman sınav komedi çekti 5 bölüm olmadan bitti bu adam komedi oynayacak adam değil feci olurmuş hadi lan
iyi de o gelmese de olur aga biz daha iyilerini istiyoruz![]()
takas ne diyon hacı iyi mi değil mi tam anlamadımaga adamı izlemiş olsaydın öyle demezdin ertan sabandan falan daha iyidir bana göre
bu adama sağlam karakter yazılırsa çok büyük efsane olur memati gibi olmazsa bende bişey bilmiyorum
çok yakışacak çokkk![]()
ben kordon daha iyi oyuncu demedim ki bence de ertan saban daha iyi tabi ki
hala söylüyorum vadiye keşke gelse daha doğrusu pana keşke alsa ama neden düşünmüyolar anlamış değilim tam vadilik adam müthiş oyuncu
aga abartmış olabilir ama gaza geldik tabi ertan saban kordon dan çok daha iyi oyuncudur açık ve net@AlemTo
Diziyi kastetmedim ben yalnız Ertan Sabanı kastettim ben komedi dizisinde de çok iyi iş çıkarır bencela ne fecisi osman sınav komedi çekti 5 bölüm olmadan bitti bu adam komedi oynayacak adam değil feci olurmuş hadi lan
iyi de o gelmese de olur aga biz daha iyilerini istiyoruz![]()
İbretlik yakalayıştakas ne diyon hacı iyi mi değil mi tam anlamadım![]()
yok aga ben kimseye beddua etmemeye çalışırım hoş bişey değil, kusura bakma bahadır özdener en büyük suçludur abdülhey i ayartan bizzat kendis ve dğerlerinide ve vadiyi bitirmeye çalışanda geçmişini unutan geçmişine düşman olan kişilere saygı ve sevgi duyamam tabi buna çanak tutan oyuncularada iyi gözle bakamamo kadar beddua etme aga abartmaben oyunculara daha çok kızıyorum bahadırı severim
insan ne kadar kızsada sevdiği insanı silemez kolay kolay ben bahadır özdenere hayranım üslubu konuşması çok başka bi adam ama vadiyi bitirmeye çalışmakla hayatlarının hatasını yapıyolar