Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

7 üye 8 ziyaretçi :D ziyaretçiler coştu :D
set resimleri gelmeye başlar artık oh be :D

Bu sezon Kurtlar Vadisi SEYİRCİSİ ile olay yaratacak. Bu kadar ayrılığın ardından TV'de bu kadar yeni yapımların başlaması ve en önemlisi Vadinin eski ekibinden iki benzer dizi karşısına koyması.. Necati Şaşmaz seyircisi ile yanlız kaldı artık. Vadi yıllardır rakip, şimdide kendi ekibide karşısına aldı. Vadi bu sezon da, Zirvede yer alırsa, Vadinin ölümsüz olduğu ispatlanacaktır. Tv dünyası vadinin güçlü seyircisini konuşacakdır. Reaksiyon fragmanı ile ne kadar profesyonel görünse de, beklenen ilgiyi gördüğünü zannetmiyorum.. böyle bir fragman Vadi yapsaydı, TV, sosyal medya, forumlar vs. havaya uçmuştu... İşte buda Vadi seyircinin farkı.

Taptalk 2

Bu sezon Kurtlar Vadisi SEYİRCİSİ ile olay yaratacak. Bu kadar ayrılığın ardından TV'de bu kadar yeni yapımların başlaması ve en önemlisi Vadinin eski ekibinden iki benzer dizi karşısına koyması.. Necati Şaşmaz seyircisi ile yanlız kaldı artık. Vadi yıllardır rakip, şimdide kendi ekibide karşısına aldı. Vadi bu sezon da, Zirvede yer alırsa, Vadinin ölümsüz olduğu ispatlanacaktır. Tv dünyası vadinin güçlü seyircisini konuşacakdır. Reaksiyon fragmanı ile ne kadar profesyonel görünse de, beklenen ilgiyi gördüğünü zannetmiyorum.. böyle bir fragman Vadi yapsaydı, TV, sosyal medya, forumlar vs. havaya uçmuştu... İşte buda Vadi seyircinin farkı.

Taptalk 2
harbiden he hiç ilgi yok bu gidişle o dizi tutmayacaktır izlenme sayılarına falan baktım çok düşük

Taptalk 2
aga mükemmel bir analiz tam gelişmesini beklediğim durumlar

harbiden he hiç ilgi yok bu gidişle o dizi tutmayacaktır izlenme sayılarına falan baktım çok düşük
aga bana içinden geleni söyle sen bu reaksiyon un cidden tutmasını istiyon mu

aga mükemmel bir analiz tam gelişmesini beklediğim durumlar

aga bana içinden geleni söyle sen bu reaksiyon un cidden tutmasını istiyon mu
aga içimden geleni söylüyorum
ne çok yüksek oran almasını istiyorum nede kötü gitmesini
tutsun ama vadinin gölgesinde kalsın istiyorum

beyaz karanfilden

10592800_1539124129644176_7800400107417134524_n.jpg

Bu lale1 kim acaba ya bakıyorum sürekli konuda
harbiden kaç saattir konuda hiçbi ses yok :D kardeş ses ver :D

her sabahın bir akşamı vardır :D

nihayet bugün vadiden ses geldi iilk transferimizde çok iyi bi isim umarız devamı artarak gelecektir

herkese iyi geceler arkadaşlar :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,662
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919