bende vadi izlerken dalmışım şimi telefon çaldıda kendime geldim 😀aga okuyodurbende kaldığım sayfadan okuyorum bi gelişme var mı diye
![]()
bende vadi izlerken dalmışım şimi telefon çaldıda kendime geldim 😀aga okuyodurbende kaldığım sayfadan okuyorum bi gelişme var mı diye
![]()
harbiden he hiç ilgi yok bu gidişle o dizi tutmayacaktır izlenme sayılarına falan baktım çok düşükBu sezon Kurtlar Vadisi SEYİRCİSİ ile olay yaratacak. Bu kadar ayrılığın ardından TV'de bu kadar yeni yapımların başlaması ve en önemlisi Vadinin eski ekibinden iki benzer dizi karşısına koyması.. Necati Şaşmaz seyircisi ile yanlız kaldı artık. Vadi yıllardır rakip, şimdide kendi ekibide karşısına aldı. Vadi bu sezon da, Zirvede yer alırsa, Vadinin ölümsüz olduğu ispatlanacaktır. Tv dünyası vadinin güçlü seyircisini konuşacakdır. Reaksiyon fragmanı ile ne kadar profesyonel görünse de, beklenen ilgiyi gördüğünü zannetmiyorum.. böyle bir fragman Vadi yapsaydı, TV, sosyal medya, forumlar vs. havaya uçmuştu... İşte buda Vadi seyircinin farkı.
Taptalk 2
aga mükemmel bir analiz tam gelişmesini beklediğim durumlarBu sezon Kurtlar Vadisi SEYİRCİSİ ile olay yaratacak. Bu kadar ayrılığın ardından TV'de bu kadar yeni yapımların başlaması ve en önemlisi Vadinin eski ekibinden iki benzer dizi karşısına koyması.. Necati Şaşmaz seyircisi ile yanlız kaldı artık. Vadi yıllardır rakip, şimdide kendi ekibide karşısına aldı. Vadi bu sezon da, Zirvede yer alırsa, Vadinin ölümsüz olduğu ispatlanacaktır. Tv dünyası vadinin güçlü seyircisini konuşacakdır. Reaksiyon fragmanı ile ne kadar profesyonel görünse de, beklenen ilgiyi gördüğünü zannetmiyorum.. böyle bir fragman Vadi yapsaydı, TV, sosyal medya, forumlar vs. havaya uçmuştu... İşte buda Vadi seyircinin farkı.
Taptalk 2
aga bana içinden geleni söyle sen bu reaksiyon un cidden tutmasını istiyon muharbiden he hiç ilgi yok bu gidişle o dizi tutmayacaktır izlenme sayılarına falan baktım çok düşük
aga içimden geleni söylüyorumaga mükemmel bir analiz tam gelişmesini beklediğim durumlar
aga bana içinden geleni söyle sen bu reaksiyon un cidden tutmasını istiyon mu
anladım agaaga içimden geleni söylüyorum
ne çok yüksek oran almasını istiyorum nede kötü gitmesini
tutsun ama vadinin gölgesinde kalsın istiyorum
Nereden biliyon [emoji525]frağmanın çıkmasına çok az kaldı
bilmiyom aga hissediyorum sadeceNereden biliyon [emoji525]
aynen aga aynenVadi ezingo yapınca
![]()
mesajlar bitmedi galiba@china_shangai abi ne iş görüyon yaz yazsana şuraya 😀
harbiden kaç saattir konuda hiçbi ses yokBu lale1 kim acaba ya bakıyorum sürekli konuda