Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Yok abi ya iş değil aslında alıştırma turları ilk önce dükkana bakma görevini verdi bizim akraba. Bu sene içerisinde İnşallah bana araba kullanmasını öğretip kursa sokacak ehliyet alınca malzeme getir götür işi başlayacak asıl iş o zaman başlıyor
sen malzeme getirir götürüken bile vadi seyredersin :)))))

Son düzenleme:
on3rnk.png

BuZaD9iCMAAm90g.png

10356026_1539219082968014_1561713498530948210_n.jpg

Son düzenleme:
Tanrıdan diledim bu kadar dilek aman aman bu kadar dilek :D

işte bu ulaaaaa işten geldim ve aldığım haberlere bak vadi beni coşturmaya yetiyor arkadaş yetiyor tüm yorgunluğumu aldı yemin ediyorum :D

çekimler resmen başladı vatana millete hayırlı olsun bu 1111
2.si ise çok daha önemlisi ve güzeli kordon celil vadiye transfer oldu bu adamı tanımayanlar için söylim müthiş bi oyuncu ve mematiye çok benziyo

memati tarzı bi psikopatlığı var ama şefkat tepenin basit senaryosu içinde saçma sahneleri çok oluyordu ancak vadide bunlar gidince aynı memati olacak

bu adam şefkat tepeden ayrıldığı gün vadiye gelir inşallah demiştim belki hatırlayan olur ve sonunda oldu çok yakışacak vadiye çok
cuk diye oturacak adamlardan biridir

bu bombaların devamı gelecektir beklemede kalın

2 haber çıktı diye millet toz oldu

@takas hoşgeldin aga
hoşbulduk aga sonunda haberler geldi ya rahatladık biraz :D

2 haberde haber olsa .1.haberi biz zaten başladık biliyorduk haber gibi sayılmadı 2.haberde beni sevindirmedi tamam kötü transfer değilde öyle çok iyi transfer değil bana göre .
aga adamı izlemiş olsaydın öyle demezdin ertan sabandan falan daha iyidir bana göre
bu adama sağlam karakter yazılırsa çok büyük efsane olur memati gibi olmazsa bende bişey bilmiyorum
çok yakışacak çokkk :D

Tanrıdan diledim bu kadar dilek aman aman bu kadar dilek :D

işte bu ulaaaaa işten geldim ve aldığım haberlere bak vadi beni coşturmaya yetiyor arkadaş yetiyor tüm yorgunluğumu aldı yemin ediyorum :D

çekimler resmen başladı vatana millete hayırlı olsun bu 1111
2.si ise çok daha önemlisi ve güzeli kordon celil vadiye transfer oldu bu adamı tanımayanlar için söylim müthiş bi oyuncu ve mematiye çok benziyo

memati tarzı bi psikopatlığı var ama şefkat tepenin basit senaryosu içinde saçma sahneleri çok oluyordu ancak vadide bunlar gidince aynı memati olacak

bu adam şefkat tepeden ayrıldığı gün vadiye gelir inşallah demiştim belki hatırlayan olur ve sonunda oldu çok yakışacak vadiye çok
cuk diye oturacak adamlardan biridir

bu bombaların devamı gelecektir beklemede kalın

hoşbulduk aga sonunda haberler geldi ya rahatladık biraz :D
aga daha yeni başladık bence 🙂

aga adamı izlemiş olsaydın öyle demezdin ertan sabandan falan daha iyidir bana göre
bu adama sağlam karakter yazılırsa çok büyük efsane olur memati gibi olmazsa bende bişey bilmiyorum
doğru söylüyon aga şefkat tepe de kendine epey hayran kitlesi oluştursu yalnız denildiği gibi fehmi kuzuzade nin oğlu rolünde olacağını düşünmüyorum olsa bile baron olmayacak aktif olacaktır

kordon celil inşallah belirtildiği gibi kuzucuzadenin oğlu olmaz yoksa onun opersyon sahnelerini izleyemeyiz inşallah başka bi karakterde düşünüyolardır eğer siyah sancak devam ederse ki inşallah devam etmez :D başına bu geçsin.

Senin fikrindir tabi bana göre bu oyuncu vadide aynı Fellerin adamı olan yakışıklı rolü gibi yada İskenderin sağ kolları gibi bir adam olabilir.Bana görede Ertan Saban'ın kestiği tırnak olamaz daha düne kadar ilk 3'de saydığın bir adamı vadiye gelen bir yeni oyuncuya sattın hemen ondan iyidir bundan iyidir şundan iyidir böyledir demeye başladın bir diğer deyişle parlatmaya başladın .Tamam vadiyi çok seviyorsun anlıyorumda sokaktan gelen sıfır eğitim almış bir adamı vadinin kadrosuna katsalar havalarda uçuracaksın bunlarda sana yakışmıyor .

Senin fikrindir tabi bana göre bu oyuncu vadide aynı Fellerin adamı olan yakışıklı rolü gibi yada İskenderin sağ kolları gibi bir adam olabilir.Bana görede Ertan Saban'ın kestiği tırnak olamaz daha düne kadar ilk 3'de saydığın bir adamı vadiye gelen bir yeni oyuncuya sattın hemen ondan iyidir bundan iyidir şundan iyidir böyledir demeye başladın bir diğer deyişle parlatmaya başladın .Tamam vadiyi çok seviyorsun anlıyorumda sokaktan gelen sıfır eğitim almış bir adamı vadinin kadrosuna katsalar havalarda uçuracaksın bunlarda sana yakışmıyor .
bu adamın şefkat tepeyi bıraktığı gün yazdıklarımı bul vadiye gelmesini ne kadar çok istediğimi görürsün sende kimseyi beğenmiyosun aga tamam ertan saban ın vadiye gelmesini istedim ama saçma sapan dizilerde oynuyo o da :D
önemli olan vadiye yakışmasıdır bu adam da sonuna kadar yakışıypr sende kimseyi beğenmiyon ne getirecekler sana al pacino mu?

şefkat tepenin açık ara en sevilen ve beğenilen oyuncusudur bu hee diziden bişey olmaz ama bu adam iyi oyuncuydu memati tarzında bi psikopatlığı var

hee bi de aga başta dediğin gibi olacak zaten bu adam başrol olmayacak ya :D

bu arada beyaz karanfil perşembe olursa yazıklar olsun derim bu resmen ihanettir
çakma vadi yapacaklar ve vadinin önüne mi koyacaklar hemde vadi oyuncularıyla
müdüründen tut imdatına abdülünden karasına zazasından deli hikmetine hepsini toplamışlar vay arkadaş vay :D

bu arada beyaz karanfil perşembe olursa yazıklar olsun derim bu resmen ihanettir
çakma vadi yapacaklar ve vadinin önüne mi koyacaklar hemde vadi oyuncularıyla
müdüründen tut imdatına abdülünden karasına zazasından deli hikmetine hepsini toplamışlar vay arkadaş vay :D
aga resmileşti perşembe kesin, beyaz karanfil kararacak

bu adamın şefkat tepeyi bıraktığı gün yazdıklarımı bul vadiye gelmesini ne kadar çok istediğimi görürsün sende kimseyi beğenmiyosun aga tamam ertan saban ın vadiye gelmesini istedim ama saçma sapan dizilerde oynuyo o da :D
önemli olan vadiye yakışmasıdır bu adam da sonuna kadar yakışıypr sende kimseyi beğenmiyon ne getirecekler sana al pacino mu?

şefkat tepenin açık ara en sevilen ve beğenilen oyuncusudur bu hee diziden bişey olmaz ama bu adam iyi oyuncuydu memati tarzında bi psikopatlığı var

hee bi de aga başta dediğin gibi olacak zaten bu adam başrol olmayacak ya :D
Bende zaten yakışmıyacak oyuncu mu dedim yazımda da altını çizerek söyledim ayrıca aynı cümlemi haber konusunda da söyledim .Tekrardan söylüyorum kanımca bu transfer iyi transferdir kötü değildir ama çok iyi değil dedim .Bu adam daha sen vadiye transfer olmadan önce konuşurken sen Ertan Sabanı ilk 3'e sokarken bu adamın ismini bile yazmadın tamam bir konuda yazmış olabilirsin ama daha 2-3 gün öncesi yazdıklarını çok iyi hatırlatıyorum .Bu adam çok iyi oyuncu değil bana görede kötü oyuncu değil iyi oyuncu vadiye geldi ve efsane karekteride canlandırabilir orası ayrı .Ertan Saban'ın rol aldığı dizileri kaç kez eleştirdim kısacası bana göre bu adam Ertan Saban'ın kestiği tırnak olamaz .Hayatı boyuncu 3 kez yapımda oynamış(2'si 1 bölümde mi ne oynamış ) biyografisi yok neredese gelmişsin oooo tanrıdan diledim diyorsun :D

Ben ilk başlarda dedim Beyaz Karanfil perşembe olacak

Bende zaten yakışmıyacak oyuncu mu dedim yazımda da altını çizerek söyledim ayrıca aynı cümlemi haber konusunda da söyledim .Tekrardan söylüyorum kanımca bu transfer iyi transferdir kötü değildir ama çok iyi değil dedim .Bu adam daha sen vadiye transfer olmadan önce konuşurken sen Ertan Sabanı ilk 3'e sokarken bu adamın ismini bile yazmadın tamam bir konuda yazmış olabilirsin ama daha 2-3 gün öncesi yazdıklarını çok iyi hatırlatıyorum .Bu adam çok iyi oyuncu değil bana görede kötü oyuncu değil iyi oyuncu vadiye geldi ve efsane karekteride canlandırabilir orası ayrı .Ertan Saban'ın rol aldığı dizileri kaç kez eleştirdim kısacası bana göre bu adam Ertan Saban'ın kestiği tırnak olamaz .Hayatı boyuncu 3 kez yapımda oynamış(2'si 1 bölümde mi ne oynamış ) biyografisi yok neredese gelmişsin oooo tanrıdan diledim diyorsun :D
Ertan Sabanı Elveda Rumeli de izlemiştim adam çok iyi oynuyordu rolünü Vadiye de yakışırdı ama olmadı

aga resmileşti perşembe kesin, beyaz karanfil kararacak
vay be bu kadarını beklemezdim bunlar resmen vadiyi bitirmeye çalışıyolar çok açık ve net bi şekilde
bahadırlar ayrıldı pana filmden çoğu kişiyi de götürdüler ve şirketlerini kurup vadiye en büyük rakip olacak dizilerini yani reaksiyonu hazırladılar
perşembeye koyamamalarını sebebi pahalı bi iş olduğundan ötürü riske edememek vadi karşısında
diğer tarafdan da çoğu vadi oyuncusunu ayartıp sezon içinde anlaşıp yeni dizi için atv ile anlaştılar
kadro resmen vadi oyuncularından oluşuyor bunu yapmalarının ve perşembeye koymalarının temel sebebi ise atv nin vadiden kalan perşembeye vadi çakması bi diziyle kopara bildikleri kadar reyting koparmasıdır
işte bu şekilde vadiyi bitirmeye ve kadir kardeşimin dediği gibi biz olmadan yapamazlar demek istemelerindendir
başka hiçbi açıklaması yok
ama bu oyuncularda biraz vefa olsa bunu yapmazlardı ayrıldınız eyvallah onların dizisine gittiniz eyvallahta insanda vefa olsa ben ekmek yediğim dizinin karşısına geçemem der yazık cidden yazık
ben bu diziyi izlicektim ve konularda da kesin tutar yazmıştım çünkü perşembe olmaz diye düşünüyodum ama diyecek söz bırakmadılar..

aga karakterini izlemiş olsaydın sende böyle derdin çok psikopat bi rolü vardı dizisini hiç beğenmem zaten izlemiyorum da ama izlediğim akdarıyla ve izleyenlere göre bu adam çok seviliyor kordon celille işi götürecektir
ertan saban iyi oyuncu vadide oynamasını da istediğim oyunculardan zaten söylemeye gerek yok ama kestiği tırnak falan aşırı abartı bence aralarında pek bi fark yok psikopatlıksa bu adam daha psikopat :D
ilk 3 e sokmadım çünkü aklıma gelmemiş çoğu kişiyi unuttum bu da istediklerimden biridir :D

Ertan Sabanı Elveda Rumeli de izlemiştim adam çok iyi oynuyordu rolünü Vadiye de yakışırdı ama olmadı

Ertan Saban türkiyede harcanan oyuncudur .Türkiyede değilde başka bir yerde doğsa başka ülkede oyuncu olsadı çok büyük bir yıldız olabilirdi belki abartıyorum ama aksiyon tarzı filmlerde adam yaşıyor rolünü :)

Son düzenleme: