Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

suç bizde de var malesef aga bu bölümden önce ki 3-4 bölüm berbattı hemde ara falan verdik baya bunlar çok büyük olumsuz etki yaptı ama iyi bölüm olunca da yükselmiyor ki

vadinin efsanevi karakterlerinin birçoğu bu sezon gitti hiçbiri gram etkilemedi

aga o benim için hiç önemli değil bu sistemde arıza var şöyle düşün tamam hatada düşüyor peki iyi olduğunda doğru işler yapıldığında niye yükselmiyor öylesine sonuçlar veriyorlar işte aga başka bir açıklaması yok

tamam da aga koskoca kurtlar vadisi bu sisteme boyun mu eğecek biz ne şaibeli yıllar gördük hatırlasana çok uzak değil agb sisteminde yapılan şikeleri ama onlar bile bizi bitiremedi şimdi pes mi edecez

tamam da aga koskoca kurtlar vadisi bu sisteme boyun mu eğecek biz ne şaibeli yıllar gördük hatırlasana çok uzak değil agb sisteminde yapılan şikeleri ama onlar bile bizi bitiremedi şimdi pes mi edecez
aga tabiki böyle gitmez bu toparlanır reytingler total 9-10 ab de 7 ortalamayla devam ederiz ama bzizm istediğimiz beklediğimiz ve hak ettiğimiz oranları bu sistemde almamız mümkün değil

aga tabiki böyle gitmez bu toparlanır reytingler total 9-10 ab de 7 ortalamayla devam ederiz ama bzizm istediğimiz beklediğimiz ve hak ettiğimiz oranları bu sistemde almamız mümkün değil
aga o dediğin rakamları alalım başka bişey istemiyorum ama şuan o bile uzak kış bitti nerdeyse nasıl olacak biz yaza doğru ciddi ciddi düşeriz her sene daha şimdiden total 8 ab 5 e düştük

aga o dediğin rakamları alalım başka bişey istemiyorum ama şuan o bile uzak kış bitti nerdeyse nasıl olacak biz yaza doğru ciddi ciddi düşeriz her sene daha şimdiden total 8 ab 5 e düştük
aga herhalde bu geçici bir durumdur diye düşünüyorum tersi bir durum çok sıkıntı olur zaten bir çözüm bulmak lazım mesela bu kanal d ne işe yarar insan bir hafta özeti uzatır reklam düzenini değiştirir saatleri geriye çeker eee kardeşim birşeyler dener değil mi şimdihye kadar yapmadılar hatta zarar verdiler dilerim bundan sonra kanaldanda bir destek görürüz

aga ilk defa reyting açısından sıkıntılı bi süreç yaşıyoruz Allah alnımızın akıyla bu süreci aşmayı nasip etsin

Ağa tamam 3 bölüm oynadı bir suru icraat yaptı şimdi 9 bölumdur var icraat yapamiyor banka sahnesi dışında @-KADİR-
tilki andrei 3 bölümde oynamadı tilki andrei vadiye 82.bölümde giriş yaptı ve 86.bölüm olans sezon finalinde boy gösterdi en son yanı 82,83,84,85 ve 86 olmak üzere tam 5 bölümde rol aldı 🙂🙂🙂

ayrıca ben tilki andreiyi rezil olduğunu düşünmüyorum eski vadidede çok az rol alıyordu 5 bölüm oynamasına rağmen toplam tüm dakıkaları çok kısa süre tutuyor
pusudada öyle yanı tilki andrei sadece icraat yaparken görünüyor boş sahnelerde görünmüyor oyüzden seviliyor zaten

eski vadide önce kendine çalısan o kadını öldürmüştü sonra rus konseyine meydan okumustu akrep bekiri öldürmüştü samurelin ölmesini sitiyordu öylede oldu polata meydan okudu ve adamalrını öldüürp gitmişti

aaa gelelim pusu dönemine burdada yine icraatlarda rol alıyor sadece
adamlarını piskopat gibi çok kolay öldürebliyor tüfek denemek için öldürmüştü sonra brandon la iş birliği yaptığını gördük daha güclü olarak vadiye döndü kaçırılan adamını gitti aldı baltazarları ise kullanıyor baltazarla çalısmıyor baltazar tilkinin adamı yanı türkiyede onalrı kullanıyor sonra raskolnu vuralak tekrar icrratla karşımıza çıktı banka soydu tamam erhan vurdu ama altınları falan kaptırmadı bence altınlarla silahları takas etmişti altınalr artık tilkiyi iliglendirmiyorki silahlarına cahitler ulaşamadı sonucta yine tilki kaarlı çıktı bu adam ne istiyorsa yapıyor polatlar engel olamıyor cahitide kaçıran tilki andrei büyük ihtimal
sadece polatla karşılaşması eksik bence cahiti kaçıran tilkiyse zaten polata tekrar meydan okuma sahneside gelicek 🙂🙂🙂

güzel bir analiz katılıyorum ; yalnız silahlara cahit ler ulaşamadı demişsin düzelteyim silahları sis ekibi aldı suriye de ki muhaliflere verildi bir kısmıda gizlendi 🙂

güzel bir analiz katılıyorum ; yalnız silahlara cahit ler ulaşamadı demişsin düzelteyim silahları sis ekibi aldı suriye de ki muhaliflere verildi bir kısmıda gizlendi 🙂
yeni bir komutan gelicekti cahiti o kaçırdı diye anlamıştım ben recep tilki diyince umutlandım ama ben o komutanın kaçırdığını dğşünüyorum açıkcası sion ekibinin midir nedir komutanı gelicekti o görünücek diye anladım ben bölümden 🙂🙂🙂

Neyse hayırlısı olsun 😉)) sükut altındır deyip kenara çekiliyorum

arkadaşlar bakıyorum bu hafta yine herkes bi havaya girdi ama hatırlatırım bu pana yazım ekibi eski ekip değil oyüzden önümüzdeki hafta yine bir sürpriz yapıp settar kızları ve saz arkadaşlarını oynattırabilir ve buda reyting anlamında iyice dip yapmamıza neden olucak ben öyle tahmin ediyorum yeni komutanlar gelse ne olucakki.

Agalarım geçen bölümle ilgili yazımı yayınladım isteyen okuyabilir

http://www.tvkedisi.net/yerli-diziler/sol-yanim-aciyor-anne.html

Bu arada bir açıklama yapayım, sanırım Google'da raninitv ve Samed Aslan yazınca benim yazılarım çıkıyormuş bundan dolayı dün gece ranini'den bayağı sert bir uyarı aldım, sitemle bu 2 yazarın hiçbir bağlantısı yoktur. Bilin istedim

eline sağlık aga genel olarak göz attım çok güzel yazmışsın yine
bu arada kubatın türküsünü 2 dk lık indirmiştim burda 3 dk nın üstünde indireyim bari

Ben tıklıyorum senin siteye Alexa'ya girersin diye.

Eline sağlık aga çok güzel bir yazı olmuş
cahiti kaçıran avukat olabilir demişsin aslında güçlü biri olduğunu bilsem olabilir derim ama yinede belli olmaz.

Ben tıklıyorum senin siteye Alexa'ya girersin diye.
Sağolasın, Alexa'da bugün yarın bayağı bir artış bekliyorum, ranini'nin gazıyla dün 500 tekil kullanıcı girişi vardı

Eline sağlık aga çok güzel bir yazı olmuş
cahiti kaçıran avukat olabilir demişsin aslında güçlü biri olduğunu bilsem olabilir derim ama yinede belli olmaz.
Avukat Pusat ile Cahit'ten intikamımı alacağım gibi birşey demişti bence ya Can Bey ya da avukat kaçırdı.

eline sağlık aga genel olarak göz attım çok güzel yazmışsın yine
bu arada kubatın türküsünü 2 dk lık indirmiştim burda 3 dk nın üstünde indireyim bari
Teşekkürler aga

Google reklamlarıda alabilirsin, hadi inşallah. Ama çeşitliliği artırman lazım.