Maskeli Fedai
Favori Üye
Aga sen pusunun son bölümünü izledin mi ?Evet.. bu aksam 2.bölüme devam.
Aga sen pusunun son bölümünü izledin mi ?Evet.. bu aksam 2.bölüme devam.
hanedanlar gibi derin konulara girelim dedilerbugünkü bölümdende bişey çıkacağı yok Necati abide bu sezonu kazasız belasıız atlatmanın derdinde bence seneye dizi s.finali yapar yapmaz teknik ekip çalışmasına başlaması lazım.
Sözde hanedan toplantısı olacaktı.Hatırlarsan sen şöyle diyordun abi.Alpaçino Andy Garcia ve Necati Şaşmazlı bir sezon finali olay olur demiştin.Bu da yalan oldu maalesefhanedanlar gibi derin konulara girelim dediler)) girip çıkmaları bir oldusonuçta koskoca hanedanlar onu bile ayağa düşürdüler ya söyleyecek kelam bırakmadılar bize .......)))
ne bileyim olm bizi öyle bir gaza getirdiler kiSözde hanedan toplantısı olacaktı.Hatırlarsan sen şöyle diyordun abi.Alpaçino Andy Garcia ve Necati Şaşmazlı bir sezon finali olay olur demiştin.Bu da yalan oldu maalesef
Bir bebek vardı elini falan öpmüşlerdi o da patladı içimizdene bileyim olm bizi öyle bir gaza getirdiler ki))) saolsunlar hepsi içimizde patladı
o bebek olayını elife bağlamasınlarBir bebek vardı elini falan öpmüşlerdi o da patladı içimizde
o bebek olayını elife bağlamasınlar)) martin denen it boku kızı ingiltereye yollama derdinde
Elif çocuktan büyük değil mi ? Yada ben yanlis mi biliyorum olmaz belkio bebek olayını elife bağlamasınlar)) martin denen it boku kızı ingiltereye yollama derdinde
ya zaten öyle bişeyin olması imkansızElif çocuktan büyük değil mi ? Yada ben yanlis mi biliyorum olmaz belki
Vaay be Vadi de eskiden senaryonun gizemini falan düşünürdük.Şimdi ağlanacak halimize gülüyoruzya zaten öyle bişeyin olması imkansız))) senaryo imkansızlıkların sınırını zorladığı için ironi yaptım
çok geriye gitmeye gerek yok misal 10. sezon ilk 20 bölümVaay be Vadi de eskiden senaryonun gizemini falan düşünürdük.Şimdi ağlanacak halimize gülüyoruzbaşka konular tartışıyoruz
O bölümler hatırlanmaz mı abi yav 170 den iyisi gelmez dedik 173 geldi iyisi gelmez dedik 175 geldi iyisi gelmez dedik 176 geldi iyisi gelmez dedik 177 geldi gibi yorumlar yapardık.Mematinni katilinin aranması ihtiyarların içindeki hain Polat Alemdarın çaresizliği.Suriye bölümleri maskeli fedai bölümleri hepsi birer efsanedir.çok geriye gitmeye gerek yok misal 10. sezon ilk 20 bölüm))) o dediğinden fazlaca mevcuttu
o maskeli bölümler senin içinde milat oldu kvp nickini maskeli fedai olarak değiştirdinO bölümler hatırlanmaz mı abi yav 170 den iyisi gelmez dedik 173 geldi iyisi gelmez dedik 175 geldi iyisi gelmez dedik 176 geldi iyisi gelmez dedik 177 geldi gibi yorumlar yapardık.Mematinni katilinin aranması ihtiyarların içindeki hain Polat Alemdarın çaresizliği.Suriye bölümleri maskeli fedai bölümleri hepsi birer efsanedir.
Aynen ama kvp nicki güzeldi yalnızo maskeli bölümler senin içinde milat oldu kvp nickini maskeli fedai olarak değiştirdin))))))
Artık tıfıllık günlerim geride kaldı abi
abi ben ozamanlar fazla kimseyle muhattap olmuyordum ondan
anlaşıldı acemiliğine denk gelmiş vesselamabi ben ozamanlar fazla kimseyle muhattap olmuyordum ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?