ya ne istiyosunuz akiften gayet iyi benceAksiyon denince bu senarist bozuntularinin aklina Akif rezili geliyor....... Bol Akifli sahneler izleriz yine
ya ne istiyosunuz akiften gayet iyi benceAksiyon denince bu senarist bozuntularinin aklina Akif rezili geliyor....... Bol Akifli sahneler izleriz yine
Akif yüzünden Polata rol verilmiyor anlasanaya ne istiyosunuz akiften gayet iyi bence
Pusu çok kan kaybetti.Şu bölümlere milyon kez izle bıkmazsın pusunun bir bölümünü izle artık beyin tahammül edemezAnlasilan biz hep eski bolumlerle kendimizi avutacaz)))
Bugun buralarda sadece ikimiz variz .kimsecikler yok maalesefPusu çok kan kaybetti.Şu bölümlere milyon kez izle bıkmazsın pusunun bir bölümünü izle artık beyin tahammül edemez
Vadinin bu durumu herkesi bezdirdi herhaldeBugun buralarda sadece ikimiz variz .kimsecikler yok maalesef
yüzlerce izlememe rağmen şu eski tanıtım yeni bölüm tanıtımlarından daha çok hoşuma gitti şuan benim fark ortada bence ezberlememe rağmen eski vadinin tanıtımları fragmanları pusunun yeni bölüm fragmanlarından daha çok heyecanlandırıyor beni
saçmalamayın olurmu öyle şey bence necati şaşmaz ali buhara önAkif yüzünden Polata rol verilmiyor anlasana
Hadisenin sarkisi gibi olmus nerdesin askim............burdayim askim.....Nerdesiniz millet
Hadisenin sarkisi gibi olmus nerdesin askim............burdayim askim.....)))))))))))))
Kendini anliyorum sanan ama aslinda anlamayan çok insan var aga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?