aga o tv den olmuyor kiOna da çare var agaİndir videoyu dvixe Cevir sonra USB te at DVD te tak seyret ben şahsen boyle yapiyorunm
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..
aga o tv den olmuyor kiOna da çare var agaİndir videoyu dvixe Cevir sonra USB te at DVD te tak seyret ben şahsen boyle yapiyorunm
aga bunu digitürk paketi alırken yaptırmıştık yetkili bir şeyler yapıyor ayarlıyor sonra her kanal var her dizi falan da var istediğin zaman izleyebiliyorsun bırakacağın zaman kendisi kaldığın yerden devam ettiriyor güzel bir şey yaninasıl bişey bu aga
nasıl bişey bu aga
sana nasıl kıyak geçmişler yaParaliymis ağalar bize koyak geçmişler parasiz vadi keyfi ohh
aynen indirmekle tv den izlemek aynı değilaga o tv den olmuyor kisen yine kendi imkanlarınla izliyorsun, ben ailecek otururken, misafir geldiğinde o kanalı açıp nostaljik bir tat almak istiyorum her zaman o dediğinle uğraişılmaz vede aynıda olmaz zaten
çok güzel bi sistemmiş aga keyfini çıkaraga bunu digitürk paketi alırken yaptırmıştık yetkili bir şeyler yapıyor ayarlıyor sonra her kanal var her dizi falan da var istediğin zaman izleyebiliyorsun bırakacağın zaman kendisi kaldığın yerden devam ettiriyor güzel bir şey yani
vayy çakal
aga sende de digitürk paketi varsa bağlat bedavaya ayarlıyor 15 dakikadaçok güzel bi sistemmiş aga keyfini çıkar
Aga sen ne diyon ya bize oyle bir kiyak geçmişler ki Lig TV 1,2,3 bile aciksana nasıl kıyak geçmişler yabu devirde baba oğluna kıyak geçmiyo , sende var bir iş ama neyse
bu konuyu daha sonra anlatırsın aga banaaga sende de digitürk paketi varsa bağlat bedavaya ayarlıyor 15 dakikada
hah işte tam benim de aradığım bu yani buduraynen indirmekle tv den izlemek aynı değil
2 saat indir yükle aç bieşy olunca çık yeniden aç güzel olmaz
bir de tv den izlemek var kumandaya basıyon tak süleyman çakır çıkıyor karşına enfesto
yok deveAga sen ne diyon ya bize oyle bir kiyak geçmişler ki Lig TV 1,2,3 bile acik
yuhhhhAga sen ne diyon ya bize oyle bir kiyak geçmişler ki Lig TV 1,2,3 bile acik
bieşey deneyeceğim ilk önce siz izleyin bari siz yorumlayın bakalım böyle nasıl olacakfragman inanılmaz oha neler oluyor öyle 😱😱😱
aga üstte fragman çıktı dedim ya tamamen yalan attım herkes yazeteye girsin diye gerçekten çıkmış şansın böylesi olamazbieşey deneyeceğim ilk önce siz izleyin bari siz yorumlayın bakalım böyle nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?