Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

ben kötü bir amacının olduğunu söylemiyorum ; sadece ego kurbanı oldun o kadar yani olayı kişiselleştirdin abla

Boşverin geçmişe mazi derler biz önümüzdeki bölümlere bakalım gerisi için birbirimizi kırmaya değmez. @china_shangai abi elini masaya vur bitir bu işi

tamam sen buna inanıyorsun bak ben sana itiraz ediyormuyum sen vadiyi sabahtan akşama kadar izlesen bir faydası olmaz sen birşeyden çakmazsın diyor muyum hayır sen böyle söylüyorsun bende itiraz etmiyorum ; iyi de sen şimdi beni niye yargılıyorsun ki üstüne üslük benden iki yaş büyüksün yani bu lafları etmek senin haddine düşmez abi söylese, sürgünüm söylese eyvallah ama sen sürgünümle , abiyle bir değilsin sen klasmanını doğru seçsen diyorum china_shangai abi ile aranda 18 yaş var @sürgünümle aranda 7 yaş var hatırlatayım abla 😀

Arkadaşlar tamam sakin olun epey büyüttünüz olayı

abla yine delikanlılık yaptın cömertsin teşekkürler ben niye kandırayım nasıl kandırayım milleti herkesin aklı fikri var bana mı düştü
biz bu gece anlaşamayacağız anlaşılan ben sadece 10 yaşındaki birisiyle 12 yaşındaki birisi arasında senin bahsettiğin şekilde bir fark olmadığını söylüyorum hepsi bu

neyse yine de artık sana bundan sonra @Çiğdem- abla diyecem seni kızdırdıysamda kusura bakma , hakkını helal et artık, istersen kırdıysam özür de dileyim 🙂

yoook cnm ne kırgınlığı ben kimseye kırılmam kolay kolay 🙂🙂🙂

neyse o mesajlarını silll şimdi bende silicem başkası görüp konuyu tekrar açmasın
çok büyütülücek şeyler değil sil mesajlarını
yok en azından benimkiler kalsın biraz bakıp neşeleniriz bak sonuçta bugün seninle forumda ilk defa bu kadar sohbet edip konuştuk hatıra olarak kalsın
bakarsın yarın forumda olmam bir yerde kalsın ilkler önemldir

başkası konuyu açarsa ozaman sen kavga edersin onunla ben hiç karısmam ona göre

Aga normalde işkembe sevmem ama senin için çiğ tavuk bile yerim
eyvallah aga yalnız sevmiyorsan menüyü değiştiririz ciğer olur çiğköfte olur kokoreç tantuni geceleyin genelde ben bu saydıklarımı tercih ediyorum siz içecek dediniz diye işkembe içelim dedim 😀