Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

ya şaka mı yapıyorsun abla 21 yaşıyla 12 yaşı bir olur mu hiç sen 12 yaşından sonra kendini hiç mi geliştirmedin
10 ile 12 yaşı arasında fark var ondan sonra yok öyle mi yaş farkı tabiki de önemli bu arada hatırlatayım ilkokul ortaokul falan değiştirilebilir bunlar öyle kesin değiştirilemez şeyler değil kısacası senle benim aramda bir fark yok onu söylüyorum

aaaa ekmek döner değilll @Maskeli Fedai ye q çorba 1 posiyon köfte 1 piyas 1 büyük ayran
yapar hepsi yanındada ocak basında ekmek kızarttırıcaksın üstüne tatlı 20 tl lik bir yemek yediriceksin

benim demek istediğim şey şuuu sana basit analtmak gerekyor galiba

sen 10 yasında ilk okul 4 e gittiğin için oan vadiyi bu şekilde bilinçli izlemen olanaksız

ben 12 yasında orta okula gittiğim için şuankı gibi bilinçli izliyordum buyüzden sizlerden daha bilinçli izledim kısaca bu yanı 🙂🙂🙂

aaaa ekmek döner değilll @Maskeli Fedai ye q çorba 1 posiyon köfte 1 piyas 1 büyük ayran
yapar hepsi yanındada ocak basında ekmek kızarttırıcaksın üstüne tatlı 20 tl lik bir yemek yediriceksin
Feda olsun kardeşime
)) istanbula gelsin krallar gibi karşılarım kardeşimi😉)))

Bu nasıl sorular 😱 banada sorun diyeceğim ama.bilmiyorum vazgeçtim. Şunu da belirteyim iyi bir izleyiciyim izlediğim bir şeyi asla unutmam ama vadinin son 3 yılını izledim

Bu nasıl sorular 😱 banada sorun diyeceğim ama.bilmiyorum vazgeçtim. Şunu da belirteyim iyi bir izleyiciyim izlediğim bir şeyi asla unutmam ama vadinin son 3 yılını izledim
Eğer sen üç bölümü seyredip tutkun olduysan ilk vadiyi seyretsem müptela olurdun😉
😉:;( mutlaka 97 bölümlük vadiyi seyret😉

aaaaa bende hamsi tava isterim

@Çiğdem- @-KADİR- Her yaşın gelişim dönemleri var ancak yaş bazı şeyleri belirlemede yetersiz bunu kalıtım, çevre, arkadaş, aile ortamı ve benzeri şeyler etkiler yoksa aradaki 2 yaş o kadar da önemli değil. Sonuçta ilgi nereye odaklanirsa beyin onu seçer @china_shangai abimiz yaşından dolayı daha iyi bilir . Çiğdem arkadaşım yanlış anlama ama sen bu konuda yanlışsın istersen ispatlarim

aaaaa bende hamsi tava isterim
Eyvaallah ablacım başım gözüm üstüne
))))

ben de basitce anlatayım şimdi ben ilkokula gideyim sen de istersen üniversiteye git aramızda iki yaş var bilinç konusunda bir fark yok abla
birde takmışsın ortaokula ne alaka yani bari ben ortaokula giderken sen liseye gitsen yine anlayacamda ortaokul kurtarmıyo be

allh allah benim demek istediğimi gerçekten kimse anlamıyormu @china_shangai abiciğim sen bari anlat ben diyorumki vadi basladığında ben orta okula giden birisi oalrak vadiyi ilk okula giden birisinden daha bilinçli izledim diyorum olay bu yanı yaş konusmadım ben
ilk okula gien birisi eski vadiyi şuan oldu gibi bilinçli izleyemez sadece izlediğini hatırlar
oyüzden ben daha bilinçli izledim diyorum olay b bukadar basit birşeyi neden uzatıyorsunuz ve anlamak istemiyorsunuz ve benim sözlerimi başka yere çekiyorsunuz
@-KADİR-

eyvallah aga benim anlatmak isteğim şeyde tam olarak bu belki ben ifade edemedim senin cümlelerinle belki anlaşırız 🙂

Arkadaşım seni yargılamak istemedim ama yanlış anlaşıldım galiba
neyse ben aradan cekileyim

abla sen olaya yaş olarak değil öğrenim durumu olarak bakıyorsunda bende bu yanlış bir kriter diyorum sen 6. sınıfa giderken ben 1. sınıfa gitmiyordum veya ben 10 yaşındayken sen 15 yaşında değildin senin sevdiğin şekilde ben ilkokula giderken sen liseye gitmiyordun

Arkadaşım seni yargılamak istemedim ama yanlış anlaşıldım galiba
neyse ben aradan cekileyim
aga sen yanlış birşey söylemedin tam tersine nazikçe kendi fikrini söyledin zaten @Çiğdem- de bu üslubu en başta kullansa ben takılmam o dediğine gülüp geçerdim

ne dyim ozaman 10 yasında olan birisinden ben 12 yas olarak daha bilinçli izledim vadiyi diyeyim kabaca doğruyu konusmak herzaman doğru olandır ozaman kabaca konusalım ben 12 yasında olan biri oalrak 10 yasında senden daha bilinçli vadiyi izledim bazı şeyleri kabaca halletmek gerekiyormus cidden

ben net adamım @Çiğdem- abla beni az çok tanımışsındır bugüne kadar da senle anlaştık hep, ben senin duruşunu falan seviyorum halada seviyorum bir bayan olduğun halde vadici olduğun için ayrıca sempati duyuyorum ama burda sen anlamaktan çok kendi dediğinin doğruluğuna ikna etmeye çalışıyorsun birde başkalaırını anlamamakla suçluyorsun bu yanlış; senin derdin burda bağcıyı dövmek değil üzüm yemek olmalıydı

orada durr bakalım beni tannıyan herkes kötü amacım olmadını bilirr ben 21 yas gurubunu ele alarak onlardan dha bilinçli vadiyi izlediğim için şükrettiğimi anlatıp eski yıllarımı analtıyordum sen olayı kişiselleştirdin