tamam cnm ödülllü sorun geliyor bilirsen @china_shangai abiciğim sana ızgara köfte ayran salata ısmarlıcak
aslan amcanın karahanlıyla olan derdi neydi 🙂🙂🙂
tamam cnm ödülllü sorun geliyor bilirsen @china_shangai abiciğim sana ızgara köfte ayran salata ısmarlıcak
ben üstüme alındım kendi adıma konuşuyorum vadi benim için özel iktisat alanı çünkü; benim anlatmak istediğim iki sene senin ayrım yapman için yeterli bir süreç değil bu insandan insana değişirben sana yönelik birşeymi dedim cnm kadirden diye isminimi kullandım genel olarak konuştum
çünkü ilk okulda okuyan kişiler o dönemde evet televizyon izlediğini bilir hatırlar ama htırlama gibidir yanı o dönem o dizi hakkında konustuğunu takip ettiğini pek bilemez daha çok fotoğraflar gibi hatırlama hatırlar 2 y önemli değil burda olay şuuu orta okulda olan kişiler lisede okuyor gibi bilinçli genc konumundadır ama ilk okul braz daha eğlenceye dönük yanı fotoğraf gibi hatırlama hatırlar ben bunu belirterek konusuyorum benimle ilk okulda okuyan birinin oan bilinçli izleme konusunda aynı olmamız olanaksız gibi birşey
soru kaliteliyditamam cnm ödülllü sorun geliyor bilirsen @china_shangai abiciğim sana ızgara köfte ayran salata ısmarlıcak
aslan amcanın karahanlıyla olan derdi neydi 🙂🙂🙂
alla alla ayoll ben yaş farkını bu forumda kullanmayan tek kişiyim benden 7-8 yas küçük birinin bile azarlamasına göz yuman biriyim bir defa bile ben senin ablan yasındayım demedim onaben üstüme alındım kendi adıma konuşuyorum vadi benim için özel iktisat alanı çünkü; benim anlatmak istediğim iki sene senin ayrım yapman için yeterli bir süreç değil bu insandan insana değişir
aga bence sınavdan geçtin rüşdünü ispatladın senden şüphe duyanlara cevabını verdin@Çiğdem- karahanlı aslan akbeyin kardeşinin ölmesine sebep oluyor.Aslan amca da intikam için oğlunu kaçırıyor kurtlar vadisi operasyonunu kişilestiriyor
Aynenaga bence sınavdan geçtin rüşdünü ispatladın senden şüphe duyanlara cevabını verdin
ne demek yani @china_shangai anlıyor ben anlamıyorum öyle mi diyorsun ; belki de sen beni anlamıyorsundur onu düşündün mü hiç abla 😀alla alla ayoll ben yaş farkını bu forumda kullanmayan tek kişiyim benden 7-8 yas küçük birinin bile azarlamasına göz yuman biriyim bir defa bile ben senin ablan yasındayım demedim ona
burda yaş farkından 1 2 onu konusmuyorum benim dediğim şey ilk okul ve orta okul bunu diyorum ben ilk okulda okuyan birisiyle orta okulda okuyan birisi 10 yıl önceyi farklı bilir sen izlediğini hatırlarsın babanla izlemişsindir hatırlarsın evet aklın absında çünkü ama o dönem bilinçli şekilde sohbet edip vadiyi şuan olduğun gibi tartısıp konusmamıssındır ama ben orta okulda birisi olrak suankı halım gibi o dönemide konusuyordum olay ays farkı değil ilk okulla orta okul okuyan biri 10 yıl önceyi farklı hatırlar aynı olamaz oyüzden 21 yas itibaren olanlardan genel oalrak konusup daha bilinçli izledim diyorum çünkü ben orta okul onlar işk okul oluyor ve hatırlama konusu aynı olamaz olay bu yanı yas farkını konusan yok burda uzatma oyüzden
@china_changai abiciğim dediğimi anlamıstır 🙂🙂
kirkor terzioğluaga bence sınavdan geçtin rüşdünü ispatladın senden şüphe duyanlara cevabını verdin
Sen cevap ver kadir ikinci kasa
bak cnm sen 10 yasındayken vadiyi şuan olduğun gibi konusuyordun yanı öylemi ama şuankı olduğun gibi şuankı gibi olması imkansızne demek yani @china_shangai anlıyor ben anlamıyorum öyle mi diyorsun ; belki de sen beni anlamıyorsundur onu düşündün mü hiç abla 😀
kirkor terzioğlu
Ya şaka yapıyom 😉))) tabilide biliyorsun takılıyorum sana maskeli))
hahahah ben bilmem abiciğim maskeli fedaiye ızgara köfte ayran salata ısmarlıcaksınAbi o kadar soru bildim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?