Polat Şaşmaz
Favori Üye
Adam eklerse bizde eklerizbiliyorsun benim en beğendiğim vadi müziği buluşma yani tulum karadenize özel bir müzik olduğu için benim için yeri ayrı onunda kaliteli bir paylasımıı yaparsan sevinirim
Adam eklerse bizde eklerizbiliyorsun benim en beğendiğim vadi müziği buluşma yani tulum karadenize özel bir müzik olduğu için benim için yeri ayrı onunda kaliteli bir paylasımıı yaparsan sevinirim
Süperdi bu bölümler ya İskender of İskender adamımdı ya
efsane!
gel polatım gell
aga eski vadiyi bi ayrı tutalım ordaki her bir karakter başlı başına efsanedir iskender de en başlardadır ama önce gelenler vardır bence12 yılda İskender gibisi gelmedi. Adam Vadi tarihinde ayrı bir efsane.
Taptalk 2
aynen abi eğer yazında verirlerde kaçırmadan izleyecem eski vadi dünyanın en mükemmel dizisidirgeceleri digitürk movıemax heyecanı yaşıyorum en baştan tekrardan başladı haftasonu hariç hergün 23 00 te hiç kaçırmadan seyrediyorum herkese tavsiye ederim sanki yeni seyreder gibiyim hala aynı heyecan
bu bölümler efsaneoğlu efsane tarifi imkansız bölümler
seyfo dayı duran emmi çakır aslan bey şevko konsey üyeleri
hepsi birbirinden efsane
adam ın gerçek karekteri sanki dizideki karekteriyle aynı 🙂 sessiz, sakin, ama etkileyicikenan çoban o kadar müthiş rol kesiyor ki hayran kalıyorum ya
adam sessiz sakin işine bakıyor Allah ına kurban senin
aga benim bilgime göre 229acaba kaçıncı bölümde sezon finali yapacağımız kesinleşti mi bazıları diyor 228 bazıları diyor 229
aga kesin bişey yok 228 de olabilir 229 daacaba kaçıncı bölümde sezon finali yapacağımız kesinleşti mi bazıları diyor 228 bazıları diyor 229
bende öyle düşünüyorum agaaga benim bilgime göre 229
Aga Ekime kadar devam edecek hesapladımaynen abi eğer yazında verirlerde kaçırmadan izleyecem eski vadi dünyanın en mükemmel dizisidir
aga adam harbi on numara oyunculuk yapıyor jest mimikler hareketler falan çok süpersaat yedi hadi la frağman verin artık
adam ın gerçek karekteri sanki dizideki karekteriyle aynı 🙂 sessiz, sakin, ama etkileyici
aga o kanal her digitürk olanda açık mı açıksa oruçta her gece izlerim işten gelinceAga Ekime kadar devam edecek hesapladım
Aynen abi bugün 4.bolum vargeceleri digitürk movıemax heyecanı yaşıyorum en baştan tekrardan başladı haftasonu hariç hergün 23 00 te hiç kaçırmadan seyrediyorum herkese tavsiye ederim sanki yeni seyreder gibiyim hala aynı heyecan
bu bölümler efsaneoğlu efsane tarifi imkansız bölümler
seyfo dayı duran emmi çakır aslan bey şevko konsey üyeleri
hepsi birbirinden efsane
Açık aga bedavaaga adam harbi on numara oyunculuk yapıyor jest mimikler hareketler falan çok süpergeçen bölüm gaye hastanede çalışacam dedi ya orda bi şaşırma hareketi yaptı müthişti
aga o kanal her digitürk olanda açık mı açıksa oruçta her gece izlerim işten gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?