Polat Şaşmaz
Favori Üye
Ya bu kizin saclariyla oynama hastaligi var ya da Necati Şaşmaza asiliyo
Ya bu kizin saclariyla oynama hastaligi var ya da Necati Şaşmaza asiliyo
ikinci şıkda olabilir aga 😀 kadını biliyorsun değil mi; eylem şenkalYa bu kizin saclariyla oynama hastaligi var ya da Necati Şaşmaza asiliyo
Yok aga ilk defa duydumikinci şıkda olabilir aga 😀 kadını biliyorsun değil mi; eylem şenkal
Nasil bir kadin anlat bakimikinci şıkda olabilir aga 😀 kadını biliyorsun değil mi; eylem şenkal
aga abartma neyini bilecemde neyini anlatcam sadese ismi olan tanınmuş birisi işteNasil bir kadin anlat bakimamca oglunda aradim da söyle birsey cikti
"ne montoya'lar, ne coulthard'lar istedi de vermedim"
Bende altindan baska şeyler cikartcan sandimaga abartma neyini bilecemde neyini anlatcam sadese ismi olan tanınmuş birisi işte
Gemiyi herkes terkediyoragalar andy garcia ile birlikte algis de jenerikten çıktı 3-4 bölümdürde amerikalıların hiç aı geçmiyor acana ne iş hadi amon u anladımda algis neden çıktı ki
abi bu geçicidir umarım armegedon timi gelecekti göremdik, müfettiş gelecekti göremedik, tamam daha belki zamanı vardır sonra gelecekler diyecemde şimdi algis niye çıktı onu anlamdım umarım bu bölümlük birşeydir yok eğer gerçekten diziden ayrıldıysa bu iyiye işaret değil o zaman senaryınun değiştiğini değiştirilmek zorumda kaldığını düşünecem sonuçta doğan medya gurubu ile amerika ilişkileri iyidir ; tabi bunların hepsi birer düşünce belki de hiçbiri doğru değilGemiyi herkes terkediyor
Özgür Teke de yokabi bu geçicidir umarım armegedon timi gelecekti göremdik, müfettiş gelecekti göremedik, tamam daha belki zamanı vardır sonra gelecekler diyecemde şimdi algis niye çıktı onu anlamdım umarım bu bölümlük birşeydir yok eğer gerçekten diziden ayrıldıysa bu iyiye işaret değil o zaman senaryınun değiştiğini değiştirilmek zorumda kaldığını düşünecem sonuçta doğan medya gurubu ile amerika ilişkileri iyidir ; tabi bunların hepsi birer düşünce belki de hiçbiri doğru değil
aga o bölümlerde yok ama jenerikte ismi var o diziye devam ediyor yaniÖzgür Teke de yok
Aga jenerik önemli değil bence Amerikalılar birden senaryoda geriye çekildi.aga o bölümlerde yok ama jenerikte ismi var o diziye devam ediyor yani
Aga ben hep diyiyorum bunlar haftalık senaryo yazıyorlar onun için yok armageddon gelecek cahit komutan olacak unutun agaabi bu geçicidir umarım armegedon timi gelecekti göremdik, müfettiş gelecekti göremedik, tamam daha belki zamanı vardır sonra gelecekler diyecemde şimdi algis niye çıktı onu anlamdım umarım bu bölümlük birşeydir yok eğer gerçekten diziden ayrıldıysa bu iyiye işaret değil o zaman senaryınun değiştiğini değiştirilmek zorumda kaldığını düşünecem sonuçta doğan medya gurubu ile amerika ilişkileri iyidir ; tabi bunların hepsi birer düşünce belki de hiçbiri doğru değil
aga bu sezonun senaryosu önceden hazırlandı 17 bölümü yazılmıştı zaten daha 17 bölüm izlmedik tabi zorunlu hallerden dolayı oynamalar olmuştur illakiAga ben hep diyiyorum bunlar haftalık senaryo yazıyorlar onun için yok armageddon gelecek cahit komutan olacak unutun agasenaryoyu yazan bile unutmuştur bu kadar eminim.
17 bölüm ü genel hatlarıyla hazırlamışlardır aga.aga bu sezonun senaryosu önceden hazırlandı 17 bölümü yazılmıştı zaten daha 17 bölüm izlmedik tabi zorunlu hallerden dolayı oynamalar olmuştur illaki
Aga ben 17 bölümü bırak 2 bölümün bile önceden yazıldığına inanmıyorum istedikleri kadar açıklama yapsınlar sonuç ortadaaga bu sezonun senaryosu önceden hazırlandı 17 bölümü yazılmıştı zaten daha 17 bölüm izlmedik tabi zorunlu hallerden dolayı oynamalar olmuştur illaki
doğru şu an aktif olarak ingilizleri izliyoruz gerçi brandon da ingiltere ye döndü nakalım gelecek hafta olaylar biraz daha netleşir vadinin gidiş yönünü biraz daha kestirebiliriz bu arda 243.bölümde özgür teke kesinlikle olacak aga 🙂Aga jenerik önemli değil bence Amerikalılar birden senaryoda geriye çekildi.
aga zaten öyle olacak başka türlüsü mümkün değil de ben senaryonun sağlamlığına hala inanıyorum her ne kadar necati abinin kazasıyla biraz sallansada hala iddia ediyorum bu yılın senaryosu çok başka başka aksilikler olmazsa bu sezon hep yükselen temposuyla çok iyi bölümler izleyecez @papuleoo17 bölüm ü genel hatlarıyla hazırlamışlardır aga.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?