Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

töbe estafurullah hahahahahah

ayy hiç kusura bakmasın ciddi şekilde geçmiş olsun dilemek içimden gelmiyor şuan
yav kardeşim anlatamıyomuyum adamın ayağı kırıldı ayağı
ha trafik kazasında kırılmış ha otururken sonuçta kırılmış

yav kardeşim anlatamıyomuyum adamın ayağı kırıldı ayağı
ha trafik kazasında kırılmış ha otururken sonuçta kırılmış
hahahah ayolll bende otururken bacağı uyuşmuş kalkınca düşmüş sanıyorum ama ben bacağının bile uyuşmasına anlam veremiyorken kırılmasına ne tepki vericeğimi şaşırdım şuan kırıze girdim daha doğrusu hahahah

Ne otururkeni Allahim. Ben kalkinca ayagim takildi ayagimin o bilek kismi dikken bende bilmeden bastim üstüne olan oldu
aga gülüyoruz falan ama gerçekten geçmiş olsun kızmıyosun demi seni kırmak istemeyiz kesinlikle
otururken ayapın kırıldı işte

Ulan varya o eskilerden Vadi seyrederken ki fotografimi bir bulsam varya hepinize gösterecem başka türlü inanmazsiniz siz bak edilecek tüm yeminleri ettik inanmazsaniz inanmayin foyaymis ne foyasi lan benim sizden gizlim saklim yok

o durum hepimizde var
bi de yatarken ayağı kırılıyomuş sabah bi kalkıyo ayak kırılmış bu da var

Ulan varya o eskilerden Vadi seyrederken ki fotografimi bir bulsam varya hepinize gösterecem başka türlü inanmazsiniz siz bak edilecek tüm yeminleri ettik inanmazsaniz inanmayin foyaymis ne foyasi lan benim sizden gizlim saklim yok
aga bak inanıyoruz ama olay şudur
sen küçük olduğun için o zamanlar bilinçli bi şekilde izlememişsindir ailenle beraber bakmışsındır ama detaylı bi çzöümleme yapamazsın olay bu yani
bizde çok büyük sayılmayız ama ben kare kare ilk bölümden finale sahnelerde ki duygusal tepkilerimi bile net biliyorum bizim evde vadi varken başka bişey izlenmez ne olursa olsun

niye bakmasın biz insan değilmiyiz

Benim kaslarda sorun var zaten kendiligince kasiliyordu eskiden arada ergenlikte çok çektim ergenlikten ciktik Allahima çok Şükür geçti
aga ergenlikte o durum kramp girmesidir genelde kramp girer eyvallah ama ayak kırılmaz be kardeşim durduk yere

Ben izledim tabii ama olayları anlayamiyodum ama izliyodum fanatigiydim hatta Deli Yüreği de izlerdim ama şimdi seyretmekle küçükken seyretmek arasinda cok fark var