Maskeli Fedai
Favori Üye
Ona foyası ortaya çıktı diyelimhafıza geri mi geldi yani
Ona foyası ortaya çıktı diyelimhafıza geri mi geldi yani
Yok aga ya ondan önce bazi sorunlar olmuştu söyleyemem burada şimdi boşver İnşallah aklindan baska şeyler gecirniyosundurhafıza geri mi geldi yani
töbe estafurullah hahahahahahsana kısaca ve sadeleştirilmiş şekilde anlatıyorum; otururken bacağı kırılmış
yok be aga sen ne dersen o aklımızdan bişey geçirmeyizYok aga ya ondan önce bazi sorunlar olmuştu söyleyemem burada şimdi boşver İnşallah aklindan baska şeyler gecirniyosundur
Ne foyasiymis söyle bilelimOna foyası ortaya çıktı diyelim
yav kardeşim anlatamıyomuyum adamın ayağı kırıldı ayağıtöbe estafurullah hahahahahah
ayy hiç kusura bakmasın ciddi şekilde geçmiş olsun dilemek içimden gelmiyor şuan
Ne otururkeni Allahim. Ben kalkinca ayagim takildi ayagimin o bilek kismi dikken bende bilmeden bastim üstüne olan oldutöbe estafurullah hahahahahah
ayy hiç kusura bakmasın ciddi şekilde geçmiş olsun dilemek içimden gelmiyor şuan
hahahah ayolll bende otururken bacağı uyuşmuş kalkınca düşmüş sanıyorum ama ben bacağının bile uyuşmasına anlam veremiyorken kırılmasına ne tepki vericeğimi şaşırdım şuan kırıze girdim daha doğrusu hahahahyav kardeşim anlatamıyomuyum adamın ayağı kırıldı ayağıha trafik kazasında kırılmış ha otururken sonuçta kırılmış
aga gülüyoruz falan ama gerçekten geçmiş olsun kızmıyosun demi seni kırmak istemeyiz kesinlikleNe otururkeni Allahim. Ben kalkinca ayagim takildi ayagimin o bilek kismi dikken bende bilmeden bastim üstüne olan oldu
@takas öyle diyorNe otururkeni Allahim. Ben kalkinca ayagim takildi ayagimin o bilek kismi dikken bende bilmeden bastim üstüne olan oldu
o durum hepimizde varhahahah ayolll bende otururken bacağı uyuşmuş kalkınca düşmüş sanıyorum ama ben bacağının bile uyuşmasına anlam veremiyorken kırılmasına ne tepki vericeğimi şaşırdım şuan kırıze girdim daha doğrusu hahahah
aga bak inanıyoruz ama olay şudurUlan varya o eskilerden Vadi seyrederken ki fotografimi bir bulsam varya hepinize gösterecem başka türlü inanmazsiniz siz bak edilecek tüm yeminleri ettik inanmazsaniz inanmayin foyaymis ne foyasi lan benim sizden gizlim saklim yok
niye bakmasın biz insan değilmiyizbakma sen ona
Benim kaslarda sorun var zaten kendiligince kasiliyordu eskiden arada ergenlikte çok çektim ergenlikten ciktik Allahima çok Şükür geçtio durum hepimizde varbi de yatarken ayağı kırılıyomuş sabah bi kalkıyo ayak kırılmış bu da var
Bizim burda şiddetli kar yağıyor yayınlar gitti şu andaArkadaşlar Malatya'da bugün müthiş bi kar var akşam vadi uçacak
sizin bulunduğunuz yerde hava durumu nasıl @Maskeli Fedai @Çiğdem- @china_shangai @Master.1000 @-KADİR- @Polat Şaşmaz konuda bulunan arkadaşlar
yer yer hava durumunu alalım
aga ergenlikte o durum kramp girmesidir genelde kramp girer eyvallah ama ayak kırılmaz be kardeşim durduk yereBenim kaslarda sorun var zaten kendiligince kasiliyordu eskiden arada ergenlikte çok çektim ergenlikten ciktik Allahima çok Şükür geçti
Ben izledim tabii ama olayları anlayamiyodum ama izliyodum fanatigiydim hatta Deli Yüreği de izlerdim ama şimdi seyretmekle küçükken seyretmek arasinda cok fark varaga bak inanıyoruz ama olay şudur
sen küçük olduğun için o zamanlar bilinçli bi şekilde izlememişsindir ailenle beraber bakmışsındır ama detaylı bi çzöümleme yapamazsın olay bu yani
bizde çok büyük sayılmayız ama ben kare kare ilk bölümden finale sahnelerde ki duygusal tepkilerimi bile net biliyorum bizim evde vadi varken başka bişey izlenmez ne olursa olsun
niye bakmasın biz insan değilmiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?