Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

yav kardeşim anlatamıyomuyum adamın ayağı kırıldı ayağı :D ha trafik kazasında kırılmış ha otururken sonuçta kırılmış :F
hahahah ayolll bende otururken bacağı uyuşmuş kalkınca düşmüş sanıyorum ama ben bacağının bile uyuşmasına anlam veremiyorken kırılmasına ne tepki vericeğimi şaşırdım şuan kırıze girdim daha doğrusu hahahah :F:F:F

Ulan varya o eskilerden Vadi seyrederken ki fotografimi bir bulsam varya hepinize gösterecem başka türlü inanmazsiniz siz bak edilecek tüm yeminleri ettik inanmazsaniz inanmayin foyaymis ne foyasi lan benim sizden gizlim saklim yok

hahahah ayolll bende otururken bacağı uyuşmuş kalkınca düşmüş sanıyorum ama ben bacağının bile uyuşmasına anlam veremiyorken kırılmasına ne tepki vericeğimi şaşırdım şuan kırıze girdim daha doğrusu hahahah :F:F
o durum hepimizde var :kiki: bi de yatarken ayağı kırılıyomuş sabah bi kalkıyo ayak kırılmış bu da var :F

Ulan varya o eskilerden Vadi seyrederken ki fotografimi bir bulsam varya hepinize gösterecem başka türlü inanmazsiniz siz bak edilecek tüm yeminleri ettik inanmazsaniz inanmayin foyaymis ne foyasi lan benim sizden gizlim saklim yok
aga bak inanıyoruz ama olay şudur
sen küçük olduğun için o zamanlar bilinçli bi şekilde izlememişsindir ailenle beraber bakmışsındır ama detaylı bi çzöümleme yapamazsın olay bu yani
bizde çok büyük sayılmayız ama ben kare kare ilk bölümden finale sahnelerde ki duygusal tepkilerimi bile net biliyorum bizim evde vadi varken başka bişey izlenmez ne olursa olsun

niye bakmasın biz insan değilmiyiz :D

aga bak inanıyoruz ama olay şudur
sen küçük olduğun için o zamanlar bilinçli bi şekilde izlememişsindir ailenle beraber bakmışsındır ama detaylı bi çzöümleme yapamazsın olay bu yani
bizde çok büyük sayılmayız ama ben kare kare ilk bölümden finale sahnelerde ki duygusal tepkilerimi bile net biliyorum bizim evde vadi varken başka bişey izlenmez ne olursa olsun

niye bakmasın biz insan değilmiyiz :D
Ben izledim tabii ama olayları anlayamiyodum ama izliyodum fanatigiydim hatta Deli Yüreği de izlerdim ama şimdi seyretmekle küçükken seyretmek arasinda cok fark var

Forum İstatistikleri

Konular
173,397
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU