Polat Şaşmaz
Favori Üye
daha ne istiyorsun ALLAH'ın kelamını ezberlemişsin birde boşa diyonİşin kötü yani benim vereceğim hutbe giremedigim sinavlar ne olacak o kadar ezberledik hutbeyi nazar değdi![]()
Hiç o yönden bakmamistimdaha ne istiyorsun ALLAH'ın kelamını ezberlemişsin birde boşa diyon))))
Ne yani sevmemimi bekliyosunOkulu bu kadar sevmeyen adamdan hiç bi cacık olmaz malesef
ayağım kırılsa keşke diyosun okula gitmemek için zorla güzellik olmaz babana söyle okuldan alsın ben olsam böyle bi çocuğu okula zorla yollamam açık söylimNe yani sevmemimi bekliyosunAllahtan Vadi varda okulda olduğunu hiç farketmiyorum
Derslerim iyidir he
Arapça zor zaten onu veremedim de Kurandan o kadar ezberledik tam vercektik hoca değişti sinifin yarisi kaldi malesef. Hoca Allahtan 45 vermiste 2. dönem de duzeltmeye bakacaz. Bir de Cografyaci var en adi serefsiz hocasidir bu Dünyanın sinavdan 70 alıyoruz kafasina göre degistiriyo notları 35 e falan düşürüyor. Tamam ben Performans ödevini güzel yapamadim ama sinifta bazi arkadaslar var hepimize basmis 45 i 100 lük calisma var ona bile basmis 45 i. Müdür yardimcisi oldu bir taraflari kalkti bu hocanın Allahtan değişti bu dönem kaldik diğer dönem gecerim İnşallah. Diğerlerinden geçtim Allahima Şükür. Gectiklerimden en düşük not 55 en yükseği 90 falan
Hocalar diyor sen çok zeki bir öğrencisin biraz ders calissan derece yaparsin falan ama napiyim kanimda yok calismadan sinifi geçiyoz
![]()
aga artık bi dahakineİnanılmaz muhabbet kaçmış![]()
tüh tüh her zaman ki gibi kaçırdınİnanılmaz muhabbet kaçmış![]()
Haklisin aga kendimden utandımayağım kırılsa keşke diyosun okula gitmemek için zorla güzellik olmaz babana söyle okuldan alsın ben olsam böyle bi çocuğu okula zorla yollamam açık söylim
okulun değerini ilerde anlayacaksın ama çok geç olacak eskiden kimse okula gidemezmiş senin söylediklerine bak haline şükretmen gerekirken çakallık peşindesin ne çocuklar var babası okula yollamıyor
iş işten geçmeden aklını başına al aga düşün bunları anan baban senin için o kadar emek veriyor kendini düşünme ama onları düşünHaklisin aga kendimden utandım![]()
yav aga böyle şansın içine edim bizim bi takım var sınıfta adamlar çoğu maçı perşembe günü ayarlıyor ne halt varsa kaç kez söyledim perşembe ayarlamayın diye gelmiyorum desem ayıp olacak artık koşturacaz napalım 8 de bitiyor 9 a kadar tv başında olurum heralde@takas aga biz burdayızda senin ne işin var halı sahada perşembe perşembe 😀
Bu laflara karsilik okula önem vermezsem bana Kadir değil Abidin dersiniziş işten geçmeden aklını başına al aga düşün bunları anan baban senin için o kadar emek veriyor kendini düşünme ama onları düşün
evet bazen herkes bıkıyor bende sınav zamanları bunalıyorum ama şükrediyorum kendimiz zerre düşünmüyorum ailemi düşünürüm onların emeklerini boşa çıkartmamaya çalışırım
o yüzden akıllı ol derslerine çalış
İnşallah aga bakalımBu laflara karsilik okula önem vermezsem bana Kadir değil Abidin dersiniz![]()
Geçen sene aklima geldi Vadiye yetişmek için bizim yunus emrenin oradan bizim eve 2 dk ya gelmiştim. Tapinakcilarin giriş yaptigi bolümdeiş işten geçmeden aklını başına al aga düşün bunları anan baban senin için o kadar emek veriyor kendini düşünme ama onları düşün
evet bazen herkes bıkıyor bende sınav zamanları bunalıyorum ama şükrediyorum kendimiz zerre düşünmüyorum ailemi düşünürüm onların emeklerini boşa çıkartmamaya çalışırım
o yüzden akıllı ol derslerine çalış
yav aga böyle şansın içine edim bizim bi takım var sınıfta adamlar çoğu maçı perşembe günü ayarlıyor ne halt varsa kaç kez söyledim perşembe ayarlamayın diye gelmiyorum desem ayıp olacak artık koşturacaz napalım 8 de bitiyor 9 a kadar tv başında olurum heralde
senin bundan sonra bendeki lakabın BILDIRCINBu laflara karsilik okula önem vermezsem bana Kadir değil Abidin dersiniz![]()
Beğendim ne anlama geliyor bu bildircin ?senin bundan sonra bendeki lakabın BILDIRCIN))))
abi süper lakap bulmuşsun artık çd değil bıldırcın diyoruzsenin bundan sonra bendeki lakabın BILDIRCIN))))
Sana da ıstakoz diyoruzabi süper lakap bulmuşsun artık çd değil bıldırcın diyoruz![]()