Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Şimdi sonuçlar cikti. Benim ayagin bileginin yan dis baglarinda bir yirtilma olmuş doktor demiş 2 gün ilaç kullanin eğer geçmezse mecbur alciya alacaz 20 gun kalacak ah be keske şöyle Nisanin 20 sinde falan olsaydi da su olay 4 ay tatil yapaydim hocalarda mecbur gecireceklerdi sinifi :,
aaaaaaaaaaaa sen ciddimisin beee şaka yapıyorsun sanıyordum ben :F:F:F

@takas @Polat Şaşmaz vadinin ilk serisinde çakırın güllü erhana poligonda atış yaparken taktığı lakaptır.ben birine bir şey diyorsam illa ki kıyısından köşesinden vadiden alıntılıdır. pusu nun eskilerini pek bilmem ama vadiyi çok iyi bilirim:)))))

@takas @Polat Şaşmaz vadinin ilk serisinde çakırın güllü erhana poligonda atış yaparken taktığı lakaptır.ben birine bir şey diyorsam illa ki kıyısından köşesinden vadiden alıntılıdır. pusu nun eskilerini pek bilmem ama vadiyi çok iyi bilirim:)))))
abi sen bir vadi filozofusun senden öğrenecek çok şeyimiz var :D

aaaa şaka yapıyorsunuz sanmıştım vlla çok geçmiş olsun ozaman cnm 😉😉😉
adam ölümden döndü ne şakası:F

Ben de ondan beğendim zaten :))))
Bende Pusuyu ezberledim eski Vadiyi de çok iyi bilirim ama o hafiza kaybindan sonra ondan da bir sürü sahne gitti aklımdan tekrarliyorum aksamlari 23.00 de hafta içi her gün yazinda İnşallah 15 günde bitirecem eski Vadiyi :D 75 günü de Pusuya ayirdim

Ben de ondan beğendim zaten :))))
Bende Pusuyu ezberledim eski Vadiyi de çok iyi bilirim ama o hafiza kaybindan sonra ondan da bir sürü sahne gitti aklımdan tekrarliyorum aksamlari 23.00 de hafta içi her gün yazinda İnşallah 15 günde bitirecem eski Vadiyi :D 75 günü de Pusuya ayirdim
hafıza kaybı mı :F:F demek kafada bazı şeyler silindi he format atarken keşke içerdekileri başka yere aktarsaydın aga bak unutmuşsun :)))
ama aynı sen 2 yaşındaki olayları hatırlıyosun bu ne çelişki :)))

Var öyle birşey ıstakoz aga :)))
aga senin ayak çabuk iyileşiyor heralde baksana kaşıntı var :D

ADAM TAM FİLİM BU KÜÇÜK YAŞINA RAĞMEN FELEĞİN ÇEMBERİNDEN GEÇİRİ VERMİŞLER:F:F:F

abi sen bir vadi filozofusun senden öğrenecek çok şeyimiz var :D

adam ölümden döndü ne şakası:F
aaa ne bilim ben şka yapıyor sanmıştım trafik kazasımı geçirmiş ne ölüdmen dönmesi alt tarafı tuvalette otururken bacağım tutulmuş diyordu şimdi bir baktım alçıya alınıcak 20 gün falan diyor :F:F:F

aaa ne bilim ben şka yapıyor sanmıştım trafik kazasımı geçirmiş ne ölüdmen dönmesi alt tarafı tuvalette otururken bacağım tutulmuş diyordu şimdi bir baktım alçıya alınıcak 20 gün falan diyor :F:F:F
sonuç olarak ölümün kıyısından dönmüş bi arkadaşımız öyle dememek lazım lütfen :D
tuvalette otururken bacağı uyuşup kırılan ilk ve tek adam :kiki:

hafıza kaybı mı :F:F demek kafada bazı şeyler silindi he format atarken keşke içerdekileri başka yere aktarsaydın aga bak unutmuşsun :)))
ama aynı sen 2 yaşındaki olayları hatırlıyosun bu ne çelişki :)))

aga senin ayak çabuk iyileşiyor heralde baksana kaşıntı var :D
Ana dur lan :F Geçen sene Digiturkte seyretmistik :D