Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aga artık alıştım takas hariç bütün vadiciler bir oldunuz artık birbirlerinizin yazdıklarınıza katılıp kalıyonuz sırayla herkes eleştirilerini sayıyor önceden böyle değildi ne oldu çözemedim 😀
ayyyyyyy ne olabilir benimmm her geldiğim yer böyle oluyor bir süre sonra zehirliyorum herkesi hahha:A:A:A

abi dediklerinin altına imzamı atıp çekiliyorum :D
Kardeş gerçek birdir tekdir aklın yolu birdir:)

aga artık alıştım takas hariç bütün vadiciler bir oldunuz artık birbirlerinizin yazdıklarınıza katılıp kalıyonuz sırayla herkes eleştirilerini sayıyor önceden böyle değildi ne oldu çözemedim 😀
aga birbirimizin her dediğine katılmıyoruz gerçek olanlara katılıyoruz biz de vadiyi seviyoruz biz düşmanı değiliz biz vadi için çalışıyoruz eksiklerini söylüyoruzki düzelsin ama sen takas la beraber olmuşsunuz yok çok güzel gidiyo yok haftaya bomba olucak bu hafta rekor geliyo filan diyosunuz biz önceden 1.cilik garanti özetimiz kaç alıcak diye bekliyoduk ama şimdi akif kaç dakka rol alcak acaba 9 lara çıkıcazmı inşallah kocamın ailesi uzun süre yayınlanmaz diye korkuyoruz yanlışsam yanlışsın de.

aga birbirimizin her dediğine katılmıyoruz gerçek olanlara katılıyoruz biz de vadiyi seviyoruz biz düşmanı değiliz biz vadi için çalışıyoruz eksiklerini söylüyoruzki düzelsin ama sen takas la beraber olmuşsunuz yok çok güzel gidiyo yok haftaya bomba olucak bu hafta rekor geliyo filan diyosunuz biz önceden 1.cilik garanti özetimiz kaç alıcak diye bekliyoduk ama şimdi akif kaç dakka rol alcak acaba 9 lara çıkıcazmı inşallah kocamın ailesi uzun süre yayınlanmaz diye korkuyoruz yanlışsam yanlışsın de.
ben vadi hatrına bile olsa cahitle akifin olduğu bir yere iyi diyemem ayoll babamın hatrına bile diyemem 🙂🙂🙂

set fotolarına bak önceden böylemiydi ya çapsız dan başka set fotosu çektiren yok
1505484_400903883406703_1909600775280508263_n.png

1475867_400901950073563_299906434477560431_n.png

aga birbirimizin her dediğine katılmıyoruz gerçek olanlara katılıyoruz biz de vadiyi seviyoruz biz düşmanı değiliz biz vadi için çalışıyoruz eksiklerini söylüyoruzki düzelsin ama sen takas la beraber olmuşsunuz yok çok güzel gidiyo yok haftaya bomba olucak bu hafta rekor geliyo filan diyosunuz biz önceden 1.cilik garanti özetimiz kaç alıcak diye bekliyoduk ama şimdi akif kaç dakka rol alcak acaba 9 lara çıkıcazmı inşallah kocamın ailesi uzun süre yayınlanmaz diye korkuyoruz yanlışsam yanlışsın de.​
Klavyene yüreğine sağlık:))) muhteşem tespitler

ayyy imdat bile bunlardan daha sempatikti karanın yanındayken imdatı bile bunlardan daha çoks evmiştim ben 🙂🙂🙂

abi senin dediğin gibi dilimizde tüy bitti artık napalım bunların görmesi için en sonunda inşallah reytingler dip yaparda hatalarını anlarlar dicem ama ondada bu kuluçkaya yatanlar bişey yapmazlar herşeyide Necati abiden beklemek olmaz yedikleri paranın hakkını vermiyolar malesef.

cidden inanamıyorum nasıl bu kadar farklı gözlerle bakabiliyoruz vadiciler sizi biliyorum burdaki herkes vadinin daha iyi olması için yorumlarını yapıyorlar benim şaştığım nokta nasıl bu kadar farklı izlenimler ediniyoruz 🙂

cidden inanamıyorum nasıl bu kadar farklı gözlerle bakabiliyoruz vadiciler sizi biliyorum burdaki herkes vadinin daha iyi olması için yorumlarını yapıyorlar benim şaştığım nokta nasıl bu kadar farklı izlenimler ediniyoruz 🙂
fark şurada cnmmm biz vadiyi seviyoruz siz akifi seviyorsunuz :F:F:F
bu şartlar altında anlaşmamız mümkün değil akif olmadan vadi olur ama vadi olmadan akif olamaz oyüzden siz sevgisinizden vazgeçmeniz lazım bir an önce doğru yola gelin bence:F

aga bunun nedeni ne biliyomusun senin içine hala o kötü hava işlememiş hala diziye şans veriyosun ama bizde öyle bişey yok yapılan onca yanlıştan sonra malesef biz bu hafta da böyle olmuş sıkıntı değil diyemiyoruz en ufak bir şey bile gözümüze batıyo ama sizde öyle birşey yok o yüzden ayrı kutuplardan izliyoruz vadiyi

aga kendi çalıp kendi oynuyolar kimse kızmasın :D bu hafta ki bölümü beklemeden konuşuyosunuz yine 240.bölüm gibi olacak o zamanda böyle konuşmuştunuz sonra süper bölüm olmuştu hatırlatırım :D
kadir agam biz böyle devam edelim Allah ın izniyle yarın en yüksek oranlarımızı alacağımıza kesin gözüyle bakmaktayım özledik kardeşim özledik vadiyi özledik

benim açımdan şöyle bişey var arkadaşlar yarın 7 ye halı saha ayarlamışlar yeni bölüme yetişmek için epey koşturacam gibi gözüküyor yav kardeşim bırakın bi vadi keyfimiz var rahat rahat keyif yapalım Allah Allah
adamlar kayda alıp sonra izliyor ama ben vadiyi canlı izleyemezsen bişey eksik kalıyor o yüzden mutlaka yetişmem lazım

aga kendi çalıp kendi oynuyolar kimse kızmasın :D bu hafta ki bölümü beklemeden konuşuyosunuz yine 240.bölüm gibi olacak o zamanda böyle konuşmuştunuz sonra süper bölüm olmuştu hatırlatırım :D
kadir agam biz böyle devam edelim Allah ın izniyle yarın en yüksek oranlarımızı alacağımıza kesin gözüyle bakmaktayım özledik kardeşim özledik vadiyi özledik

benim açımdan şöyle bişey var arkadaşlar yarın 7 ye halı saha ayarlamışlar yeni bölüme yetişmek için epey koşturacam gibi gözüküyor yav kardeşim bırakın bi vadi keyfimiz var rahat rahat keyif yapalım Allah Allah
adamlar kayda alıp sonra izliyor ama ben vadiyi canlı izleyemezsen bişey eksik kalıyor o yüzden mutlaka yetişmem lazım
aga sen de olmasan iki çift olumlu laf edecek vadici yok maşşlah hepsi felaket tellalı gibi :D ben de yarın inanıyorum muhteşem bir bölüm ve yükselen reytingler alacağız

yarını bekleyelim arkadaşlar sabredin biraz yarın baktık geçen bölüm gibi bi bölüm settar ve rezillikleri vs. o zaman organizasyonun feriştahını yapacaz
gerçekten yarın 2 haftalık aradan sonra çok sağlam bi bölüm bekliyoruz çok sağlam

aga sen de olmasan iki çift olumlu laf edecek vadici yok maşşlah hepsi felaket tellalı gibi :D ben de yarın inanıyorum muhteşem bir bölüm ve yükselen reytingler alacağız
imzamı atarım imzamı :D
aga sürekli olumsuz konuşmak bi hastalıkmış bugün beyaz tv de bi uzman söyledi

senin bu sözlerine hastayım aga geçen sezonda onur tan için süper süper diyodun adam gider ayak dandik bölümü çekip gitti ondan sonra hak verdin inşallah vadide bu sezon daha çok düşmeden anlarsın bu işin böyle yürümiceğini :D

senin bu sözlerine hastayım aga geçen sezonda onur tan için süper süper diyodun adam gider ayak dandik bölümü çekip gitti ondan sonra hak verdin inşallah vadide bu sezon daha çok düşmeden anlarsın bu işin böyle yürümiceğini :D
bal gibi yürür agam yürür gider vadi ne derse o :D hala zirvedeyiz ambargoya devam her zaman

yarını bekleyelim arkadaşlar sabredin biraz yarın baktık geçen bölüm gibi bi bölüm settar ve rezillikleri vs. o zaman organizasyonun feriştahını yapacaz
gerçekten yarın 2 haftalık aradan sonra çok sağlam bi bölüm bekliyoruz çok sağlam

imzamı atarım imzamı :D
aga sürekli olumsuz konuşmak bi hastalıkmış bugün beyaz tv de bi uzman söyledi
aga bu doktarın lafı bence doğru yoksa bu kadar olumsuz konuşmak çok sağlıklı bir durum değil beyaz tv ye selamlar belki de bu teşhis bizim içinde bulunduğumuz durumu açıklıyor :X

@china_shangai abi yarın 13 reytingleri görür müyüz ne düşünüyorsun 🙂

bal gibi yürür agam yürür gider vadi ne derse o :D hala zirvedeyiz ambargoya devam her zaman
aga lütfen artık gerçekten çıkar şu at gözlüklerini kızma ama adamlar 3 gruptada 12 reytingi geçiyolar sen hala ambargodan bahsediyosun yakında bize ambargo koyucaklar aga gör artık şu gerçeği dandik diziler yüksek alırken bizim 15 den aşağı inmememiz lazım sen neyden bahsediyon.

aga bu doktarın lafı bence doğru yoksa bu kadar olumsuz konuşmak çok sağlıklı bir durum değil beyaz tv ye selamlar belki de bu teşhis bizim içinde bulunduğumuz durumu açıklıyor :X

@china_shangai abi yarın 13 reytingleri görür müyüz ne düşünüyorsun 🙂
direk aklıma geldi zaten aga :D

bu arada sezonun en kötü bölümü resmi youtube kanalında rekor kırdı;
241.bölüm izlenme------2.013.023

aga lütfen artık gerçekten çıkar şu at gözlüklerini kızma ama adamlar 3 gruptada 12 reytingi geçiyolar sen hala ambargodan bahsediyosun yakında bize ambargo koyucaklar aga gör artık şu gerçeği dandik diziler yüksek alırken bizim 15 den aşağı inmememiz lazım sen neyden bahsediyon.
biz yıllanmış şarap gibiyiz aga 12.yılımızda bile zirvedeyiz
onların gazı belli bi süre için geçerlidir 3-5 ay gider biterler örnek küçük ağa işte geçen szon bikaç ay 13 falan almaya başlamıştı şimdi nerde
bu da öyle olur ama vadi ne zaman isterse yükselir yükselecektir de

Bende fikrimi belirtmeden duramadım bu kadar güzel yorumlardan sonra :) vadi de şu an için tek sıkıntı oyuncular on numara beş yıldız senaryoyu siz gelin böyle sıradan adamlarla oynatırsanız ister istemez tepki alırsınız. Bu senaryoyu (ben eski bölümleri izlemedim ama sizler sayesinde izlemiş kadar oldum :) ) eski vadide olan oyunculara verin mesela laz ziya doğu bey karahanlı çakır memati abdulley ve daha sayamadigim oyunculara kim bu bölümler için olumsuz bir şey diyebilir? Kimse diyemez. Dizinin komedi yönü bile settar aga ile kapatıyorlar ulan bu nasıl komikliktir resmen gülmeyi unutuyorum. Halbuki zaza dayı imdat cevher benim bildiğim bunlar eskilerden pek bilmiyorum ama muro da herhalde komedi yönü iyi olmalı. Sonra dizi eleştiri alıyor deniyor allah aşkına vadinin son iki yılında ustayı çıkar ve sanki yeni dizi diye izleyelim kim beğenecek? Cevap yine kimse olacak. Kısacası akif settar cahit baltazar pusat pitbull bunlar yan rol bile olamaz bu açık ve net agalar.

Forum İstatistikleri

Konular
173,383
Üyeler
8,488
Son Üye
ontr