Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Biz hasstayiz hasta hala ruyalar aleminde cirpinip duruyorlar :))))) @34rcp44 bu neye benziyor biliyor musun piyango bileti almadan buyuk ikramiyenin kendilerine cikacagini hayal etmeye:))))) hayal etmek ucmak ucrete tabi deil bedava 😉))))

aga lütfen artık gerçekten çıkar şu at gözlüklerini kızma ama adamlar 3 gruptada 12 reytingi geçiyolar sen hala ambargodan bahsediyosun yakında bize ambargo koyucaklar aga gör artık şu gerçeği dandik diziler yüksek alırken bizim 15 den aşağı inmememiz lazım sen neyden bahsediyon.
aga alan kim kadın dizileri bu bir , ikinciside havalar çok faazla soğuktu bu artış normal mesela vadi geçen hafta olsaydı kafadan 1,5-2 reyting artacaktı ,

aga naptın sen ne 13 ü @-KADİR- :D
10 u bi geçseydikte sonra 13 te gelir 15 te ama ilk etapta 10-11 şart artık

Bende fikrimi belirtmeden duramadım bu kadar güzel yorumlardan sonra :) vadi de şu an için tek sıkıntı oyuncular on numara beş yıldız senaryoyu siz gelin böyle sıradan adamlarla oynatırsanız ister istemez tepki alırsınız. Bu senaryoyu (ben eski bölümleri izlemedim ama sizler sayesinde izlemiş kadar oldum :) ) eski vadide olan oyunculara verin mesela laz ziya doğu bey karahanlı çakır memati abdulley ve daha sayamadigim oyunculara kim bu bölümler için olumsuz bir şey diyebilir? Kimse diyemez. Dizinin komedi yönü bile settar aga ile kapatıyorlar ulan bu nasıl komikliktir resmen gülmeyi unutuyorum. Halbuki zaza dayı imdat cevher benim bildiğim bunlar eskilerden pek bilmiyorum ama muro da herhalde komedi yönü iyi olmalı. Sonra dizi eleştiri alıyor deniyor allah aşkına vadinin son iki yılında ustayı çıkar ve sanki yeni dizi diye izleyelim kim beğenecek? Cevap yine kimse olacak. Kısacası akif settar cahit baltazar pusat pitbull bunlar yan rol bile olamaz bu açık ve net agalar.
yav aga aga aga eski vadiyi nasıl izlemiyosun :D pusunun neresinden başladım bilmiyorum ama eski vadiden başla pusuya gel ordan da izlemediğim yerleri izle mutlaka
vadide çok sağlam oyuncular var bu eleştiriye katılmıyorum katıldığım nokta ustanın etrafında ki oyuncu eksikliğidir ona katılırım ama çok usta isimler var bunu kullanamadıktan sonra dediğin gibi bi anlamı olmaz zaten

aga olmaz mı diyosun bence bu oranı almamız normal tabii işin içine tns girince iş biraz zorlaşıyo 🙂
bölüme ve şartlara bağlı aga bakalım :D

Bende fikrimi belirtmeden duramadım bu kadar güzel yorumlardan sonra :) vadi de şu an için tek sıkıntı oyuncular on numara beş yıldız senaryoyu siz gelin böyle sıradan adamlarla oynatırsanız ister istemez tepki alırsınız. Bu senaryoyu (ben eski bölümleri izlemedim ama sizler sayesinde izlemiş kadar oldum :) ) eski vadide olan oyunculara verin mesela laz ziya doğu bey karahanlı çakır memati abdulley ve daha sayamadigim oyunculara kim bu bölümler için olumsuz bir şey diyebilir? Kimse diyemez. Dizinin komedi yönü bile settar aga ile kapatıyorlar ulan bu nasıl komikliktir resmen gülmeyi unutuyorum. Halbuki zaza dayı imdat cevher benim bildiğim bunlar eskilerden pek bilmiyorum ama muro da herhalde komedi yönü iyi olmalı. Sonra dizi eleştiri alıyor deniyor allah aşkına vadinin son iki yılında ustayı çıkar ve sanki yeni dizi diye izleyelim kim beğenecek? Cevap yine kimse olacak. Kısacası akif settar cahit baltazar pusat pitbull bunlar yan rol bile olamaz bu açık ve net agalar.
aga senin dediğinde doğruluk payı var ama asıl sıkıntı oda değil asıl sıkıntı senaryoda önceki vadiyi izlemediğin için bilmiyosun bizim dizimizden figüranlar bile efsana olup çıkmıştır şimdiki oyuncularda iyi ama yazılan replikler senaryo berbat settar ağayı canlandıran adamı severim ama sen o adamı zaza dayıya benzetip bizi güldürmeye çalışırsan olmaz Akif karakterini severim ama sen adamı bize junior polat yapmaya çalışırsan olmaz böyle bazı adamları göz önüne çıkarmak için bunları ön plana koyuyolar onlarada senaryo yazamıyolar hal böyle oluca balon gibi karakter şişip pufff patlıyo.
direk aklıma geldi zaten aga :D

bu arada sezonun en kötü bölümü resmi youtube kanalında rekor kırdı;
241.bölüm izlenme------2.013.023

biz yıllanmış şarap gibiyiz aga 12.yılımızda bile zirvedeyiz
onların gazı belli bi süre için geçerlidir 3-5 ay gider biterler örnek küçük ağa işte geçen szon bikaç ay 13 falan almaya başlamıştı şimdi nerde
bu da öyle olur ama vadi ne zaman isterse yükselir yükselecektir de
yine sana yakışan bi mesaj tebrik ediyorum aga :D

yav aga aga aga eski vadiyi nasıl izlemiyosun :D pusunun neresinden başladım bilmiyorum ama eski vadiden başla pusuya gel ordan da izlemediğim yerleri izle mutlaka
vadide çok sağlam oyuncular var bu eleştiriye katılmıyorum katıldığım nokta ustanın etrafında ki oyuncu eksikliğidir ona katılırım ama çok usta isimler var bunu kullanamadıktan sonra dediğin gibi bi anlamı olmaz zaten

bölüme ve şartlara bağlı aga bakalım :D
Kısmet olursa temmuzdan sonra izlerim malum Kpss var :(
Aga saglam oyuncular var var olmasına da hangisini kullanıyorlar tilki sagir raskoln erhan gibi birçok önemli oyuncu her bölümde ya 5 dakika var ya yok kaç hafta oldu raskolnü görmedim. Bunlara oyuncu diyiyorsan sorun yok ama akif cahit pitbull pusat özellikle baltazar bunlar sağlam oyuncu olamaz aga kusura bakma geçen sene polpo vardı işte o sağlamdı ama hemen çıkardılar :(

Bakiyorumda hep gazla calisiyorlar is reytinge gelince de.ne 13 u 10 bile raziyim hezeyanlari cikiyor ortaya :))) hani biz vadiydik bahanelerin arkasina siginmazdik .yok kadin dizileri yuksek reyting aliyormus yok gecen hafta kismis bu hafta kis gecmis bahanelere bak hele sen :))))) hepsi yenilgiyi kabul etmis hezeyan sendromlari😉))))) hepsi lafi guzel:)))

Biz hasstayiz hasta hala ruyalar aleminde cirpinip duruyorlar :))))) @34rcp44 bu neye benziyor biliyor musun piyango bileti almadan buyuk ikramiyenin kendilerine cikacagini hayal etmeye:))))) hayal etmek ucmak ucrete tabi deil bedava 😉))))
aynen abi biz hastayız :)

Bakiyorumda hep gazla calisiyorlar is reytinge gelince de.ne 13 u 10 bile raziyim hezeyanlari cikiyor ortaya :))) hani biz vadiydik bahanelerin arkasina siginmazdik .yok kadin dizileri yuksek reyting aliyormus yok gecen hafta kismis bu hafta kis gecmis bahanelere bak hele sen :))))) hepsi yenilgiyi kabul etmis hezeyan sendromlari😉))))) hepsi lafi guzel:)))
evet abi ama önceden olsaydı bahanelerin arkasına kimse saklanmazdı :)

ne hezeyanı ben 13 alacaz diyorum 13 bu sistemin bütün çarpıklıklarına vadinin üzerine oynanan kumpaslara vadinin üzerindeki o kem gözlere rağmen reytinglerimizide dizimin çehresinide yükseltecez kurtlar vadisi efsanesi karşısında bütün yapımlar yıllardır olduğu gibi yine boyun bükecekler :A

ne hezeyanı ben 13 alacaz diyorum 13 bu sistemin bütün çarpıklıklarına vadinin üzerine oynanan kumpaslara vadinin üzerindeki o kem gözlere rağmen reytinglerimizide dizimin çehresinide yükseltecez kurtlar vadisi efsanesi karşısında bütün yapımlar yıllardır olduğu gibi yine boyun bükecekler :A
heyt be yürübe aga kim tutar sizi :D

Kısmet olursa temmuzdan sonra izlerim malum Kpss var :(
Aga saglam oyuncular var var olmasına da hangisini kullanıyorlar tilki sagir raskoln erhan gibi birçok önemli oyuncu her bölümde ya 5 dakika var ya yok kaç hafta oldu raskolnü görmedim. Bunlara oyuncu diyiyorsan sorun yok ama akif cahit pitbull pusat özellikle baltazar bunlar sağlam oyuncu olamaz aga kusura bakma geçen sene polpo vardı işte o sağlamdı ama hemen çıkardılar :(
yav bin tane usta isim var polpo kim Allah aşkına
mesela fehmiyi oynayan oyuncu usta bi isimdir ama karakterini kaç kiş sever
settar ağayı oynayan cengiz sezici çok usta bi oyuncudur ama karakteri berbat
oyuncu konusunda vadide sıkıntı yok sıkıntı kullanmakta

yav bin tane usta isim var polpo kim Allah aşkına
mesela fehmiyi oynayan oyuncu usta bi isimdir ama karakterini kaç kiş sever
settar ağayı oynayan cengiz sezici çok usta bi oyuncudur ama karakteri berbat
oyuncu konusunda vadide sıkıntı yok sıkıntı kullanmakta
sıkıntı kullanmakta değil aga senaryo yazamamakta.

Aga normal ben düşük beklerdim ama fragman süper olmuş onun için tahmin çok zor. Ancak 10 geçmemiz lazım ilk etapta sonradan inşallah devamı gelir ama yarın ki bölüm reyting anlamında çok şey ifade edecek.

recep recep recep aga sen hep böyleydin en müthiş bölümlere bile laf söylüyosun seni tanıdığım günden beri o yüzden bize laf söylemeyi geç :D
@-KADİR- aga vadi bazı arkadaşlara gereken cevabı verecek İnşallah :D

Diiiiyiiiiisiiinnnnnn:))))))))))))))

Forum İstatistikleri

Konular
173,383
Üyeler
8,488
Son Üye
ontr