Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

10801731_400598623437229_1127761604757306089_n.jpg

bu hafta çok sağlam bi bölüm bekliyorum
bu arada fragman 1.100.000 i geçti youtube resmi kanalı en başından beri olsaydı şuan her bölüm 5 milyondu en az

Bizim ev son birkaç haftadır Kaderimin Yazıldığı Gün dizisini takib ediyor.. açık konuşmak gerekirse, TV'de dolaşan bir çok çöp diziye göre çok iyi senarayoya ait. Yönetmen Sadullah Şentürk'e söylenecek birşey yok zaten. Özcan Deniz'in oyunculuğunu ilk kez izlemiş oldum.. karakterini çok doğal canlandırıyor.. iyi bir dizi olmuş.. tüm ekibe tebrikler. (Yiğiti öldür hakkını yeme)

Tapatalk 2

ne geçmiş olsunu daha iyi oldu işte bizi vadi ilgilendiriyor yazetede :d
Yilbasindan 1-2 gün sonra geçilmişti onu demek istedim.

Turkcem kittir yanlis anladiysam ozur dilerim. Ulan tek bildiğimiz dil var o da Türkçe onda da kelime dagarcigim geniş değil nasil gelistiririm aga bu dagarcigi ?

Bizim ev son birkaç haftadır Kaderimin Yazıldığı Gün dizisini takib ediyor.. açık konuşmak gerekirse, TV'de dolaşan bir çok çöp diziye göre çok iyi senarayoya ait. Yönetmen Sadullah Şentürk'e söylenecek birşey yok zaten. Özcan Deniz'in oyunculuğunu ilk kez izlemiş oldum.. karakterini çok doğal canlandırıyor.. iyi bir dizi olmuş.. tüm ekibe tebrikler. (Yiğiti öldür hakkını yeme)

Tapatalk 2
Oja Sadullah Şentürk mu yonetmeniymis o dizinin bende diyorum bu dizi nasil böyle iyi gidiyor meğer Sadullah reis varmis orda :D

Yilbasindan 1-2 gün sonra geçilmişti onu demek istedim.

Turkcem kittir yanlis anladiysam ozur dilerim. Ulan tek bildiğimiz dil var o da Türkçe onda da kelime dagarcigim geniş değil nasil gelistiririm aga bu dagarcigi ?
türkçen iyi değilse nerde konuşacağını nerde susacağını ne konuşacağını bileceksin agaaa anlatabildim mi :D

Tapatalk 2
sadullah şentürk müthiş bi yönetmen aga müthiş

tabi ben bu tarz kadın dizilerini izleyemiyorum imkanı yok ama güzel olabilir tabi

türkçen iyi değilse nerde konuşacağını nerde susacağını ne konuşacağını bileceksin agaaa anlatabildim mi :D

sadullah şentürk müthiş bi yönetmen aga müthiş

tabi ben bu tarz kadın dizilerini izleyemiyorum imkanı yok ama güzel olabilir tabi
Yav ben sana ne diyom sen ne diyosun nasil geliştirecem ben bunu sen nasil gelistirdin ?