aga beyaz tv de süper tipler var aslında müthiş bi kanalÖnünde de Erkan Tan Vakti var o da saatinin en fazla izlenen yapimiymis adam kendisi demişti sabahları millet Beyaz Tv de anlasilan
erkan tan gibi haber sunan adam görmedim on numara adam
aga beyaz tv de süper tipler var aslında müthiş bi kanalÖnünde de Erkan Tan Vakti var o da saatinin en fazla izlenen yapimiymis adam kendisi demişti sabahları millet Beyaz Tv de anlasilan
aga bazıları abarttığımı düşünecek belki ama yemin ediyorum bugünün perşembe olduğunu bile unutmuştum vadi olmayınca diğer günlerden farkı kalmıyorkurtlar vadisi olmayınca perşembe günününde bi kıymeti harbiyesi kalmıyor
işte aga sen sınav haftsına denk geldin kurtardın bizde oda yok sıkıntı en üst seviyedekenan çoban a kötü oyuncu diyen arkadaşlar sizi kınıyorum
açın bakın oyunculuk görün abdülhey karakterini daha iyi oynayacak bir adam tanımıyorum ben
aga bazıları abarttığımı düşünecek belki ama yemin ediyorum bugünün perşembe olduğunu bile unutmuştum vadi olmayınca diğer günlerden farkı kalmıyor
değerini olmayınca daha iyi anlıyoruz
neyse ki sınavlarım var bi nebze rahatlatıyor beni yoksa 2 hafta vadisizlik olacak iş değil geçen bölümü de sayma 3 hafta
İnşallah o da olur aga. O adam zaten basli baslina bir efsane arada bir dua etmesibir de konusmasi var on numaraaga beyaz tv de süper tipler var aslında müthiş bi kanaliyice gelişip güçlense vadinin oraya geçmesini isterim
erkan tan gibi haber sunan adam görmedim on numara adam![]()
Bizim sinavlar bitti gibi ama ezber var bizde de hutbe,Kurandan sureler. Bu arada Tarihten ortalama 85 dusecek büyük ihtimalle Vadi sağolsun Allahima cok Şükürişte aga sen sınav haftsına denk geldin kurtardın bizde oda yok sıkıntı en üst seviyede![]()
aga felaket ya şu bölümleri övecek kelime bulamıyorum yeni kelimeler lazım vadi için müthiş süper ötesi mükemmel falan basit kalıyor artık@takas gene Gladioyla bitti![]()
bu işin hikayesi ne abiBen en iyisi göbegimi kaşimaya devam edeyim))))))
Gercekten bilmiyor musun? Hurriyet yazari bekir coskun denen seref yoksunu bir yazar var seneler once ak patiye oy veren insanlara benim avatarimda oldugu gibi killi gobeklerini kasiyan kiro insanlar diye benzetmede bulunmustubu işin hikayesi ne abi![]()
onu biliyorum tabi de bu resmi koyarak ona gönderme yaptığını tahmin edemedim 🙂Gercekten bilmiyor musun? Hurriyet yazari bekir coskun denen seref yoksunu bir yazar var seneler once ak patiye oy veren insanlara benim avatarimda oldugu gibi killi gobeklerini kasiyan kiro insanlar diye benzetmede bulunmustu
Ona ve forumdaki anticilere gonderme yaptim tabi anlayanaonu biliyorum tabi de bu resmi koyarak ona gönderme yaptığını tahmin edemedim 🙂
senin bu açıklamandan sonra oldukça iyi durduğunu fark ettim 🙂Ona ve forumdaki anticilere gonderme yaptim tabi anlayana))) ama avatar super deil mi
Yani biz kiroyuz biseyden anlamayiz boyumuz makarna yemekyen kisa killi devamli elimiz gobegimizfe tahsilsiz magandanin biriyizsenin bu açıklamandan sonra oldukça iyi durduğunu fark ettim 🙂