Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Önünde de Erkan Tan Vakti var o da saatinin en fazla izlenen yapimiymis adam kendisi demişti sabahları millet Beyaz Tv de anlasilan
aga beyaz tv de süper tipler var aslında müthiş bi kanal :D iyice gelişip güçlense vadinin oraya geçmesini isterim :D
erkan tan gibi haber sunan adam görmedim on numara adam :D

kurtlar vadisi olmayınca perşembe günününde bi kıymeti harbiyesi kalmıyor

kenan çoban a kötü oyuncu diyen arkadaşlar sizi kınıyorum
açın bakın oyunculuk görün abdülhey karakterini daha iyi oynayacak bir adam tanımıyorum ben

kurtlar vadisi olmayınca perşembe günününde bi kıymeti harbiyesi kalmıyor
aga bazıları abarttığımı düşünecek belki ama yemin ediyorum bugünün perşembe olduğunu bile unutmuştum vadi olmayınca diğer günlerden farkı kalmıyor
değerini olmayınca daha iyi anlıyoruz
neyse ki sınavlarım var bi nebze rahatlatıyor beni yoksa 2 hafta vadisizlik olacak iş değil geçen bölümü de sayma 3 hafta

kenan çoban a kötü oyuncu diyen arkadaşlar sizi kınıyorum
açın bakın oyunculuk görün abdülhey karakterini daha iyi oynayacak bir adam tanımıyorum ben

aga bazıları abarttığımı düşünecek belki ama yemin ediyorum bugünün perşembe olduğunu bile unutmuştum vadi olmayınca diğer günlerden farkı kalmıyor
değerini olmayınca daha iyi anlıyoruz
neyse ki sınavlarım var bi nebze rahatlatıyor beni yoksa 2 hafta vadisizlik olacak iş değil geçen bölümü de sayma 3 hafta
işte aga sen sınav haftsına denk geldin kurtardın bizde oda yok sıkıntı en üst seviyede :D

aga beyaz tv de süper tipler var aslında müthiş bi kanal :D iyice gelişip güçlense vadinin oraya geçmesini isterim :D
erkan tan gibi haber sunan adam görmedim on numara adam :D
İnşallah o da olur aga. O adam zaten basli baslina bir efsane arada bir dua etmesibir de konusmasi var on numara :D

Aha Basbakanimiz su an Vadi de :D

Beyaz tv yi seyrediyorumda nerde o eski yildizlr feller memati abdul yalcin bulut tataoglu isjender simdi onlarin yerinde iki capsiz basrol oyuncusu cahit ve akif :))) baska soze gerek yok

bakın müzikler vadiyi çok etkiliyor gökhan abi nolur kendine gel be noldu sana eski bölümleri müziklerle uçuruyosun şimdi saçma sapan müzikler kullanıyosun bazı sahnelerde
settarın sahnelerinde çalan müziği yapan adamla şu bölümlerde ki müzikleri koyan adam aynı olamaz inanamıyorum

kesinlikle ve kesinlikle eski ofis ve sağlam adamlar diyorum kgt ve oluşumu mekanı tüm karakterleri sonlandırılmalıdır

Gercekten bilmiyor musun? Hurriyet yazari bekir coskun denen seref yoksunu bir yazar var seneler once ak patiye oy veren insanlara benim avatarimda oldugu gibi killi gobeklerini kasiyan kiro insanlar diye benzetmede bulunmustu
onu biliyorum tabi de bu resmi koyarak ona gönderme yaptığını tahmin edemedim 🙂