Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

tamam aga 241 . bölüme kim ne derse haklı da pire için yorgan yakılmaz bir bölümü baz alıp geride kalan 10 bölümü yok sayıp senaryodan yönetmene müziklere kadar herşeyi dibine kadar eleştirmek bence doğru değil bu hareketleri doğru bulmuyorum vadinin senaryosuda pusuda hiç olmadığı kadar da iyi bunu da söylüyorum aga kim ne derse desin
yok be aga ne en iyi senaryosu anlatılanlar en büyük konular ama bunu yansıtamadıktan sonra vadinin en iyi senaryosu olamaz
o değil de selman yakabaşı varken bahadır cüneytler olsaydı çok dehşet olurdu :D

yok be aga ne en iyi senaryosu anlatılanlar en büyük konular ama bunu yansıtamadıktan sonra vadinin en iyi senaryosu olamaz
o değil de selman yakabaşı varken bahadır cüneytler olsaydı çok dehşet olurdu :D
aga hikaye olarak 10.yıl dan sonraki en iyi senaryo dediğin gibi işlemede sıkıntı var

Polat Alemdar sömürgecilere karşı yeni bir düzen yeni bir omurga öneriyor!

dün sömürgecilik tarihi sınavında 6 sayfa yazdım İnşallah iyi not alırız ustam her hafta anlatıyor düşük alırsam yazıklar olsun :D

Bakın vadide neler oldu;
-Amon vadiye geri döndü
-Tilki Andrei yıllar sonra vadiye indi
-IŞİD olayı anlatılabileceği şekilde vadinin kendine has tarzıyla ortaya kondu
-KARA efsane bir şekilde diziden ayrıldı
-SİS ekibi tamamen kuruldu aktifleştirildi
-Ömer Baba öldü arkasında sırlarını bıraktı
-Osmanlıdaki ocaklar ortaya çıktı ve mücadeleye başladılar
-RA ve AMON Britanya ve Amerika hanedanlarının büyük mücadelsi ortaya kondu
-Türkiye devleti yeni bir hanedan kurma ve var olan hanedanları yıkma misyonunu ortaya koydu
-Abdülhey, Kara, Ömer Baba gibi karekterler vadiden ayrıldı
-Brandon , Sagir,Algis, Yasin, Süha Tarık gibi mükemmel karekterler vadiye geldi

Daha sezon da 12 bölüm izledik biraz itidalli ve sabırlı olmaya tüm vadicileri davet ediyorum

Not: Şu an vadinin herşeyi olan necati şaşmaz ın başına gelenlerde malum ,yorum sizin

Polat Alemdar sömürgecilere karşı yeni bir düzen yeni bir omurga öneriyor!

dün sömürgecilik tarihi sınavında 6 sayfa yazdım İnşallah iyi not alırız ustam her hafta anlatıyor düşük alırsam yazıklar olsun :D
Aga vadi sayesinde o soruda tam puan alırsın inşallah :)

Bakın Vadi de değişen özellikler

Önceden müthiş bir sahne ve heyecanla biten sahneler bu sezon hiç yok.

Müzikler konusunda Gökhan Kırdar düşüşte.Önceden her sahneye uygun müzikler konurdu şimdi eski müzikler hiç yok diyecek kadar az.

Yönetmen işini ciddiye almayan biri.Pusat Baltazar sahnesinde kuru sıkı kullanıp diğer sahnelerde kullanmaması cidden çok komik.Ayrıca her bölümde hatalar olması da çabası

Senaryo da eksiklikler 2 sezondur devam ediyor.Hiçbir karakter yaratıcı bir şekilde konuşamıyor.En önemlisi de racon sahneleri hiç yok.Önceden Polat Alemdar her düşmanıyla konuşurken kestiği racon sahneleri Bahadırların gitmesiyle son buldu.Yeni giren karakterlerin hepsini konuşturma sıkıntısı çekiyorlar

Önceden gereksiz sahneler olmayan olsa bile göze batmayacak türde olan gereksiz sahneler şimdi daha çok olmaya ve bölümün yarısını kaplamakta.

Ellerinde Tilki gibi Raskoln gibi karakterler varken Settar ağa ve haremine senaryo yazmakta ayrı bir olay.Bu sezon giren oyunculara uygun bir senaryo yazılamıyor

Bu sezon düzelir dedik ama geçen seneden bile kötü gidiyor.Bakalım 2 hafta ara Vadiye olumlu mu yoksa olumsuz bir katkı mı sağlayacak.Bakıp görelim

Bakın Vadi de değişen özellikler

Önceden müthiş bir sahne ve heyecanla biten sahneler bu sezon hiç yok.

Müzikler konusunda Gökhan Kırdar düşüşte.Önceden her sahneye uygun müzikler konurdu şimdi eski müzikler hiç yok diyecek kadar az.

Yönetmen işini ciddiye almayan biri.Pusat Baltazar sahnesinde kuru sıkı kullanıp diğer sahnelerde kullanmaması cidden çok komik.Ayrıca her bölümde hatalar olması da çabası

Senaryo da eksiklikler 2 sezondur devam ediyor.Hiçbir karakter yaratıcı bir şekilde konuşamıyor.En önemlisi de racon sahneleri hiç yok.Önceden Polat Alemdar her düşmanıyla konuşurken kestiği racon sahneleri Bahadırların gitmesiyle son buldu.Yeni giren karakterlerin hepsini konuşturma sıkıntısı çekiyorlar

Önceden gereksiz sahneler olmayan olsa bile göze batmayacak türde olan gereksiz sahneler şimdi daha çok olmaya ve bölümün yarısını kaplamakta.

Ellerinde Tilki gibi Raskoln gibi karakterler varken Settar ağa ve haremine senaryo yazmakta ayrı bir olay.Bu sezon giren oyunculara uygun bir senaryo yazılamıyor

Bu sezon düzelir dedik ama geçen seneden bile kötü gidiyor.Bakalım 2 hafta ara Vadiye olumlu mu yoksa olumsuz bir katkı mı sağlayacak.Bakıp görelim
Aga hepsine imzamı atarım. Özellikle bu sezon giren oyunculara dediğin gibi kesinlikle önem verilmiyor. Tilkiyi bir sahnede gördük geri kalan sahneleri azdı aynı şey yasin içinde geçerli adamı biraz ön plana çıkarmaları lazım. Eskilerden özellikle erhan ve raskoln da ön plana çıkarılmalı raskoln sanki dizide yok gibi kaç bölümüdür ortada yok en son şu dimitriye silah sıktı ki o sahnede çok kısaydı.

Vadinin sponsoru değişmiş 😱
aga beyaz tv Kurtlar Vadisi tekrarlarıyla coşuyor adeta önceden reklam bile olmayan kanal reklam alıp tekrarları yayınlanan diziye yeni sponsor alıp daha üst düzey bi sponsora geçmiş moda life ünlü bi marka

şu beyaz tv nin reytingleri de açıklansa be kardeşim çok merak ediyorum bence saatinin en fazla izlenen yapımıdır bu saatte çoğu erkek evde olmamasına rağmen iddaa ediyorum

alakası bile yok sırf kurtlar vadisi ve necati şaşmaz üzerinden hit almaya çalışmışlar komik olmuş açıkçası :D

aga beyaz tv Kurtlar Vadisi tekrarlarıyla coşuyor adeta önceden reklam bile olmayan kanal reklam alıp tekrarları yayınlanan diziye yeni sponsor alıp daha üst düzey bi sponsora geçmiş moda life ünlü bi marka

şu beyaz tv nin reytingleri de açıklansa be kardeşim çok merak ediyorum bence saatinin en fazla izlenen yapımıdır bu saatte çoğu erkek evde olmamasına rağmen iddaa ediyorum

alakası bile yok sırf kurtlar vadisi ve necati şaşmaz üzerinden hit almaya çalışmışlar komik olmuş açıkçası :D
Önünde de Erkan Tan Vakti var o da saatinin en fazla izlenen yapimiymis adam kendisi demişti sabahları millet Beyaz Tv de anlasilan