@takas aga dediğin bölümün final sahnesine baktım gerçekten aradan yıllar geçmesine rağmen pür dikkat izledim
Pusu evrim geçirmiş gibi.Eskiden o heyecanlı bitiş sahnesinden sonra 1 hafta gelsin diye çırpınıp dururduk şimdi maalesef final sahneleri hiç heyecanlı değil.Final sahnesinde hep normal bir yerde bitiyor ve bitiş müziği de hiç heyecanlı gelmiyor
Kurgu vs zaten vasat.Müziklerde gladio gibi nice efsane müziğimiz durarken saçma sapan müziklerle bölümler geçiyor.Gökhan Kırdar resmen müzik anlamında bitmiş.Eğer toparlanmazsa gitmeli
Aksiyon sahneleri zaten yerlerde o bölümlere bak birde şimdikine.Fark ortada
Sadullah Şentürk benim en beğendiğim yönetmenlerden biridir.Keşke gelse.Yeni yönetmende iş yok maalesef ciddiyet sıfır
O zamanlar hiç gereksiz sahneler yok.En basit karakterin bile heyecanı var şimdi çok saçma gereksiz karakterler var.Eşit rol dağıtımı yapılmıyor.Her bölüm bazı istenmeyen karakterler inanılmaz derecede bölümde yer kaplıyor
@Master.1000 agamın dediği gibi karakterler konuşmakta zorluk çekiyor.Hal böyle olunca o sahneler ilgiyle izlenebilecekken bir anda hiç çekilmez oluyor.Aga paylaştığın sahnelere bak adamlar racon yazıyor resmen.Birde şimdiki sahnelere bak.Polat Alemdar da eskiye göre oldukça pasifleşmiş.
@-KADİR- aga bı kadar sıkıntı varken senin hala en çok izlenen diziyiz gibi söylemlerin varya beni benden alıyor.Kalite yoksa isterse 20 reyting alsın hiç önemli değil