@china_shangai abi ne olduda haklı çıktınız vadi hala dimdik ayakta hala en çok izlenen diziler arasında ve en önemlisi hala zevk alarak izliyoruz 🙂
aga sloganımızı biliyosun her zaman daha iyisini yapabiliriz bunu bahadır özdener söylemişti@china_shangai abi ne olduda haklı çıktınız vadi hala dimdik ayakta hala en çok izlenen diziler arasında ve en önemlisi hala zevk alarak izliyoruz 🙂
%100 haklısın agaBahadır'lar Kurtlar Vadisi'nin 'gerçek' senaristleridir.. bu adamlar gelmediği sürece hiç birşey eskisi gibi olmayacaktır. En iyi oyuncuları da getirseler fayda etmez.. karakterleri konuşturamiyorlar.. diyaloglar klasik ve kalitesiz. Boş konuşmalar tavan yapmış. Bahadır'lar olsaydı, Kaan Girgin gibi bir oyuncuyu havada patlatırdı.. yazım grubu beceremiyor. Vadinin efsane atışma sahnelerini unutun. Polat Alemdar bile kolay kolay konuşmuyor artık. Vallah sizi bilmem ama benim görüşüm bu yönde.
Tapatalk 2
aynen aga harfiyen katılıyorumBahadır'lar Kurtlar Vadisi'nin 'gerçek' senaristleridir.. bu adamlar gelmediği sürece hiç birşey eskisi gibi olmayacaktır. En iyi oyuncuları da getirseler fayda etmez.. karakterleri konuşturamiyorlar.. diyaloglar klasik ve kalitesiz. Boş konuşmalar tavan yapmış. Bahadır'lar olsaydı, Kaan Girgin gibi bir oyuncuyu havada patlatırdı.. yazım grubu beceremiyor. Vadinin efsane atışma sahnelerini unutun. Polat Alemdar bile kolay kolay konuşmuyor artık. Vallah sizi bilmem ama benim görüşüm bu yönde.
Tapatalk 2
biz birlik olursak gelirler Allahın izniyle agaKeske gelseler ama nasil gelecekler ?
sadece twitterla falan olmaz bu iş pana film i e mail yağmuruna tutmamız daha etkili olur ve somut olur
tt oldu diyelim 1 saate kayboldu gitti kim görecek ama e mailler çok etkili olur resmi sayfalara hücum daha önemli
yıllarca baş tacımız olan üstad gökhan kırdar ın performansı şuan yerlerde adeta kıyıda köşede kalmış müthiş müzikleri görünce insan sinirleniyor be kardeşim telefonumda ne vadi müzikleri var ama esamesi okunmuyor!
herkese iyi geceler agalar Allah rahatlık versin
onlar olmadan böyle sahneler gelmez daha
Paylaşmıştım ama tekrar bir göz attın.. yok böyle birşey gerçekten. Hasret kaldık böyle sahnelere.
Tapatalk 2
Adama en kibarindan cusssssssss derler.millet ayaga kalkmis madde madde sikintilari siralamis ve bizler bu sikintilardan kurtulmak icin ne gibi aktrasyonlar yapabiliriz diye cirpinirken sen hala ne olmus ki hala ayaktayiz diyebiliyorsan sana soyliyecek laf bulamiyorum .eger bir dizide takasin alinti yaptigi yerdeki gibi en az 10 dan fazla sikinti varsa baya buyuk sikintilar var demektir@china_shangai abi ne olduda haklı çıktınız vadi hala dimdik ayakta hala en çok izlenen diziler arasında ve en önemlisi hala zevk alarak izliyoruz 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?