Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@china_shangai abi ne olduda haklı çıktınız vadi hala dimdik ayakta hala en çok izlenen diziler arasında ve en önemlisi hala zevk alarak izliyoruz 🙂

ben @Master.1000 agama katılıyorum biz ilk önce o senaristleri getirmeliyiz yoksa kim gelirse gelsin bu işin altından kalkamaz kalksalardı durum şimdi böyle olmazdı

ama şunu itiraf etmem lazım gerçekten pusunun o bölümleri şuanki bölümleri ezer geçer parçalar
insan 1 saniye bile olsa boş sahne koymaz mı yok arkadaş en basit karakterin bile sahnesi süper herşey kaliteli on numara
o zaman olan şimdi olmayan ne olmayan ne ise getirin nolur vadimizi uçuralım
bu kadar eleştiri yapmazdım ama o bölümleri tekrardan baştan sonra izleyince yok böyle birşey diyor insan pana film oturup o bölümleri mutlaka izlesin bence

Bahadır'lar Kurtlar Vadisi'nin 'gerçek' senaristleridir.. bu adamlar gelmediği sürece hiç birşey eskisi gibi olmayacaktır. En iyi oyuncuları da getirseler fayda etmez.. karakterleri konuşturamiyorlar.. diyaloglar klasik ve kalitesiz. Boş konuşmalar tavan yapmış. Bahadır'lar olsaydı, Kaan Girgin gibi bir oyuncuyu havada patlatırdı.. yazım grubu beceremiyor. Vadinin efsane atışma sahnelerini unutun. Polat Alemdar bile kolay kolay konuşmuyor artık. Vallah sizi bilmem ama benim görüşüm bu yönde.

Tapatalk 2

Bahadır'lar Kurtlar Vadisi'nin 'gerçek' senaristleridir.. bu adamlar gelmediği sürece hiç birşey eskisi gibi olmayacaktır. En iyi oyuncuları da getirseler fayda etmez.. karakterleri konuşturamiyorlar.. diyaloglar klasik ve kalitesiz. Boş konuşmalar tavan yapmış. Bahadır'lar olsaydı, Kaan Girgin gibi bir oyuncuyu havada patlatırdı.. yazım grubu beceremiyor. Vadinin efsane atışma sahnelerini unutun. Polat Alemdar bile kolay kolay konuşmuyor artık. Vallah sizi bilmem ama benim görüşüm bu yönde.

Tapatalk 2
%100 haklısın aga

Tapatalk 2
aynen aga harfiyen katılıyorum

sadece twitterla falan olmaz bu iş pana film i e mail yağmuruna tutmamız daha etkili olur ve somut olur
tt oldu diyelim 1 saate kayboldu gitti kim görecek ama e mailler çok etkili olur resmi sayfalara hücum daha önemli

yıllarca baş tacımız olan üstad gökhan kırdar ın performansı şuan yerlerde adeta kıyıda köşede kalmış müthiş müzikleri görünce insan sinirleniyor be kardeşim telefonumda ne vadi müzikleri var ama esamesi okunmuyor!

herkese iyi geceler agalar Allah rahatlık versin

Son düzenleme:

Paylaşmıştım ama tekrar bir göz attın.. yok böyle birşey gerçekten. Hasret kaldık böyle sahnelere.

Tapatalk 2

vadinin şuan ki en büyük sorunu kgt ve o yapay mekanları teknolojileri
erdem de dahil hepsi diziden çıkarılmalı
eski ofis bi geri gelse usta o koltuğa bi otursa var ya yetecek aslında ama zor

sadece twitterla falan olmaz bu iş pana film i e mail yağmuruna tutmamız daha etkili olur ve somut olur
tt oldu diyelim 1 saate kayboldu gitti kim görecek ama e mailler çok etkili olur resmi sayfalara hücum daha önemli

yıllarca baş tacımız olan üstad gökhan kırdar ın performansı şuan yerlerde adeta kıyıda köşede kalmış müthiş müzikleri görünce insan sinirleniyor be kardeşim telefonumda ne vadi müzikleri var ama esamesi okunmuyor!

herkese iyi geceler agalar Allah rahatlık versin

Paylaşmıştım ama tekrar bir göz attın.. yok böyle birşey gerçekten. Hasret kaldık böyle sahnelere.

Tapatalk 2
onlar olmadan böyle sahneler gelmez daha

Necati şaşmaz bu hafta tam olarak iyileşti uzun zaman sonra tekrar senaryo ile ilgilenmeye başladı !

Vadi senaristligini Raci-Bahadir kaldirir Dünya da kimi getirirsen getir bu ikili her zaman bir adim öndedir adamlar da ki o kurguya zekaya hayranim hele ki Raci Şaşmaz o replikler kimin aklina gelebilir Allah askina

@china_shangai abi ne olduda haklı çıktınız vadi hala dimdik ayakta hala en çok izlenen diziler arasında ve en önemlisi hala zevk alarak izliyoruz 🙂
Adama en kibarindan cusssssssss derler.millet ayaga kalkmis madde madde sikintilari siralamis ve bizler bu sikintilardan kurtulmak icin ne gibi aktrasyonlar yapabiliriz diye cirpinirken sen hala ne olmus ki hala ayaktayiz diyebiliyorsan sana soyliyecek laf bulamiyorum .eger bir dizide takasin alinti yaptigi yerdeki gibi en az 10 dan fazla sikinti varsa baya buyuk sikintilar var demektir:)))))lutfen rica ediyorum biraz birazda olsa objektif ol su at gozluklerini cikar sikinti cok buyuk eger onlem almazlarsa bence durun cok vahim ne senaryo ne oyuncu kaliteleri ne kurgu ne cekimler bizi bu batakliktan kurtarmaya yetmez