Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

bugün lokantadayız yemek yicez arkadaşlarla yandaki adamın telefonu kaldı karacadağ müziği
arkadaş her yerde vadi karşıma çıkıyor ben napim
bi de 2 saat telefonu açmıyo son sese de vermiş
@XanTier

Ben de bikaç hafta önce otobüste telefon müziği Karacadağ olan birine rastladım

Ben de bikaç hafta önce otobüste telefon müziği Karacadağ olan birine rastladım
aga bence niye bu müziği koyuyolar biliyon mu vadiyi sevmeleri dışında çok ses çıkıyo ya duyabilmek için

bende alarma bunu koyuyorum en sevdiğim vadi müziklerinden biridir son zamanlarda hiç çalmıyor ah gökhan kırdar ah

Bence de. Koca adamların Vadi'nin müziğini koyuyum da Vadici olduğum belli olsun falan düşüncesinde değildir

Bence de. Koca adamların Vadi'nin müziğini koyuyum da Vadici olduğum belli olsun falan düşüncesinde değildir
çok seviyolardır ama diğer amaçlarıda çok ses çıkması

benim telde cendere var ama hep sessizde olduğu için önemi yok pek

bomba bir frağman bekliyorum artık

arkadaşlar enterasan bir haberim var vadiye yiğit bulut transfer olmuş raci şaşmaz ın yerine ne kadar ilginç dimi tabi doğruysa

Son düzenleme:
bomba bir frağman bekliyorum artık

arkadaşlar enterasan bir haberim var vadiye yiğit bulut transfer olmuş raci şaşmaz ın yerine ne kadar ilginç dimi tabi doğruysa
%200 yalan haber itibar etmeyin ne yiğiti ne bulutu aga

Sabah kafayi kirdim acisindan kafayi kaldiramiyorum
Fragman açacak mecalim yok

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz ! [HASHTAG]#EfsanelerEfsanesiKurtlarVadisi[/HASHTAG]

sabah kafayımı kırdın nasıl yanı aaa 😱😱😱
Okulda can krnarinda uyuyorum sonra hoca derse girdi bende o sirada sicradim yerimden o sirada kafa cama çarpti fena şisti
Sabahtan beri acidan kafayi kaldiramiyordum hocalardan anlayis gösterdiler sagolsunlar

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz ! [HASHTAG]#EfsanelerEfsanesiKurtlarVadisi[/HASHTAG]

aaa çok geçmiş olsun cam kırılıp bir tarafına batabilirdi yüzüne gözüne doktor falan gitmedinmi yanı 😵😵

Bu arada Edebiyat hocasi Vadiyi konuştu @takas Polat her bolum telefon değiştiriyor bende konuya daldim tabii Polat bu sene Nokia Lumia dan başka ne kullandi ki

aaa çok geçmiş olsun cam kırılıp bir tarafına batabilirdi yüzüne gözüne doktor falan gitmedinmi yanı 😵😵
Yok ya pencerenin alt kismina carpti cam kirilmaz kolay kolay doktora gitmeye gerek görmedim

Yok ya pencerenin alt kismina carpti cam kirilmaz kolay kolay doktora gitmeye gerek görmedim

bu kafa çapmalarını hafifa alma bence cnm şimdi kafayı bir yere çarpınca kontrol ettirmen gerek aniden beyin kanamasından gidebiliyor yanı allah korusun adam kafasını çarptı diyelim ykusunda bşle aniden gidebiliyor ağrın geçmezse dotorda kontrol ettir kesinlikle 😵😵

Ağri kesici içerim geçer ben bunun daha beterlerini de atlattim bunu dert etmeye gerek yok

bu hafta bölüm var demi hiç ses yokta

aga önce geçmiş olsun bende 1 mayıs nedeniyle olmama ihtimalini görüyorum %51 olarak görüyorum