abla ismi china abi işte anlatamıyomuyumadın ıbılmemde ne sakınca var anlamadım![]()
abla ismi china abi işte anlatamıyomuyumadın ıbılmemde ne sakınca var anlamadım![]()
derım önemlı değıl nedne adını söylemıyosun ne sakınca varchina diyebilrsin
aga mecburlar ama yaİzlerken insan hiç bitmesin istiyor.. ama böyle de olmuyor.. Kurtlar Vadisi'nin en güzel bölümleri 80-100 dakika arası olan bölümler.. 120 dakika olan çok güzel bolumlerimiz de var tabiki.. ama şuan 120 dakikayı dolduramiyorlar.. o yüzden vazgeçsinler bu uzun bölüm sevdasından.. böyle yaparak kendi kendilerine zarar veriyorlar..
Tapatalk 2
anlatamıyosunnabla ismi china abi işte anlatamıyomuyum![]()
bilmem gerek duymuyorum diyeyimderım önemlı değıl nedne adını söylemıyosun ne sakınca var
derin devlet adamıdır abi ismini inan ki biz bile bilmiyoruzderım önemlı değıl nedne adını söylemıyosun ne sakınca var
allah allah adını bılınce ne olacak kıbilmem gerek duymuyorum diyeyim
takas sen yeni yapılacak tarihi diziyi kaçırmışsın herhalde haşhaşileri anlatan bir dizi geliiyor serdar akardan farklı olarakaga mecburlar ama ya![]()
kızmadım ğülücük koydum baksanaabla kızma ya seni seviyoruz![]()
aaa abi ben film olarak okudum diziymiş 😱 bir de alparslanla ilgili de ayrı bi film olacakmıştakas sen yeni yapılacak tarihi diziyi kaçırmışsın herhalde haşhaşileri anlatan bir dizi geliiyor serdar akardan farklı olarak
bak vallahi abinin adını bende bilmiyorum senin adın melekti galibakızmadım ğülücük koydum baksana
anladığım kadar hazırlıklar yapılmış oyuncularla anlaşmalar yapılmış yazetede çokgizli filan diyor ne zaman yaptınız bu diziyii hemde gizliaaa abi ben film olarak okudum diziymiş 😱 bir de alparslanla ilgili de ayrı bi film olacakmış
kesin izlerim de vadiye yönelsinler bıraksınlar başka diziyi falan
beyler pana yazım grubunu çok küçümsüyorsunuz çok geniş ve alanında uzman isimler var
abi tek bildiğim şey pana film bizim sandığımızdan çok daha büyük bi şirketanladığım kadar hazırlıklar yapılmış oyuncularla anlaşmalar yapılmış yazetede çokgizli filan diyor ne zaman yaptınız bu diziyii hemde gizli
kardeş artık eski dönemler bitti masraflar coğaldı sadece vadiyle bu değirmenin suyu dönmez daha fazla dizi yapmaları lazım onun için full çalışıyorlardır ama ne olur bu sefer tuttursunlarabi tek bildiğim şey pana film bizim sandığımızdan çok daha büyük bi şirket
dediğin gibi herşey hazır belli ki
abi inanırmısın bilmem ben dizinin olacağını biliyordum 17 aralıktan sonra bu projeye kararr verdiler ama ne zaman olacağını tabikide bilmiyordum ama senaryo falan ana hatlarıyla belirlenmişanladığım kadar hazırlıklar yapılmış oyuncularla anlaşmalar yapılmış yazetede çokgizli filan diyor ne zaman yaptınız bu diziyii hemde gizli
la olmmmm sen derin pana mısınabi inanırmısın bilmem ben dizinin olacağını biliyordum 17 aralıktan sonra bu projeye kararr verdiler ama ne zaman olacağını tabikide bilmiyordum ama senaryo falan ana hatlarıyla belirlenmiş
yok abi paralel panala olmmmm sen derin pana mısın))))))
anladığım kadar hazırlıklar yapılmış oyuncularla anlaşmalar yapılmış yazetede çokgizli filan diyor ne zaman yaptınız bu diziyii hemde gizli
yok abi ne gezerla olmmmm sen derin pana mısın))))))