- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
panayla ilgili biilgiler nerdeyse necati beyden önce sana geliyoryok abi ne gezer
panayla ilgili biilgiler nerdeyse necati beyden önce sana geliyoryok abi ne gezer
ya kardeşim şu vadinin reytingleri muhakkak düzeltmesi lazım valla ben bile hazmedemiyorum bu oranlaı önerin neKurlar Vadisi'nin yeni sezonuna döndü bu İş.. yeni sezon hakkında bir haber bile alamamıştık.. biz yazdıkca, Pana Film sesizligini koruyordu.. artık tam ümidi kestik derken, adamlar bomba üstüne bomba patlatilar.. o dönem Reaksiyon ne reklam yapmıştı.. yeni 'Efsane' biziz şekilde bir hava vardı.. taki Pana Film yeni sezonu patlatana kadar.. 230. Bölüm olağan üstü bir bölümdü gerçekten.
Tapatalk 2
abi elimizden bişeyde gelmiyo ne yapıp edip yükselmemiz lazım ne gerekiyorsa ama ne gerekiyorsa yapılması lazım çok sinir bozucu bir durumdayızya kardeşim şu vadinin reytingleri muhakkak düzeltmesi lazım valla ben bile hazmedemiyorum bu oranlaı önerin ne
abla ben paralel kelimesini hiç sevmiyorumbak o olabılırsın takas![]()
ortalığı biraz sarsmak lazım ama o nasıl olacak diye sorsan cevabbım yok maaleesefabi elimizden bişeyde gelmiyo ne yapıp edip yükselmemiz lazım ne gerekiyorsa ama ne gerekiyorsa yapılması lazım çok sinir bozucu bir durumdayız
abi dalga geçme ya cidden bu projenin olacağı hakkında bilgim vardıpanayla ilgili biilgiler nerdeyse necati beyden önce sana geliyor![]()
yok valla dalga geçmiyorum mübalaağ yapıyorumabi dalga geçme ya cidden bu projenin olacağı hakkında bilgim vardı
şaka yapıyorum yahuabi elimizden bişeyde gelmiyo ne yapıp edip yükselmemiz lazım ne gerekiyorsa ama ne gerekiyorsa yapılması lazım çok sinir bozucu bir durumdayız
abla ben paralel kelimesini hiç sevmiyorum![]()
benim var aslında bir anda en az 2 reyting yukarı çıkmayı garanti ediyorumortalığı biraz sarsmak lazım ama o nasıl olacak diye sorsan cevabbım yok maaleesef![]()
hadi kadir gece gece bizi meraklandırmabenim var aslında bir anda en az 2 reyting yukarı çıkmayı garanti ediyorum
iyi geceler daha sık bekleriz özelliklede vadi günü 🙂sıze ıyı sohbetler ben çıkıyorum
ama bu hiç hoşumuza gidecek bir olay değil bence böyle bir işe girilmemeli sen şimdi anladın ne diyeceğimihadi kadir gece gece bizi meraklandırma)))
abi boş hava cıva yerine halkı gerçekten etkileyecek hamleler lazım yani şu şişirme dizi haberleri olur ya onlar gibi değilortalığı biraz sarsmak lazım ama o nasıl olacak diye sorsan cevabbım yok maaleesef![]()
iyi geceler Allah rahatlık versin sık sık bekliyoruz abla ona göresıze ıyı sohbetler ben çıkıyorum
aga hemen söyle hadibenim var aslında bir anda en az 2 reyting yukarı çıkmayı garanti ediyorum
ya kadir gece olmuş aklımız durmuş sen diyon ki sen anladın anladıysam @Maskeli Fedai olayımiyi geceler daha sık bekleriz özelliklede vadi günü 🙂
ama bu hiç hoşumuza gidecek bir olay değil bence böyle bir işe girilmemeli sen şimdi anladın ne diyeceğimi
kesinlikle çok etkileyici fragman olması şartoğlu şart dediğin giibi polata çok büyük darbe indirilip polatında bundan dolayı herkesi kesmeye ant içmesiabi boş hava cıva yerine halkı gerçekten etkileyecek hamleler lazım yani şu şişirme dizi haberleri olur ya onlar gibi değil
halkı gerçekten etkileyecek ilgiyi gerçekten çekecek mesela fragman çok önemli mamoşun cenazesini hatırlayalım bir haftada 4 reyting fırlamıştık fragman çıktığı an tüm ülkeyi sallamıştı Allah ını seven üstüme toprak atsın repliği patlamıştı daha bölüm yayınlanmadan
bu tarz derinden etkileyen fragman bu hafta şart oğlu şart ne yapıp edip bu şekilde etkileyici bi fragman yayınlamaları lazım ilk etapta göz boyamak için dizi içinde önerilierimiz yazdık zaten aynı şeyleri yazmanın anlamı yok
mesela kgt ye büyük bi operasyon düzenlenir tilki andrei tarafından ve büyük bi katliam olur polat bunu görür o anda derinden etkileyen bir türkü al sana fragman al sana senaryo al sana heycan al sana reyting
zaten gıcık oluyorum o kgt den
birde şu raskolnün shaneleri iyice artsın müthiş ötesi bi adam ya acayip zevk alıyoruz onun sahnelerinden
-raskolnle ilk ne zaman karşılaştınız
-16 yaşındaydım ilk işime çıkmıştım
-ne tür bi işti
-İçki depomuzu soyanlara fatura kesecektim
-fatura? anladım
yav süper sahneydi
iyi geceler Allah rahatlık versin sık sık bekliyoruz abla ona göre
aga hemen söyle hadi![]()
valla hocam ben bunu tuttumbu işler bellidir bu dizideki ağır top polat alemdar , polat alemdar ın en çok önem verdiği kişi kızı elif i hain bir şekilde öldürseler ve polat ın çılgına dönüp ortalığı yıkması elif en uç örnek elif in yerine nazife anne, safiye , leyla da olabilir
safiyeyi mesela öldürsünler oyuncuyu da karakteri de hiç beğenmiyorumbu işler bellidir bu dizideki ağır top polat alemdar , polat alemdar ın en çok önem verdiği kişi kızı elif i hain bir şekilde öldürseler ve polat ın çılgına dönüp ortalığı yıkması elif en uç örnek elif in yerine nazife anne, safiye , leyla da olabilir
abi herşey polatta bitiyor polatın ortalığı dağıtması lazım kendini kaybetmesi lazım tilki bunun için müthiş bi fırsat aslındavalla hocam ben bunu tuttum)))))))) başka yol kalmadı ne yazık ki
yalnız üçümüzünde ortak noktası polatın çıldırıp ininden çıkıp herkese saldırması