Polat Şaşmaz
Favori Üye
Sen gelsen ikimiz etrafi senlendiririz kardes özellikle benim güldürme yeteneğim iyidirİstemiyorsan gelmem![]()
Sen gelsen ikimiz etrafi senlendiririz kardes özellikle benim güldürme yeteneğim iyidirİstemiyorsan gelmem![]()
heee ya kardeşim benim NERESİNDENben istanbuldayım zaten abi siz saati günü ayarlarsanız Allahta nasip ederse olur![]()
Abi hadi uzun yazını bekliyoruz bırak şimdi daveti falanheee ya kardeşim benim NERESİNDEN
beraber sultanahmette namaz kılarızben istanbuldayım zaten abi siz saati günü ayarlarsanız Allahta nasip ederse olur![]()
daha sonra canımızı sıkmaya değmezAbi hadi uzun yazını bekliyoruz bırak şimdi daveti falan![]()
aga seni çok merak ediyorum heSen gelsen ikimiz etrafi senlendiririz kardes özellikle benim güldürme yeteneğim iyidirgulme stilim bile farkli
söz veriyorum yazın allah nasip ederse toplanacaz inşaallah organizasyonu ben yapacamaga seni çok merak ediyorum heyok karizmayım yok polat derler bana yok kızlar peşimden koşuyor yok komiğin yok farklı gülerim farklı yerim farklı yürürüm öyle anlatıyon ki harbiden merak ettim
@34rcp44 agam da gelirse müthiş olur
@china_shangai abi çok güzel bi gün organize ederiz gezeriz muhabbet ederiz gerçekten süper olur biz adeta kardeş gibiyiz birbirimizi hiç görmemiş olsak bile kalplerimiz bir yetmez mi
başakşehir abiheee ya kardeşim benim NERESİNDEN
abi sen ne dersen o büyüğümüz olaraksöz veriyorum yazın allah nasip ederse toplanacaz inşaallah organizasyonu ben yapacam
dedik yaKimse de Maskeli Fedai gelsin dememiş![]()
@china_shangai abi hemen özel davetiye bastıralım beyefendiyeKimse de Maskeli Fedai gelsin dememiş![]()
Xantier,kvp-1905 agalar da gelsin@china_shangai abi hemen özel davetiye bastıralım beyefendiye
@Maskeli Fedai yav aga şu avatarı değiştir sürekli senin mesajlarını kendikilerimle karıştırıyorum![]()
çok isim var aga çokXantier,kvp-1905 agalar da gelsin![]()
bekleriz yeter ki istanbula ayak bas))))
@34rcp44 @Master.1000 @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @papuleoo teklifim sizler içinde geçerlidir
abımı kaç yaşında bılmıyorum kı söyleyın dıyımtamam abi bende seni çok merak ediyorum müthiş bi insansın seni görmeyi çok isterim
keşke diğer arkadaşlarla da görüşme fırsatımız olsa
china abi forumun en büyüğü sende abi diyebilirsin![]()