Polat Şaşmaz
Favori Üye
değişmiş aga , usta baya zayıflamış, sakalı kısaltmış, saçını farklı tarzda taramış 🙂Usta değişmiş sanki![]()
Bu tarama ona pek uymamışdeğişmiş aga , usta baya zayıflamış, sakalı kısaltmış, saçını farklı tarzda taramış 🙂
ve tabi yüzünde şişlikler var![]()
banada bir değişik geldi agaBu tarama ona pek uymamış![]()
Valla cok memnun oldum ustayi gormrk beni daha da heyecanlandirdi
usta fena zayıflamış yalnızValla cok memnun oldum ustayi gormrk beni daha da heyecanlandirdi
Kolay deil kadir adamin cenesi kirildi tamda beslenecek uzvu .biliyon yakinim beyinden operasyon gecirdi 20 kilo verdi bu isler ne yazik ki boyle.yalniz fenada olmamis yaniusta fena zayıflamış yalnız
aslında fena olmamışda işte bu kadar ani kilo kaybı sağlık açısından zararlıKolay deil kadir adamin cenesi kirildi tamda beslenecek uzvu .biliyon yakinim beyinden operasyon gecirdi 20 kilo verdi bu isler ne yazik ki boyle.yalniz fenada olmamis yani
Tamamda cenesi kirildi bu kilo kaybi normal normal olmayan kilo kaybi hicbirsey yokken verilen kilo kaybidiraslında fena olmamışda işte bu kadar ani kilo kaybı sağlık açısından zararlı
sıkıntı yok böyle diyosun yani sen öyle diyosan sıkıntı yoktur abiTamamda cenesi kirildi bu kilo kaybi normal normal olmayan kilo kaybi hicbirsey yokken verilen kilo kaybidir
abi iyiyim diyeyim , çok şükürKadir senin o pozitif iyimser hatta polyanna tavirlarini ozledim.bir sikinti yoktur insaallah.