Maskeli Fedai
Favori Üye
Aga izliyor musunheyecanlı aksiyonlu bir dizi izlemek isteyenler reaksiyona baksınlar adamlar yine manyak bir bölüm çekmişler
Aga izliyor musunheyecanlı aksiyonlu bir dizi izlemek isteyenler reaksiyona baksınlar adamlar yine manyak bir bölüm çekmişler
yok aga izlemiyorum fragmanına baktım bir de sen izle bakAga izliyor musun
Aga harbi sağlan bölüm çekmişler karadayıdan falan daha güzel olduğu açık ama ihanet etmeseydiler izlerdik hep beraberyok aga izlemiyorum fragmanına baktım bir de sen izle bak
aynen aga hainlik olmasaydı bizde destek verirdikAga harbi sağlan bölüm çekmişler karadayıdan falan daha güzel olduğu açık ama ihanet etmeseydiler izlerdik hep beraber
teşekkürler abi iyiyim, yine yoğun bir tempoda uğraşıyoz ,yok abi ya yine aynıyım sen niye öyle dedin şimdi 🙂@-KADİR- naber nasilsin sana bugunlerde bisey oldu herhalde nazar mi degdi acaep sende acayip bir sekilde negatiflik seziyorum @Maskeli Fedai ile bugunlerde fazla takiliyorsun ondan negatiflik sana gecmis tabi sendeki iyimserlikte ona gecmis))))) mesajlarini okurken ekranin icine giriyorum acaba bunu yazan kadir mi diye
))))
Bu aralar olumsuz yorumlar atiykrsun vadi hakkinda o yuzden dedimteşekkürler abi iyiyim, yine yoğun bir tempoda uğraşıyoz ,yok abi ya yine aynıyım sen niye öyle dedin şimdi 🙂
öyle mi pek farkında değilim 🙂 geçen bölümde beğenmedim yerler vardı onları söyleyeyim dedim, yalnız fragman cidden kötü be abi öyle değil mi sence deBu aralar olumsuz yorumlar atiykrsun vadi hakkinda o yuzden dedim
Baltazar ve pusatin sahnesi fragmandaki gibi deildir oyle bir goruntu varki kursunun ustune yurur gibi bence bu bolum full aksiyon olacak goruntu onu gosteriyoröyle mi pek farkında değilim 🙂 geçen bölümde beğenmedim yerler vardı onları söyleyeyim dedim, yalnız fragman cidden kötü be abi öyle değil mi sence de
evet öyle görünüyor dediğin gibi olmasını istiyorum , yoksa ortaya çok komik bir sahne çıkabilir, bu haftda reytinglerde beklenen çıkış gelmez kimse beklentiye girmesinBaltazar ve pusatin sahnesi fragmandaki gibi deildir oyle bir goruntu varki kursunun ustune yurur gibi bence bu bolum full aksiyon olacak goruntu onu gosteriyor
fragman kötü mü yapma aga ya maskeli senin hesabı mı ele geçirdiöyle mi pek farkında değilim 🙂 geçen bölümde beğenmedim yerler vardı onları söyleyeyim dedim, yalnız fragman cidden kötü be abi öyle değil mi sence de
Bende ayni seyleri dedim ama kabul etmedi kadirin icine maskeli kacmisfragman kötü mü yapma aga ya maskeli senin hesabı mı ele geçirdi
gelip burda reaksiyonu övmüş bi de kadir aga bu senmisin![]()
abi bişeyler olmuş buna hadi vadiyi falan geçtim reaksiyonun fragmanını paylaşmışBende ayni seyleri dedim ama kabul etmedi kadirin icine maskeli kacmis))))
yav o sahne fragman yanıltmacası aga dediğin gibi olacak büyük ihtimalle@-KADİR- agam yüzün gülsün artık büyük ihtimal pusat ve baltazar sahneleri başkalarına karşı mesela pusat başka yeri basıyor baltazar ise başka yeri karşı karşıya gelmezler o sahnede.
Aynen reaksyon konusunda sana serzeniste bulunuyordu dizi bitiyor bizim kadir biten dizinin fragmanini vadi konusunda yayinlayip vadiyle.mukayese ediyorabi bişeyler olmuş buna hadi vadiyi falan geçtim reaksiyonun fragmanını paylaşmış
reaksiyoncular reaksiyon konusunda takılabilirler değil mi abi @china_shangai![]()
Aga birde pusatın yakındaki kolundan vuruluyor. Mira mıydı neydi çok iyi oyuncu ben çok beğeniyorum@-KADİR- aga bi ses ver ya
yav o sahne fragman yanıltmacası aga dediğin gibi olacak büyük ihtimalle
vadinin fragmanlarında hep yanıltmaca olur
onu da geçtim abi aksiyon ve heycan isteyenler reaksiyon izlesin diyor vay anam babam kadir de böyle dedi yaAynen reaksyon konusunda sana serzeniste bulunuyordu dizi bitiyor bizim kadir biten dizinin fragmanini vadi konusunda yayinlayip vadiyle.mukayese ediyor![]()
takas post: 219117' Alıntı:onu da geçtim abi aksiyon ve heycan isteyenler reaksiyon izlesin diyor vay anam babam kadir de böyle dedi ya
aslında haklı reaksiyon çok güzel bi dizi ama vadi çakması işte senaryosu iskolu bölümlerden alıntı açık ve net[/QUOT
Aga fazl belli etmeyin bari