batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,294
- Puanı
- 1,061
Ne sürpriziymiş aga merak ettimÇok büyük süprizlere hazır olun!!
![]()
Ne sürpriziymiş aga merak ettimÇok büyük süprizlere hazır olun!!
![]()
Abi onun yerini ben aldım işte bizi beğenmiyon muKadir senin o pozitif iyimser hatta polyanna tavirlarini ozledim.bir sikinti yoktur insaallah.
Özet fiyasko hiç heyecanlamadım, niye böyle olduki ben bu haftadan epey ümitliydim oysa kikurtlar vadisi pusu 239. bölüm özeti
Ekranların rakipsiz dizisi “Kurtlar Vadisi Pusu”, 239.bölümüyle aksiyona kaldığı yerden devam ediyor. Süha, Polat’a büyük sırrı anlatmaya devam eder. Bu kez harekete geçme zamanı gelmiştir. Akif, banka soygununun arkasındaki olan biteni öğrenmek için tüm imkanlarını seferber eder. Soygunun başrolünün işi hala bitmemişe benziyor. Pusat, zehir saçanlara cezasını vermek için tüm ekibini toplar. Baltazar’la büyük kapışma bir adım ötededir. Peki kim kazanacak? Fehmi, konseyi kurmaya hazırlanırken etrafının kimlerle sarıldığının farkına varmamışa benzer. Neyse ki durumu fark edecek birisi yanı başındadır.
yok abi en fazla akif le bir araya gelip ona emir verir oda hiç tatmin etmezsadece bu kısım heyecanlı olacak gibi ''bu kez harekete geçme zamanı gelmiştir'' derken polatın harekete geçmesinden bahsediyorlardır inşaallah![]()
aga bölüm de tırt bak sakın bölümü iyi gibi düşünüp hayal kırıklığı yaşamaÖzet beni de heyecanlandırmadı
Ben iyi bir bölüm bekliyorum bakalım ne olacakaga bölüm de tırt bak sakın bölümü iyi gibi düşünüp hayal kırıklığı yaşama
bekleme aga anca bol bol akif falan izleriz , aynura nın tripleri , pusat ın gereksiz şişirilmiş sahneleri falan bölüm böyle biter işteBen iyi bir bölüm bekliyorum bakalım ne olacak
Aga sana ne oldu böylebekleme aga anca bol bol akif falan izleriz , aynura nın tripleri , pusat ın gereksiz şişirilmiş sahneleri falan bölüm böyle biter işte