Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Çok büyük süprizlere hazır olun!!

10500534_769491193086017_5239142860122552733_n.jpg
Ne sürpriziymiş aga merak ettim :D

ulan böyle bi şans yok ya tam herşey yoluna oturmuştu total ve abc1 de 10 reytingi geçmiş tüm gruplarda hafta 1.liğini almıştık
çok büyük bi talihsizlik usta kaza yaptı senaryo ister istemez ona göre ayarlandı pasif oldu yeniden
gerçekten vadinin en büyük rakibi de şanstır gerisi hikaye

bu arada ustam çok zayıflamış ya Allah onun yardımcısı olsun İnşallah kısa sürede toparlayacak dualarımız sonuna kadar onunla ve bizim desteğimiz asla bitmeyecek

sddefault.jpg

hastasıyım . adamın diziye geri dönme ihtimali bile manyak güzeldi. şimdi sahneleri de artıyor. tabii cok artmasın. az öz. çünku cok kullanırlarsa bazen ayağa düşürüyorlar. umarım çizgisini korurlar. ve diziden bir gün çıkarsa yine ölmeden çıkmalı efsane kalmalı.:D

BİLGİ:Necati Şaşmaz Tam İyileşmeden Operasyonel Görevlere Çıkmayacak Odadan Oynayacak..

kurtlar vadisi pusu 239. bölüm özeti

Ekranların rakipsiz dizisi “Kurtlar Vadisi Pusu”, 239.bölümüyle aksiyona kaldığı yerden devam ediyor. Süha, Polat’a büyük sırrı anlatmaya devam eder. Bu kez harekete geçme zamanı gelmiştir. Akif, banka soygununun arkasındaki olan biteni öğrenmek için tüm imkanlarını seferber eder. Soygunun başrolünün işi hala bitmemişe benziyor. Pusat, zehir saçanlara cezasını vermek için tüm ekibini toplar. Baltazar’la büyük kapışma bir adım ötededir. Peki kim kazanacak? Fehmi, konseyi kurmaya hazırlanırken etrafının kimlerle sarıldığının farkına varmamışa benzer. Neyse ki durumu fark edecek birisi yanı başındadır.

kurtlar vadisi pusu 239. bölüm özeti

Ekranların rakipsiz dizisi “Kurtlar Vadisi Pusu”, 239.bölümüyle aksiyona kaldığı yerden devam ediyor. Süha, Polat’a büyük sırrı anlatmaya devam eder. Bu kez harekete geçme zamanı gelmiştir. Akif, banka soygununun arkasındaki olan biteni öğrenmek için tüm imkanlarını seferber eder. Soygunun başrolünün işi hala bitmemişe benziyor. Pusat, zehir saçanlara cezasını vermek için tüm ekibini toplar. Baltazar’la büyük kapışma bir adım ötededir. Peki kim kazanacak? Fehmi, konseyi kurmaya hazırlanırken etrafının kimlerle sarıldığının farkına varmamışa benzer. Neyse ki durumu fark edecek birisi yanı başındadır.
Özet fiyasko hiç heyecanlamadım, niye böyle olduki ben bu haftadan epey ümitliydim oysa ki

sadece bu kısım heyecanlı olacak gibi ''bu kez harekete geçme zamanı gelmiştir'' derken polatın harekete geçmesinden bahsediyorlardır inşaallah :)

Aslında özet sıradan olmuş geçen bölümü izleyen herkes bunu tahmin edebilir. Özette değişik bir şey verseler daha iyi olur en azından izleyen insanları merak sarar.