Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aga bunlar hep erzurumun un cağ kebabını severimde diğierlerini daha tadamadım 🙂 bir de manisa dan höşmerim iyi olur tabi mesir macunu da şart :A
Şunuda unutmadan söylim dyarbakırın meftunesi de meşhurdur aga ekşi ekşi süper oluyor :D onun yanında bir sürü yemek var say say bitmez :A

Konu yemek konusuna geldi :F

aga bunlar hep erzurumun un cağ kebabını severimde diğierlerini daha tadamadım 🙂 bir de manisa dan höşmerim iyi olur tabi mesir macunu da şart :A
Manisanin üzümü hashasi var mesie macuni falan güzel degil. Ama aga Erzurumun tadlari bambaskadir ya. O Tel peynir peynir degil baska bir sey casir desen onun daha toplanmamis ot biçiminin kokusu süperdir tadini demiyorum bile. Cag kebabi anlatilmaz yasanir. Oltu tasi da ünlüdür tesbihi

Şunuda unutmadan söylim dyarbakırın meftunesi de meşhurdur aga ekşi ekşi süper oluyor :D onun yanında bir sürü yemek var say say bitmez :A

Konu yemek konusuna geldi :F
aga tabi meftune yi falan hiç görmedim bakrsın birgün tadarız, yalnız gece gece iyice yemek programına bağladık :F

aga tabi meftune yi falan hiç görmedim bakrsın birgün tadarız, yalnız gece gece iyice yemek programına bağladık :F
Aga bak bunları unutuyordum kibe mumbar var kadayıf var diyarbakırın en meşhur tatlısı falan var da var bak işte meftunenin resmi

Fotoğraf8549.jpg

Bu da kibe mumbarın resmi

indir.jpg

Bak bu da meşhur kaburga dolmamız

kuzu-dolmasi2.jpg

polat şaşmaz agam saçmalarsa sinirlenebilirim aga saçmalıklar konusunda kendime hakim olamıyorum bizi ayırırsınız artık :kiki:

geç olsun güç olmasın aga :D abiye karşı yapılmış en ufak bi saygısızlıkta abinin sağ kolu olarak devreye girecem öyle değil mi abi :d @china_shangai
Aga dusunsenize arabada söyle bir muhabbet aramizda geçiyor ve kahkaha krizi ah be yazin toplasalim agalim hakkatten bak bende gelirim ama para yok aranizda toplasir bana para cikartirsiniz :D

polat şaşmaz agam saçmalarsa sinirlenebilirim aga saçmalıklar konusunda kendime hakim olamıyorum bizi ayırırsınız artık :kiki:

geç olsun güç olmasın aga :D abiye karşı yapılmış en ufak bi saygısızlıkta abinin sağ kolu olarak devreye girecem öyle değil mi abi :d @china_shangai
Aga dusunsenize arabada söyle bir muhabbet aramizda geçiyor ve kahkaha krizi ah be yazin toplasalim agalim hakkatten bak bende gelirim ama para yok aranizda toplasir bana para cikartirsiniz :D

1.23.00

Kurtlar Vadisi resmi youtube kanalı bu hafta çok akıllıca bi hamle yaptı
normalde başka hesaplar önce açar ve izlenmeyi onlar kapardı 500 bini hatta 1 milyonu geçen bölümler oldu bu sezon youtube da
bu sefer bölüm biter bitmez resmi youtube hesabı hemen attı ve 500 bin izlenmiş 236.bölüm youtube kanalında :D
akıllıca hamle

B2jdq9OCIAE-RxY.jpg

B2jdo0HCYAA6Gvh.jpg

B2jG10NCUAAAOmG.jpg

1- Kurtlar Vadisi ‘akademi’ olsun!‘Kurtlar Vadisi’ne (KV) yaşayan bir organizma olarak bakmak en doğrusu. Bükemediğin bileği öpeceksin! 13’üncü yılına yol alan bir çalışmaya ne derseniz deyin başarısız diyemezsiniz. Yakında 15’inci yıl kutlamalarının plânı bile yapılmaya başlar. Herhalde ‘Kimler Geldi Kimler Geçti’ şarkısı eşliğinde Türkiye’de tiyatrodan sinemaya ve televizyona kadar nice yıldızın dizideki rollerinden kareler aktarılacaktır!..Şu an ‘2’nci kuşak’la (hikâye akışında KGT timi) karşımızda olan dizinin önümüzdeki yıllarda 3’üncü, hatta 4’üncü kuşaklarına ‘kast’ kapılarını açması büyük olasılık. Düşünün, dizi yayına başladığında ‘80’liler’ izliyordu; şimdi...
http://www.radikal.com.tr/yazarlar/tayfun_atay/kurtlar_urfalilar_zombiler-1231961