Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Vadi bakalım bu hafta ne yapacak.. 237. Bölümden pek bir beklentim yok açıkcası.. Polat
Alemdar'ın yokluğu ile bu bölümde nasıl bir yol çizdiler acaba? Mr. Key karakterini erken ve gereksiz bir şekilde bitirdiler.. yokluğu çok belli.. adam diziye çok iyi heycan katmıştı.. operasyon adamı olması zaten ayrı bir güzeldi.. Pusat ve Akif çok fazla ön plana koyuluyor.. Pusat herkese meydan oluyor, kimseyi dinlemiyor, oyunları bozuyor kimse gelip de bu adama birşey demiyor.. aslında ortada kimse de yok ya.. Baltazar ile dönüp duruyor senaryo.

Tapatalk 2

Vadi bakalım bu hafta ne yapacak.. 237. Bölümden pek bir beklentim yok açıkcası.. Polat
Alemdar'ın yokluğu ile bu bölümde nasıl bir yol çizdiler acaba? Mr. Key karakterini erken ve gereksiz bir şekilde bitirdiler.. yokluğu çok belli.. adam diziye çok iyi heycan katmıştı.. operasyon adamı olması zaten ayrı bir güzeldi.. Pusat ve Akif çok fazla ön plana koyuluyor.. Pusat herkese meydan oluyor, kimseyi dinlemiyor, oyunları bozuyor kimse gelip de bu adama birşey demiyor.. aslında ortada kimse de yok ya.. Baltazar ile dönüp duruyor senaryo.

Tapatalk 2
Karakter eksikligi var. Ve önemli bir düşüncr o eski havayi yakalayamamizin nedeni o eski müziklerin kullanilmamasi eminim Kaba Kuvvet,İstanbul Mix,Operasyon Muzigi,Cendere, Tulum,Elif Dedim daha cok varda bu muzikler sık sık kullanilsa eminim o eski havayi yakalariz

Karakter eksikligi var. Ve önemli bir düşüncr o eski havayi yakalayamamizin nedeni o eski müziklerin kullanilmamasi eminim Kaba Kuvvet,İstanbul Mix,Operasyon Muzigi,Cendere, Tulum,Elif Dedim daha cok varda bu muzikler sık sık kullanilsa eminim o eski havayi yakalariz
Eski havayı yakalamamız için en önemli etken gizem ve bir hikayenin olmadı o da pusu konseptiyle pek uyuşmuyor

Eski havayı yakalamamız için en önemli etken gizem ve bir hikayenin olmadı o da pusu konseptiyle pek uyuşmuyor
Benim icin muzik de onemli aga simdi orada Ozel Kuvvet yerine Otoban muzigi calsa..

Aklima bir sey geldi. Pana Film Muro,Çeto,Yıldırıma bir dizi çekse keşke Eşref Saati gibi iyi izlenirdi

Yetenek Sizsiniz'de az önce azeri birisi katıldı.. müzik eşliğinde resim çizdi.. bittikten sonrada İskender Büyük takliti yaparak elendi.. Vadiyi çekememezlikte son nokta.. jüri den gelen yorum.. resim çok iyidi fakat Kurtlar Vadisi'ne bağlanması gereksiz olmuş.. adam Vadiye girmese geçecekti turu..

Tapatalk 2

Yetenek Sizsiniz'de az önce azeri birisi katıldı.. müzik eşliğinde resim çizdi.. bittikten sonrada İskender Büyük takliti yaparak elendi.. Vadiyi çekememezlikte son nokta.. jüri den gelen yorum.. resim çok iyidi fakat Kurtlar Vadisi'ne bağlanması gereksiz olmuş.. adam Vadiye girmese geçecekti turu..

Tapatalk 2
çakallar yedirememişler
bu azerilerde çok büyük bi kurtlar vadisi hayranlığı var bizden bile fazla nerdeyse :d

Tapatalk 2
Aga videosu var mi ?

Özelikle de Acun'nun dediğine dikkat..

Tapatalk 2
adam süper yapmış iskender taklidini
ya bırak izleme bunları aga adamın emeğine yazık çakal çukalı geçiriyolar bu adamı geçirmiyolar
özgü de vadiden alıntı yaptı evet dersem falan filan diye hayır dedi
murat boz zaten geç onu ergen vari bi tip
saçmalamışlar

çok fazla ingiliz etkisini görüyoruz. selman kayabaşı da mahir kaynak ın tezleri etkisinde kaldı galiba.
smile.gif

amon olsun ve eski ortağı şimdiki düşmanı ra yani lord albert robert stone olsun bu tür kökleri ortaçağa dayanan hanedanların ve para baronlarının ülkeler için pek bir önemi yok bence. tek ortak çıkarları İsrailin bölgedeki güvenliği

2:46 2:49 arası özgü namalın mimiklerine bakarmısınız lütfen kurtlar vadisi müziği çalar çalmaz özgü namalın o nefret dolu bakışlarına bakarmısınız ayy inanamıyorum necati şaşmaz kaza geçirdikten sonra necati beye bu nefretin sebebini anlayamıyorum ayoll kadın resmen içinden şunları diyor konu necati şaşmazın kaza geçirmesine benim gitmemiş olmama gelemden hemen bu yarışmadakı çocuğu eleyip kovmam lazım diye düşünüyor resmen özgü hanım başka bir azeybeycanlı çocuk sırf polatı taklit etti diye onu 2.tura geçirmişti peki şimdi ne olduda vadi müziğini duyar duymaz nefret dolu bakmaya basladı çünkü necati bey kaza geçirdi ve bu kadın bir geçmiş olsuna bile gitmedi müzikten dolayı gösteri bitincede konu necati şaşmazın kazasına gelicek yarışmacı onu söyleyecek diye korkusuna öldü resmen acuna murat boza o arada eleyin şunu dediğine özgü namalın ben çok eminim onlrıda özgü hanım etkiledi vadiciler olarak bu kadının yer aldığı hiç bir projeyi artık lütfen izlemeyelim nedir bu düşmanlık necati bey ölmedi diye üzülüyorlar resmen anlamıyorum ayoll resmen necati neden ölmedi diye üzülüyorlar allah akıl versin bunlara kazadan sonra herkesin iç yüzünü gördük :kizgin::kizgin::kizgin:
@takas @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @china_shangai @kvp-medya @batuhankaralar
@34rcp44

bu dizi 90 dakika çekilmek zorunda o yüzden hep güzel sahne beklememeliyiz araya komik dram ve ağır sahneler girmeli ki bölüm bitsin vadi bunu önceden iyi yapıyordu memati gidiyordu kafa çekiyordu deniz kenarında 3-5 dakika geçiyordu. muro çetin yıldırım kaynatıyordu geçiyordu daha eskilerde erdal kömürcü sahneleri öyleydi . ama şuan o kadar saçma sahneler varki örneğin settar ağa ve eşleri motorcu bonanzacılar vb. bu sezona hanedanlar ile girdik şimdi izlediğimiz bölümler bize bunu göstermiyor eleştirilerim sırf bu bölüm için deill bu sezon ve gelecek bölümler içinde geçerli vadi biraz geçmişini kendisini bilerek bölüm yapmalı ne yazık ki gittikçe düşen bir kalite var .

bu dizi 90 dakika çekilmek zorunda o yüzden hep güzel sahne beklememeliyiz araya komik dram ve ağır sahneler girmeli ki bölüm bitsin vadi bunu önceden iyi yapıyordu memati gidiyordu kafa çekiyordu deniz kenarında 3-5 dakika geçiyordu. muro çetin yıldırım kaynatıyordu geçiyordu daha eskilerde erdal kömürcü sahneleri öyleydi . ama şuan o kadar saçma sahneler varki örneğin settar ağa ve eşleri motorcu bonanzacılar vb. bu sezona hanedanlar ile girdik şimdi izlediğimiz bölümler bize bunu göstermiyor eleştirilerim sırf bu bölüm için deill bu sezon ve gelecek bölümler içinde geçerli vadi biraz geçmişini kendisini bilerek bölüm yapmalı ne yazık ki gittikçe düşen bir kalite var .
abicim o boşlukları settar denen adamla doldurmaya çalısıyorlar okadar gereksiz bir rol olamaz galiba çok saçma sapan sahneleri var :ppp::ppp::ppp:
ayrıca tilki andrei dönmüş 10 yıl aradan sona sen gelmişsin hala akifi göstermeye devam ediyorsun polattan daha çok yer kaplıyor dizide sağır diye yeni sevilen bir karakter var onuda gidip akife vurdurduyorsun ve tüm karizmasını çiziyorsun adamın biz akifi az sahnesi olunca ve kimseyi vurup öldürmeyince seviyoruz hatta bana bir akif aşkı geliyor senaristler neden anlamıyorlar akif dünya kadar adam öldürsün bizim nefretimiz bu çocuk birilerini öldürünce daha çok artıyor onun yerine 2-3 dakik görünsün akifi biz böyle seviyoruz senaristler bunu göremiyor malesef 🙂🙂🙂