Maskeli Fedai
Favori Üye
Gerçi abi bazen bana bile cevap vermiyor özel mesajlardaolsun aga yapıcak birşey yok 🙂
Gerçi abi bazen bana bile cevap vermiyor özel mesajlardaolsun aga yapıcak birşey yok 🙂
Aynen ya bana da numarasını verdi abi de güvendi bizi kardeşi kabul etti bizde onu abimiz kabul ettik.İyi ki varsın @china_shangaiabiyi az çok tanıdınız bende 2 yıldan beridir tanıyorum onun kadar alçakgönüllü müthiş bi insan zor bulursunuz agalar bana da kaç kere söyledi gel seni götüreyim numarasını bile verdi kaç defa
yav bi insan internette tanıştığı birine hiç yüzünü bile görmediği birine güvenir mi abi güvendi işte
keşke müsait bi zaman olsa da gitsek düşünsenize hepimiz vadi setine gidiyoruz ne güzel olurdu beama zor işte her birimiz farklı yerlerdeyiz gönüllerimiz bir ama bu yeter fazlasıyla
abinin güvenini boşa çıkarmayın yani samimi olun abiye karşıAynen ya bana da numarasını verdi abi de güvendi bizi kardeşi kabul etti bizde onu abimiz kabul ettik.İyi ki varsın @china_shangai![]()
evet aga benimde böyle bir hayalim var @china_shangai abi başda ,sen @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz o zaten bizi tahminim güldürmekten bayıltır , buluşup topluca gitsek falan tabi bunlar çok hayali düşünceler ama düşünmeside güzelabiyi az çok tanıdınız bende 2 yıldan beridir tanıyorum onun kadar alçakgönüllü müthiş bi insan zor bulursunuz agalar bana da kaç kere söyledi gel seni götüreyim numarasını bile verdi kaç defa
yav bi insan internette tanıştığı birine hiç yüzünü bile görmediği birine güvenir mi abi güvendi işte
keşke müsait bi zaman olsa da gitsek düşünsenize hepimiz vadi setine gidiyoruz ne güzel olurdu beama zor işte her birimiz farklı yerlerdeyiz gönüllerimiz bir ama bu yeter fazlasıyla
Ben abiye karşı her daim samimiyim.abinin güvenini boşa çıkarmayın yani samimi olun abiye karşı
bu devirde internette böyle insanlara denk geldiğiniz içinde şükredin
tabi bunu kendim içnde söylüyorum
ama şöyle bişeyde var biz vadiciler olarak hepimiz birbirimize son derece güveniyoruz o da bi gerçek
polat şaşmaz agam saçmalarsa sinirlenebilirim aga saçmalıklar konusunda kendime hakim olamıyorum bizi ayırırsınız artıkevet aga benimde böyle bir hayalim var @china_shangai abi başda ,sen @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz o zaten bizi tahminim güldürmekten bayıltır , buluşup topluca gitsek falan tabi bunlar çok hayali düşünceler ama düşünmeside güzel
geç olsun güç olmasın agaBen abiye karşı her daim samimiyim.ilk geldiğinde aga falan diyordum ona sonra farkettim bizden büyük olduğunu
![]()
Kesinlikle oyle foruma ilk geldigimde bana biraz ters yapan adamlara saolsun takas kardedim hemen cevabini yapistirirdi bana bu forumda cok sahip cikti yol yordam gosterdi ben ne zaman forumla ilgili ne zaman soru sorsam bana hemen yardim ederdi allah ondan razi olsun iyiki seni tanimisim senin nezlinde bu kadar cok saygi deger degerli insanlari tanidimpolat şaşmaz agam saçmalarsa sinirlenebilirim aga saçmalıklar konusunda kendime hakim olamıyorum bizi ayırırsınız artık
geç olsun güç olmasın agaabiye karşı yapılmış en ufak bi saygısızlıkta abinin sağ kolu olarak devreye girecem öyle değil mi abi
@china_shangai
abi aslında bir insanı yüzüne karşı övmek doğru bir hareket değildir , peygamber efendimiz de uyarıyor bu konuda , biz şimdi yüz yüze sayılmayız , ordan yırtıyoruz belki de 🙂 şaka bir yana seni tanımıyoruz gerçek manada bir çıkarımız da yok sadece sevgimizi belirtiyoruz ,Arkadaslar yapmayin utandiriyorsunuz benikalp kalbe karsidir
ne demek abim benim sen bizim büyüğümüzsünKesinlikle oyle foruma ilk geldigimde bana biraz ters yapan adamlara saolsun takas kardedim hemen cevabini yapistirirdi bana bu forumda cok sahip cikti yol yordam gosterdi ben ne zaman forumla ilgili ne zaman soru sorsam bana hemen yardim ederdi allah ondan razi olsun iyiki seni tanimisim senin nezlinde bu kadar cok saygi deger degerli insanlari tanidim
Abiyi anlıyorum bende birisi beni övdüğünde utanırım falan hemen aklıma başka birşey getirmeye çalışırım konuyu değiştiririm falanabi aslında bir insanı yüzüne karşı övmek doğru bir hareket değildir , peygamber efendimiz de uyarıyor bu konuda , biz şimdi yüz yüze sayılmayız , ordan yırtıyoruz belki de 🙂 şaka bir yana seni tanımıyoruz gerçek manada bir çıkarımız da yok sadece sevgimizi belirtiyoruz ,
Allah aşkına aga ne çıkarımız olabilir ki biz içimizden geçeni yazıyoruzabi aslında bir insanı yüzüne karşı övmek doğru bir hareket değildir , peygamber efendimiz de uyarıyor bu konuda , biz şimdi yüz yüze sayılmayız , ordan yırtıyoruz belki de 🙂 şaka bir yana seni tanımıyoruz gerçek manada bir çıkarımız da yok sadece sevgimizi belirtiyoruz ,
Yakinda senden afyon sucugu isteyebilirim haberin olsunabi aslında bir insanı yüzüne karşı övmek doğru bir hareket değildir , peygamber efendimiz de uyarıyor bu konuda , biz şimdi yüz yüze sayılmayız , ordan yırtıyoruz belki de 🙂 şaka bir yana seni tanımıyoruz gerçek manada bir çıkarımız da yok sadece sevgimizi belirtiyoruz ,
aynen aga bende öyleyim lafı değiştiririm hemen hiç kimsenin beni övmesini istememAbiyi anlıyorum bende birisi beni övdüğünde utanırım falan hemen aklıma başka birşey getirmeye çalışırım konuyu değiştiririm falan![]()
Bizden de Diyarbakır karpuzu iste abiYakinda senden afyon sucugu isteyebilirim haberin olsun
adananın karpuzu meşhur değilmiydiBizden de Diyarbakır karpuzu iste abimalum bizim karpuzumuz meşhurdur
![]()
Bak bunu duymamış olayım aga karpuz deyince akla Diyarbakır gelir Adana da çakma karpuz üretilir ama hakikisi diyarbakır daadananın karpuzu meşhur değilmiydi
usta sizce ne zaman döner
bence usta bu bölümden sonraki hafta döner yada en kötü 2 haftayaBak bunu duymamış olayım aga karpuz deyince akla Diyarbakır gelir Adana da çakma karpuz üretilir ama hakikisi diyarbakır da
Usta 2 3 haftaya iyileşir bence ama ocaktan önce dönemez gibi![]()