Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Necati Şaşmaz geçirdiği kaza sonrasında evde dinleniyormuş ve hızla iyileşiyormuş.
İçeriden gelen bilgiye göre “Bu hafta dizi yayınlanmadı, haftaya kaldığımız yerden devam edeceğiz. Necati Bey de oynayacak...

@china_shangai abi
valla kadir bu olaydan sonra biz bile kafayı sıyırdık necati beyi tahmin bile edemiyorum çok hırs yapmıştır .

Necati Sasmaz-Kenan Coban yüzlesmesi.. bu sahne bana göre "gercek". Konusmalar o kadar icten ki.. bugüne bakildiginda gecen diyaloglar ne kadar gercek oldugunu göreceksiniz.

Tartisilmaz gecen sezonun en etkili sahnelerinden birisi..

Resmen suan ki gercek hayatta ki durumu anlatiyor su sahne..

Son düzenleme:
Bilin bakalım bu kız kim.
smile.gif

Bu arada ´Bu Tarz Benim´ programı izlemiyorum yanlışlık olmasın.
biggrin.gif
karahanlının hizmetlisi feraye
9fuw6a.jpg
abi bu nasıl bi dizi ya herkes oynamış harbiden müthiş

abi zamanında bu hizmetçi kızla ilgili yüksel aytuğ yazı yazmış
http://www.sabah.com.tr/yazarlar/gunaydin/aytug/2004/11/09/feraye_ve_fehriye_benzerligi

nette dolaşırken gözüme çarptı
http://www.milliyetciforum.com/showthread.php?t=25773

Necati Şaşmaz yerine başka biri olsa 3-4 ay dönemezdi ama adam 1 haftada geri dönmek istiyor müthiş bi insan bu yapılan hainlikler karşısında biz bile ne kadar hırslanıyoruz ustanın halini düşünemiyorum zaten bunu yaz döneminde yaptığı müthiş hamlelerle gösterdi çok istekliydi bu sezon bu devam edecektir sağlığı iyi olunca bende hemen dönmesi taraftarıyım

nette dolaşırken gözüme çarptı
http://www.milliyetciforum.com/showthread.php?t=25773

Necati Şaşmaz yerine başka biri olsa 3-4 ay dönemezdi ama adam 1 haftada geri dönmek istiyor müthiş bi insan bu yapılan hainlikler karşısında biz bile ne kadar hırslanıyoruz ustanın halini düşünemiyorum zaten bunu yaz döneminde yaptığı müthiş hamlelerle gösterdi çok istekliydi bu sezon bu devam edecektir sağlığı iyi olunca bende hemen dönmesi taraftarıyım
bizde vadiyi iyi biliriz diye ortalıkta dolaşıyoruz adamın analizinden resmen küçük dilimi yuttum :))))

bizde vadiyi iyi biliriz diye ortalıkta dolaşıyoruz adamın analizinden resmen küçük dilimi yuttum :))))
abi acayip adamlar var ya gerçekten en azından kendi adıma söylim vadiciyim çok severim ama benden çok daha iyi bilenler var bu da kendi açımdan acı bir gerçek :D
acayip analizler var acayip

abi acayip adamlar var ya gerçekten en azından kendi adıma söylim vadiciyim çok severim ama benden çok daha iyi bilenler var bu da kendi açımdan acı bir gerçek :D
acayip analizler var acayip
vadiyle ilgili bilgi ve analiz cahilliğinde ilk sıraya beni ekle:) el elden üstündür :D

estağfurallah ben sizlerden çok şey öğreniyorum iyi ki hepiniz varsınız :)
sende iyiki varsın abi özellikle bizden büyük birini tanımak çok süper senden çok şey öğreniyoruz yav seni o forumda iyiki görmüşüm tanımışım şans işte abim benim :D

agalar şu videoya bir bakın bende yeni izliyorum daha

bu derin videoları izleyince tüylerim diken diken oluyor vay arkadaş

bu da 2.si 55 dakka ama çok etkileyici gözüküyor izlicem kısım kısım

bu arada abi bi usta resmi avatara iyi gider @china_shangai :D

@-KADİR- sana da daha güzel bi usta resmi iyi gider :D

arkadaşlar 25 eylülden bu yana bazı sıkıntılarım vardı çok şükür herşey yoluna girdi:) cumartesinden itibaren artık normal hayatıma geri dönüyorum allahtan bir zeval gelmez ise allah nasip ederse artık akşamlarıda forumda vadi genel sohbet konusunda beraberiz :)