bu haftada şov yapacak tilki adam tek elle pompalıyı çekiyor 🙂Tilkinin nasıl 12 den vurduğunu konuşalım![]()
bu haftada şov yapacak tilki adam tek elle pompalıyı çekiyor 🙂Tilkinin nasıl 12 den vurduğunu konuşalım![]()
Ben ondan ziyade Ustanın kaza sahnesine kitlendimbu haftada şov yapacak tilki adam tek elle pompalıyı çekiyor 🙂
aga ona hiç girme o sahne çok zor olacak izlemesiBen ondan ziyade Ustanın kaza sahnesine kitlendim![]()
Gösterirler benceaga ona hiç girme o sahne çok zor olacak izlemesisence sırf kaza anını gösterecekler mi
aga peki o zaman polat polislerden kaçamaz ki yakalanmış olması gerekir o nasıl olabilir?Gösterirler bence![]()
@china_shangai abiye soralımaga peki o zaman polat polislerden kaçamaz ki yakalanmış olması gerekir o nasıl olabilir?
Benim tahminim takip sahnesi sonda olacak ve kaza olacak orda bitecekona sorarız da sen nediyon 🙂
o zaman usta polislere yakalanırBenim tahminim takip sahnesi sonda olacak ve kaza olacak orda bitecek
aga bir bakalım çıkmadık candan ümit kesilmez@-KADİR- Inşallah raskoln olmemıştır ama hiç ümidim yok aga
Nazife Annenin Ömer Baba nın çıkmasıyla misyonu doldu zaten ayrılması doğru karar umarım Nazife Anne senaryosunu da fazla uzatmazlartüyolar kesin değilmiş ;
-POLAT'ın diziye katılmasıyla Sharon Stone 'da diziye gireceği hakkında duyumlar var
-Nazife Anne, karakterini canlandıran SERPİL TEMUR diziden ayrılıyor
bu hafta reytinglerde artış yapmamız lazım agaNazife Annenin Ömer Baba nın çıkmasıyla misyonu doldu zaten ayrılması doğru karar umarım Nazife Anne senaryosunu da fazla uzatmazlar
Ona şüphe yok zaten aga açık ara 11 reytingi görecez bencebu hafta reytinglerde artış yapmamız lazım aga
evet aga beklentimiz o yönde bu artışımız devam edecektir , nazife annenin sahneleri falan fazla uzatılmazsa iyi olurOna şüphe yok zaten aga açık ara 11 reytingi görecez bence