Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

ya arkadaş vadi olmayınca yemin ediyorum ne günün tadı kalıyor ne haftanın bomboş bir gün benim için vadi olunca heycan süper oluyor
Allah tan beyaz tv eski bölümleri gösteriyor gerçekten muazzam ya kelimelerin yetersiz kaldığı bölümler süper ötesi kitleniyorum her gün

Buminhan DEDECAN@buminhandedecan
Türkiye'nin Ve Halkın Kahramanı Necati Şaşmaz Abime Bir An Önce İyileşmesi İçin Dua Ediyorum Ve Yüce Rabbimiz'den Acil Şifalar Diliyorum...

Bu süreçte Necati Şaşmaz'a karşı kimin ne düşündüğünü anlamış olduk.. bu seyirci yapılan hiç bir hatayı unutmaz.. bu saaten sonra kimin ne olduğu belli olmuştur. Ziyarete kim gitti, kim gitmedi bilmiyorum.. ama herkes notunu aldı. Bu adama da helal olsun.. bunu Necati'de bizlerde unutmayız.. helal olsun gerçekten. Özgü hanım halen Polat Alemdar ile anılıyor bunu unutmasın.. seyirci kendisini halen destekliyorsa 'Elif' karakteri yüzünden ve bu zamana kadar Vadi hakkında olumsuz bir haber duymamamız.. ziyaret etmemekle o da ayıp etmiştir bence.. Kenan Çoban ve diğerlerini söylemiyorum bile. Ziyarete gitmiyorsan bile, sosyal medya da hergün birşeyler yazanlar bir geçmiş olsun da mı yazamamış.. Anlaşılan Necati Şaşmaz gerçekten de yanlız kalmış.. benim de dediğimde bak, kardeşi Raci Şaşmaz gitmemiş, diğerlerin ne hattine..

Tapatalk 2

Beyaz Karanfil bu bolümde düzelmişti bence. Yarin İnşallah çok çok iyi reyting alir. Güzel bir sevince boğulup haftaya Vadinin gelişiyle güzel bir çöküşe geçip Vadinin kuvvetini hissederler İnşallah cok istiyorum ki sunu. Hadi İnşallah

Beyaz Karanfil bu bolümde düzelmişti bence. Yarin İnşallah çok çok iyi reyting alir. Güzel bir sevince boğulup haftaya Vadinin gelişiyle güzel bir çöküşe geçip Vadinin kuvvetini hissederler İnşallah cok istiyorum ki sunu. Hadi İnşallah
ne düzelmesi be aga 10 dakka izledim berbattı yine senaryo sıfır hiçbişey yok dizide bi cacık olmaz vadiye bile gerek yok kendiliğinden kalkar :D

Bu süreçte Necati Şaşmaz'a karşı kimin ne düşündüğünü anlamış olduk.. bu seyirci yapılan hiç bir hatayı unutmaz.. bu saaten sonra kimin ne olduğu belli olmuştur. Ziyarete kim gitti, kim gitmedi bilmiyorum.. ama herkes notunu aldı. Bu adama da helal olsun.. bunu Necati'de bizlerde unutmayız.. helal olsun gerçekten. Özgü hanım halen Polat Alemdar ile anılıyor bunu unutmasın.. seyirci kendisini halen destekliyorsa 'Elif' karakteri yüzünden ve bu zamana kadar Vadi hakkında olumsuz bir haber duymamamız.. ziyaret etmemekle o da ayıp etmiştir bence.. Kenan Çoban ve diğerlerini söylemiyorum bile. Ziyarete gitmiyorsan bile, sosyal medya da hergün birşeyler yazanlar bir geçmiş olsun da mı yazamamış.. Anlaşılan Necati Şaşmaz gerçekten de yanlız kalmış.. benim de dediğimde bak, kardeşi Raci Şaşmaz gitmemiş, diğerlerin ne hattine..

Tapatalk 2
İMZAMI ATARIM

Bilin bakalım bu kız kim.
smile.gif

Bu arada ´Bu Tarz Benim´ programı izlemiyorum yanlışlık olmasın.
biggrin.gif
karahanlının hizmetlisi feraye
9fuw6a.jpg

hepsi kendi çapında şöhret oldular:) ama ne yazık ki palazlanmaya başladılar mı ilk işleri vadiye vurmak oluyor :(

Necati Şaşmaz geçirdiği kaza sonrasında evde dinleniyormuş ve hızla iyileşiyormuş.
İçeriden gelen bilgiye göre “Bu hafta dizi yayınlanmadı, haftaya kaldığımız yerden devam edeceğiz. Necati Bey de oynayacak...

@china_shangai abi