Polat Şaşmaz
Favori Üye
çok haklısın bende hemen hemen aynılarını yazmıştım akif gelirde cahitlerin patronu falan olursa cahitlere erhanlara tümurlara yasinlere akif emir vermeye başlarsa ali bu hara mete bu sefer kurtlar vadisinin sonu olur bence düşününce bile izlemeyesim kaçıyor vadi bu sefer sonunu hazırlar yanı malesefNecati ustanın yerine sağlam bir oyuncu şarttı, Amon sahneleri tamamlandı mı bilmiyorum ama o konu da tehlikeye düştü.
Bu sırada KGT'yi Aslan Akbey dönemi gibi bir pozisyona getirip başına da Erhan'ı getirirlerse Siyah Sancak ile beraber çok süper bölümler izleyeceğiz. Ama Akif'i geri döndürme gibi bir saçmalık yaparlarsa usta dönene kadar Pusu'yu izlemem kimse kusura bakmasın.
en vefalıları gürkan bey çıktı ziyarete giderek vadiden ayrılanlardan en çok gürkan beye saygı duyuyordum zaten hakta ettiğini gösteriyorraci bahadır cüneyt bunların da karakterini görmüş olduk yazıklar olsun
raci şaşmaz abisi ölümden dönmüş adamın umrunda değil yok böyle bişey ulan bu kadarına pes be pes
@china_shangai abi çok güzel şeyler yazmış zaten fazla söze gerek yok hepsi bizim için bitmiştir artık
ustanın bu zor gününde yanında olmayan vefasızlar insani duyguları olmayan reziller bizim için bitmiştir!
nerde gitmiş göremedik kaynak var mı ben inanmıyorumen vefalıları gürkan bey çıktı ziyarete giderek vadiden ayrılanlardan en çok gürkan beye saygı duyuyordum zaten hakta ettiğini gösteriyor![]()
nette okumustum gürkan beyin ziyarete gittiği yazıyordu 🙂🙂🙂nerde gitmiş göremedik kaynak var mı ben inanmıyorum
öyle bişey olsa duyardık yok öyle bişeynette okumustum gürkan beyin ziyarete gittiği yazıyordu 🙂🙂🙂
rast gele bir sitede hakan boyavla gürkan uygunun gittiği yzıyordu ama doğruluk payını bilmiyorum tabi yalanda olabilir başka bilgim yok 🙂🙂🙂öyle bişey olsa duyardık yok öyle bişey
öyle bişey yok ya olsa bilirdikrast gele bir sitede hakan boyavla gürkan uygunun gittiği yzıyordu ama doğruluk payını bilmiyorum tabi yalanda olabilir başka bilgim yok 🙂🙂🙂