Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

artık herkes hem fikirdir herhalde gerçek suçlunun kim olduğu hakkında necati beyin tek suçu izliyeciye saygı duyup kardeşine şu diziyle biraz ilgilen demesi adamlardaki egoya bak be bunlar necati abiyi anlaşılan çok basite alıp herşey bizim sayemizde oluyor diye düşünüyorlarmış
cnm bunların ne mal olduğu zaten ortada ben kenan çobanın tavrına daha çok sinir oldum
gürkan uygun geçmiş olsun ziyaretinde bulunmuş galiba vefasını gösterdi yanı
ama kenan çoban hayal kırıklığı oldu bence vadide adının geçmemeside çok doğruymuş:ppp:

cnm bunların ne mal olduğu zaten ortada ben kenan çobanın tavrına daha çok sinir oldum
gürkan uygun geçmiş olsun ziyaretinde bulunmuş galiba vefasını gösterdi yanı
ama kenan çoban hayal kırıklığı oldu bence vadide adının geçmemeside çok doğruymuş:ppp:
aynen bunlara zaten sevgim kalmamıştı artık hiçbir şekilde saygıda duymuyorum

belki cebimizde yoktu harçlık belki hep parasız dolaştık ama ne olursa olsun kardeşlerimizi satmadık!
gerçek kardeş: İlk gözyaşını görür ikinciyi yakalar üçüncüyü durdurur.

belki cebimizde yoktu harçlık belki hep parasız dolaştık ama ne olursa olsun kardeşlerimizi satmadık!
gerçek kardeş: İlk gözyaşını görür ikinciyi yakalar üçüncüyü durdurur.
ah abi ne güzel yazmışsın, yazık gerçekten ulan bahadır tenezzül edip iki satır bir geçmiş olsun bile demedin , hain herif yıllarca necati şaşmaz şöyle iyi böyle iyi diye övgüler yağdırdın yazık

ne yazık ki hayatın acı gerçekleri herkes güce paraya tamah ediyor tapıyor .öküz öldü ortaklık bozuldu anladık da ya insanlığınız o nerelerde ziyarete gitmedin bari twiterından bir kaç kelam dökülsün oda mı zorunuza gitti .ama hayat böyle ne yazık ki biraz cebin para görüp dışarda da itbarın arttı mı insanlıktan çıkarsın dostunu kardeşini tanimazsın seni bugünlere taşıyan abilerine saygısızlık yaparsın ben neymiş be dersin herşeyi ben yaptım ettim dersin bütün kudret bendeymiş dersin ne ALLAH bilirsin ne de seni bügünlere getiren büyüklerini bilirsin. olsun her şerde bir hayır vardır bu süreç bize necati beyin ne kadar haklı ve yalnız adam olduğunu gösterdi .iyilik yap denize at balık bilmezse halik (ALLAH)bilir.son cümlemde HADİSİ ŞERİF olsun insanlara teşekkür etmeyen ALLAH a da şükretmemiş olur . daha bu kelamın üzerine söz söylemek hadsizlik olur.

@china_shangai abi mükümmel yazmışsın gerçekten

necati şaşmaz senaryo yazmayı bırakmamış cidden çok büyük bir insan, böylesi gerçekten zor bulunur, helal olsun olsun diyorum gerçekten

Son düzenleme:
@china_shangai abi mükümmel yazmışsın gerçekten
ya bizler dış kapının dış mandalı olarak bu olayı hazmedemiyoruz necati bey ne yapsın onu düşünemiyorum bile . insanoğlu zahire bakar ona göre yorum yapar batını sadece ALLAH bilir. görüntü flu deil o kadar net ki bize de bu yorumları yapmak düşüyor

ya bizler dış kapının dış mandalı olarak bu olayı hazmedemiyoruz necati bey ne yapsın onu düşünemiyorum bile . insanoğlu zahire bakar ona göre yorum yapar batını sadece ALLAH bilir. görüntü flu deil o kadar net ki bize de bu yorumları yapmak düşüyor
evet dediğin gibi , adamın abisi ölümden dönmüş hala tık yok herşeyi geçtim insanlığa yakışmaz bu hal

şunuda demeden yapamıcam akif karakterini 10.yılımzıda büyük hata yapıp polatın yerine koymaya çalıstılar eğer akif yine polatın yerine geçerse cahite erhana yasine falan onlarada emir vermeye baslarsa işte ozaman vadi diye birşey kalmaz bu sefer gerçekten pana kendi sonunu hazırlar hiç ama hiç kusura bakmasınlar böyle bir hamle yapılırsa eğer vadi necati beyin yokluğunda ali buhara yüzünden bu sefer ciddi ciddi sonunu hazırlar
sakın böyle bir hataya düşmesinler 😳😳😳

Necati ustanın yerine sağlam bir oyuncu şarttı, Amon sahneleri tamamlandı mı bilmiyorum ama o konu da tehlikeye düştü.

Bu sırada KGT'yi Aslan Akbey dönemi gibi bir pozisyona getirip başına da Erhan'ı getirirlerse Siyah Sancak ile beraber çok süper bölümler izleyeceğiz. Ama Akif'i geri döndürme gibi bir saçmalık yaparlarsa usta dönene kadar Pusu'yu izlemem kimse kusura bakmasın.

Necati ustanın yerine sağlam bir oyuncu şarttı, Amon sahneleri tamamlandı mı bilmiyorum ama o konu da tehlikeye düştü.

Bu sırada KGT'yi Aslan Akbey dönemi gibi bir pozisyona getirip başına da Erhan'ı getirirlerse Siyah Sancak ile beraber çok süper bölümler izleyeceğiz. Ama Akif'i geri döndürme gibi bir saçmalık yaparlarsa usta dönene kadar Pusu'yu izlemem kimse kusura bakmasın.
Aslinda varya alacaklar Polat dönene kadar konuyu Pusat vr Tilki savasina getirecekler Pusatla yurutecekler