Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Vadi Işide süper bir gönderme yaptı.Bu ışid Amerikalı gazetecinin kafasını gerçekten kesmemişti.Vadi de dün bu konuyu işledi.

istiklal marşının bu yorumu şair ismet özel e aittir. melodi "taleal bedru"nun melodisidir. türk milletinin ancak islami bir bilinçle bağımsız olabileceğini vurgulamak amacıyla bu güzel marş ve melodi birleştirilmiştir

Bu sahneyi Selman Kayabaşının yazdığı 1000 km öteden belli

Şener Şen olayına girmeleri gerekir.. Ömer baba'dan sonra geri kalanını yeni bir 'dayı' karakteri ile devam anlatılmalıdır.. Şener Şen 'dayı' karakteri ile harika olacaktır.. böylece yeni bir Ömer baba karakteri de yaratılmamış olunur.. Ömer baba efsane yerini aldı.. her bölümde onu hatirlayacağız..

Tapatalk 2

Şener Şen transferini bu yüzden çok istiyorum.. Vadiye ve Polat'a büyük bir katkısı olacaktır..

Tapatalk 2

ben olsam ikna için hergün kapısında yatardım
acayip bir ivme kazandırır vadiye bence bu tür hamleler yapmaları lazım 4 bölüm oldu reytinglerde bir kıpırdama yok

bir tiyoda benden
tilki‚ raskolnu öldürüyor pusat çakır da baltazarı öldürüyor her ne kadar @34rcp44 kardeşimin tiyoları kadar olmasa da

bak şimdi cuma cuma merak yaptım

bir tiyoda benden
tilki‚ raskolnu öldürüyor pusat çakır da baltazarı öldürüyor her ne kadar @34rcp44 kardeşimin tiyoları kadar olmasa da
öyle şeymi olur abi tüyo tüyodur tilki nin raskolnü götüreceğini öğrenmiştik zaten de pusat baltazarı götürmesini şu an da öğrendim 🙂

tüm vadici agalar hepinizin hepimizin cuması mübarek olsun, ülkemizin selameti için dua edelim inşAllah

bir tiyoda benden
yok artık abi raskoln bu kadar kolay harcanacak adam değil ya
İnşallah olmaz bu tüyo Raskoln bunu beğenmedi

baltazar ölebilir

ben olsam ikna için hergün kapısında yatardım
acayip bir ivme kazandırır vadiye bence bu tür hamleler yapmaları lazım 4 bölüm oldu reytinglerde bir kıpırdama yok
abi adamlar daha ne yapsın ya reytingler yükselmiyosa bizim bi hatamız yokki her bölüm daha da süper oluyor senaryo muazzam
valla bu bölümlerde yükseltmiyosa şener şen i de getirsen bişey olmaz
ama patlamayı yapacaz elbet

müthiş bi melodiydi abi yazanlara helal olsun
cidden senaryomuz müthiş ya böyle senaryosu kuvvetli dünya üzerinde bir diz iyoktur
her sahnesi anlamlı her sahnesi mesajlı
her sahnesi değerli
selman kayabaşı başta olmak üzere tüm senaryo ekibindekilere helal olsun çok kalabalık bi grup var belli

Bu arada vadi bu sezon başladığından beri ilk kez 2 hafta maç olmadan yayınlanacak
ben diyorum ki mamoşun cenazesi tarzında bi fragman olursa polatın döktürdüğü haftaya maçta yok müthiş bi patlama yaparız
@Master.1000

Son düzenleme:
@takas aga cumaya gitmedin mi yoksa 😀
yok daha neler aga tabi ki gittim o nerden çıktı
Malatyada 12.20 civarı okunuyor
Allah a şükür namazımız kıldık
birazdan da Ahmet Davutoğlu geliyor malatyaya mitinge gidecem

akşam görüşürüz agalar