Memati ile Polatın konuşmasından alıntıaga saçmalama ya kitaba el bassak ömür boyu burda kalmam gerekirdi
biliyorum şaka yaptım zatenMemati ile Polatın konuşmasından alıntı
İzle bişey olmaz kalan bölümleri yazın izleO kadar da değil. 200 bölümü nasıl izleyeyim? Ama gitmesin ya takas agam.
Keşke yine kandırıyor olsan 1 Nisanda ki gibi ne ağlamıştık lan o zamanvalla çok iyi insanlarsınız sizi özlicem ama banlandığım an forum bitmiştir benim için söz ağızdan 1 kere çıkar
İşte o kadar bihaberim vadiden. takas gitmesin diye girdim. İlk ve son girişim olur herhalde bu konuya.200 değil 300
aslında bölüm sayısında sıkıntın yok pusu 205.bölümde eski vadiyi falan da katarsak 300 ü geçiyoİşte o kadar bihaberim vadiden. takas gitmesin diye girdim. İlk ve son girişim olur herhalde bu konuya.
Kafama sıkar giderim diyosun yani 😎bunlarda öldürmüyo süründürüyolar banlıyosanız banlayın yoksa kendim banlanıcam bu kadar laftan sonra gitmezsem saçma olur artık banlanmasam bile gitmem icab eder
aynen agaKafama sıkar giderim diyosun yani 😎
Çakır ölene kadar izlemiştim. Sonra koptum. Kopuş o kopuş.İzle bişey olmaz kalan bölümleri yazın izle
Yok aga çıkma burada kalaynen aga
neyse çıkayım forumdan sizin de vaktinizi boş yere alıyorum
Bari yarınki rekormuzu görüp öyle gitseydin totalde rekor kıracaktıkaynen aga
neyse çıkayım forumdan sizin de vaktinizi boş yere alıyorum
Niye koptunÇakır ölene kadar izlemiştim. Sonra koptum. Kopuş o kopuş.
aga aslında yarın forumda olmayı istiyorum daha doğrusu cuma gününe kadar sırf o yüzden ama banlanmam yakındırBari yarınki rekormuzu görüp öyle gitseydin totalde rekor kıracaktık
Niye koptun
Bilmem. Çakır'a üzülmüşümdür herhalde ben de unuttum şimdi.Bari yarınki rekormuzu görüp öyle gitseydin totalde rekor kıracaktık
Niye koptun
Cumaya kadar kalırsan zaten temelli burdasın ceza almazsın fena bir rekor var yarınaga aslında yarın forumda olmayı istiyorum daha doğrusu cuma gününe kadar sırf o yüzden ama banlanmam yakındır
Polatla frekanslarınız tutmadı galibaBilmem. Çakır'a üzülmüşümdür herhalde ben de unuttum şimdi.
ben çakırı aşırı derece seviyosum ölünce hıçkıra hıçkıra ağlamıştım o zaman küçüktük bi deBilmem. Çakır'a üzülmüşümdür herhalde ben de unuttum şimdi.
Polat'la bir iletişim kopukluğu oldu aramızda, sevemedim bir türlü.Cumaya kadar kalırsan zaten temelli burdasın ceza almazsın fena bir rekor var yarın
Polatla frekanslarınız tutmadı galiba
Banlanmazsan kalaga aslında yarın forumda olmayı istiyorum daha doğrusu cuma gününe kadar sırf o yüzden ama banlanmam yakındır