- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
yukarı baksana senden evvel ben kopyaladım konuyuyazete.com açık bekliyordum fragman geldi hemen kopyalayıp yapıştırdım.nasıl geç kalırım.
yukarı baksana senden evvel ben kopyaladım konuyuyazete.com açık bekliyordum fragman geldi hemen kopyalayıp yapıştırdım.nasıl geç kalırım.
ama kafasına küreği yiğiyorBeyler kim önce koydu onu birakinda. Fragman nasıl fragman bende facebook ta gördüm. Guzel bölüme benziyor.. Alın Size poyrazı bulmuşlar
Hayırdır yolculuk nereyeson mesajlarımı çok sevdiğim kurtlar vadisinin konularına yazayım bari
yarınki bölüm süper olacak süper
birazdan banlarlar banlandıktan sonra da forumu bırakıyorum daha girmicem sende kendine iyi bak abay kardeşim agamHayırdır yolculuk nereye
Hayırdır niye banlanıyon gine ne oldu Eyw sende kendine iyi bak kardeşimbirazdan banlarlar banlandıktan sonra da forumu bırakıyorum daha girmicem sende kendine iyi bak abay kardeşim agam
aga duygulandım lan sizi harbiden seviyorum Allah a emanet olHayırdır niye banlanıyon gine ne oldu Eyw sende kendine iyi bak kardeşim
Bannlanma sebebin ne lo onu söyleseneaga duygulandım lan sizi harbiden seviyorum Allah a emanet ol
ceza gelince görürsün bi konuda tartışmaya girdim ordan ceza gelir zaten ceza puanım yüksek 15 gün banlanma süresi biliyosun ben 15 gün banlandıktan sonra hayatta foruma girmem daha bunu önceden de söylemiştim zatenBannlanma sebebin ne lo onu söylesene
aga vadi forumunda konuşuruz merak etme diğer hesaplarımı da söylicem o zaman irtibata geçicez yani senin ordaki nickin neydi söyle biAga gitme ne olur yaaaa ne olur gitme aga biz sensiz ne yaparız ya hakkını helal et aga ne olur gitme ya ne olur
Ya aga tekrar gel ya Vadi sensiz sessiz kalır tadı tuzu olmazceza gelince görürsün bi konuda tartışmaya girdim ordan ceza gelir zaten ceza puanım yüksek 15 gün banlanma süresi biliyosun ben 15 gün banlandıktan sonra hayatta foruma girmem daha bunu önceden de söylemiştim zaten
Hadi ya inş ceza almazsın 15 günde fazlaymışceza gelince görürsün bi konuda tartışmaya girdim ordan ceza gelir zaten ceza puanım yüksek 15 gün banlanma süresi biliyosun ben 15 gün banlandıktan sonra hayatta foruma girmem daha bunu önceden de söylemiştim zaten
sen keyfine bak aga ya böyle yapma ayıp oluyoBanlandıktan sonra geri dön yoksa bende forumu bırakıyorum agalar
Polat Şaşmaz buraya da gel yaaga vadi forumunda konuşuruz merak etme diğer hesaplarımı da söylicem o zaman irtibata geçicez yani senin ordaki nickin neydi söyle bi
hiçbişey olmaz vadiye merak etme senin vadi forumunda nickin neydi söyle heleYa aga tekrar gel ya Vadi sensiz sessiz kalır tadı tuzu olmaz