ga bu resimleri nerden buluyon yaaaaa...çok cikssss...offffff çok kral olmuş....
ga bu resimleri nerden buluyon yaaaaa...çok cikssss...offffff çok kral olmuş....
aga vadi forumlarında ve facebook ta birçok vadi sayfasında çıkan set resimleri zor bişey değilga bu resimleri nerden buluyon yaaaaa...çok cikssss...offffff çok kral olmuş....
valla senin gibi bi vadi fanı bulması zor aga..her foruma lazımsınn....bizlerde kral olmadan kral sofrasına oturuyoz sayende.....offffffffffff...resimleri gördükce avatar 2 yi çekesim geliyo bu gazlaaaaaaaaaa..aga vadi forumlarında ve facebook ta birçok vadi sayfasında çıkan set resimleri zor bişey değil
senin için yeni set resimleri geliyor şimdi 1 dk içindevalla senin gibi bi vadi fanı bulması zor aga..her foruma lazımsınn....bizlerde kral olmadan kral sofrasına oturuyoz sayende.....offffffffffff...resimleri gördükce avatar 2 yi çekesim geliyo bu gazlaaaaaaaaaa..
aga vadi 10 yıla yakın süredir sadece perşembeleri oynuyomuş..hiç kanal değiştirmemiş..müthiş bi rekor bu..senin için yeni set resimleri geliyor şimdi 1 dk içinde
aga rekorlar konusuna bekliyorum seni bi kaç madde atarsın foruma girince oraya bişeyler yazmadan çıkmaaga vadi 10 yıla yakın süredir sadece perşembeleri oynuyomuş..hiç kanal değiştirmemiş..müthiş bi rekor bu..
linkini atda bi göz atam...ne zamandır girmedim siteye..örümcek bağlamıştır oralar..aga rekorlar konusuna bekliyorum seni bi kaç madde atarsın foruma girince oraya bişeyler yazmadan çıkma
https://fav10.net/forum/threads/kurtlar-vadisi-İlkleri-ve-rekorları-konusu.174561/linkini atda bi göz atam...ne zamandır girmedim siteye..örümcek bağlamıştır oralar..
Güzelmiş bu
takdir ettim kendisiniBugün Kurtlar Vadisi'nin ne kadar büyük bir dizi olduğunu bir hocadan daha tasdikledim. Şöyle diyor kendisi:
"Normalde sizin değil bilgisayar oynamak, televizyonun düğmesine bile basmamanız lazım. Ama gel gör ki, günümüz gençleri Kurtlar Vadisi hastası. Buna bir şey diyemiyorum malesef. Başka bir dizi olsa size izleyin demem, ama dizi Kurtlar Vadisi olunca aklınıza takılacağına izleyin daha iyi"
Aynen öyle...
adam süper demişBugün Kurtlar Vadisi'nin ne kadar büyük bir dizi olduğunu bir hocadan daha tasdikledim. Şöyle diyor kendisi:
"Normalde sizin değil bilgisayar oynamak, televizyonun düğmesine bile basmamanız lazım. Ama gel gör ki, günümüz gençleri Kurtlar Vadisi hastası. Buna bir şey diyemiyorum malesef. Başka bir dizi olsa size izleyin demem, ama dizi Kurtlar Vadisi olunca aklınıza takılacağına izleyin daha iyi"
Aynen öyle...
Vay çok güzel söylemiş Ben de etrafımda çok Vadi izleyen hoca görüyorum Özellikle Coğrafyacı Adam dersi kaynatmak için elinden geleni yapıyor Bazen dini konular ile ilgili şeyler anlatılıyor geçenlerde şeriatı işledik Bazen de Vadi ile ilgili sorular soruyor bana Telefondan Vadinin fragmanlarını yeni bölümlerini attırıyor kendi telefonuna sonra dersin ortasında analiz yaptırıyor 10-15 kez izliyor fragmanı Diğer hocalar bu kadar olmasa da onlar da çok iyiBugün Kurtlar Vadisi'nin ne kadar büyük bir dizi olduğunu bir hocadan daha tasdikledim. Şöyle diyor kendisi:
Aynen öyle...