Memati ile Polatın konuşmasından alıntıaga saçmalama ya kitaba el bassak ömür boyu burda kalmam gerekirdi![]()
biliyorum şaka yaptım zatenMemati ile Polatın konuşmasından alıntı![]()
İzle bişey olmaz kalan bölümleri yazın izleO kadar da değil.200 bölümü nasıl izleyeyim?
Ama gitmesin ya takas agam.
![]()
Keşke yine kandırıyor olsan 1 Nisanda ki gibi ne ağlamıştık lan o zamanvalla çok iyi insanlarsınız sizi özlicem ama banlandığım an forum bitmiştir benim için söz ağızdan 1 kere çıkar
İşte o kadar bihaberim vadiden.200 değil 300
aslında bölüm sayısında sıkıntın yok pusu 205.bölümde eski vadiyi falan da katarsak 300 ü geçiyoİşte o kadar bihaberim vadiden.takas gitmesin diye girdim. İlk ve son girişim olur herhalde bu konuya.
![]()
Kafama sıkar giderim diyosun yani 😎bunlarda öldürmüyo süründürüyolar banlıyosanız banlayın yoksa kendim banlanıcambu kadar laftan sonra gitmezsem saçma olur artık banlanmasam bile gitmem icab eder
aynen agaKafama sıkar giderim diyosun yani 😎
Çakır ölene kadar izlemiştim. Sonra koptum. Kopuş o kopuş.İzle bişey olmaz kalan bölümleri yazın izle![]()
Yok aga çıkma burada kalaynen aga
neyse çıkayım forumdan sizin de vaktinizi boş yere alıyorum![]()
Bari yarınki rekormuzu görüp öyle gitseydin totalde rekor kıracaktıkaynen aga
neyse çıkayım forumdan sizin de vaktinizi boş yere alıyorum![]()
Niye koptunÇakır ölene kadar izlemiştim. Sonra koptum. Kopuş o kopuş.![]()
aga aslında yarın forumda olmayı istiyorum daha doğrusu cuma gününe kadar sırf o yüzden ama banlanmam yakındırBari yarınki rekormuzu görüp öyle gitseydin totalde rekor kıracaktık
Niye koptun![]()
Bilmem.Bari yarınki rekormuzu görüp öyle gitseydin totalde rekor kıracaktık
Niye koptun![]()
Cumaya kadar kalırsan zaten temelli burdasın ceza almazsınaga aslında yarın forumda olmayı istiyorum daha doğrusu cuma gününe kadar sırf o yüzden ama banlanmam yakındır![]()
Polatla frekanslarınız tutmadı galibaBilmem.Çakır'a üzülmüşümdür herhalde ben de unuttum şimdi.
![]()
ben çakırı aşırı derece seviyosum ölünce hıçkıra hıçkıra ağlamıştım o zaman küçüktük bi deBilmem.Çakır'a üzülmüşümdür herhalde ben de unuttum şimdi.
![]()
Polat'la bir iletişim kopukluğu oldu aramızda, sevemedim bir türlü.Cumaya kadar kalırsan zaten temelli burdasın ceza almazsınfena bir rekor var yarın
Polatla frekanslarınız tutmadı galiba![]()
Banlanmazsan kalaga aslında yarın forumda olmayı istiyorum daha doğrusu cuma gününe kadar sırf o yüzden ama banlanmam yakındır![]()