Canım gece gece nerden esiyor ve arıyorsun, böyle bir yer olduğunu bile unutmuştim.
@xemrexxx yarış yapıyor. Survivor konusu ile bu konuyu geçmeye çalışıyor. 41 bin mesaj yazmışlar bu konuya. Survivor'a 35 bin.bede dedim yarısı komple bitireyim.
Canım gece gece nerden esiyor ve arıyorsun, böyle bir yer olduğunu bile unutmuştim.
MY genel konusundaki 5K mesajın 2.3K-sı onunmuş. Böyle böyle zirvelerden inmiyor mesaj sayısında.@xemrexxx yarış yapıyor. Survivor konusu ile bu konuyu geçmeye çalışıyor. 41 bin mesaj yazmışlar bu konuya. Survivor'a 35 bin.bede dedim yarısı komple bitireyim.
MY genel konusundaki 5K mesajın 2.3K-sı onunmuş. Böyle böyle zirvelerden inmiyor mesaj sayısında.
Yoksa ben 7 yılda 22K olabildim anca.
Ruh hastası ya bu @xemrexxx .ssEkli dosyayı görüntüle 83930
Şu 53 bin yazısını görüyor musun? 30'ini onun mesajıdır. Kendi kendine konuşuyordu.
Tam tersi anti vadiciydi Foruma girdiği günden beri vadicilerle tartışırdı@xemrexxx sen vadici miydin
Nasıl banlandı. 😱O bu konudan banlandı yazamaz
Ama Eski vadici sonradan ihanet etti
Şaşırmadım kendisi manyak çünkü .ss @xemrexxxTam tersi anti vadiciydi Foruma girdiği günden beri vadicilerle tartışırdı
Nasıl banlandı. 😱
Survivor’cıları da rahatsız ediyor bu melun ordan da banlanmalı .ss @xemrexxxKonuda izleyen forumcuları rahatsız ediyordu. Yönetimde banlama kararı aldı. Mesaj yazamıyor konuya
Survivor’cıları da rahatsız ediyor bu melun ordan da banlanmalı .ss @xemrexxx
Eskiden baya deliymişsin @xemrexxx .ssAma onu izliyor. Burada Vadi'yi kötülüyordu
Eskiden baya deliymişsin @xemrexxx .ss
@xemrexxx şimdi elime düştün işte. 🐍Cevap yazamıyor. Kışkırtıp durabilirsin bu konudan
Kalıcı banın dönüşü olmaz. Zaten gerek yok banın kalkmasına, buraya da mesaj yazmayıversin.