Polat Şaşmaz
Favori Üye
barışma yükleniyor inşallah yeni projede necati şaşmaz oynar necati şaşmaz'ın oynayacağı karakter aslan akbey konumunda genç biri de polat konumunda oynarsa çok güzel olur bence
Kurtlar Vadisi devam etmeli.barışma yükleniyor inşallah yeni projede necati şaşmaz oynar necati şaşmaz'ın oynayacağı karakter aslan akbey konumunda genç biri de polat konumunda oynarsa çok güzel olur bence
raci şaşmaz yeni proje yapacak diye dedim vadi devam eder mi sanmıyorum kanallar almıyor çünküKurtlar Vadisi devam etmeli.
Devam ettirmek isteseler her türlü devam ettirirler. Çekerler bi sinema filmi Kurtlar Vadisi Irak gibi nasıl kabul etmiyorlar görelimraci şaşmaz yeni proje yapacak diye dedim vadi devam eder mi sanmıyorum kanallar almıyor çünkü
Sahneye bak be Allah rahmet eylesin çok severim kendisini.adil bey kuzey vargın'ın ölüm yıl dönümü 13 ağustos 2017'de vefat etmişti rahmetle anıyorum
Sahneye bak be Allah rahmet eylesin çok severim kendisini.
Usta bu vadinin kamera arkasi fotolarıni toplu olarak atabilir misin?Sahneye bak be Allah rahmet eylesin çok severim kendisini.
Bu forumda 2015 yilinda paylaşmışsin baziliriniUsta bu vadinin kamera arkasi fotolarıni toplu olarak atabilir misin?
Hangi mesaj. Elimde üç beş fotoğraf kaldı zamanında fidye virüsü bulaştı bilgisayara resimler gitti bi ara kurtarabilisem atarım.Usta bu vadinin kamera arkasi fotolarıni toplu olarak atabilir misin?
kim diyor ?Raci ve Necati barıştı diyorlar var mı öyle birşey @Polat Şaşmaz
Raci ve Necati barıştı diyorlar var mı öyle birşey @Polat Şaşmaz
Twitter'da gördüm, Kurtlar Vadisi Kaos'u Raci yapmak istiyormuş.kim diyor ?
O farklı ama barışma sinyalleri veriyorduRaci şaşmaz ropörtaj vermişti ya hani orda önümüzdeki bayram buluşacaz demişti
Eğer doğruysa müthiş haber ama vadi hakkında yalan haber yapan çok o yüzden hemen havaya girmeyeceğimTwitter'da gördüm, Kurtlar Vadisi Kaos'u Raci yapmak istiyormuş.
O farklı ama barışma sinyalleri veriyordu
Twitter'da gördüm, Kurtlar Vadisi Kaos'u Raci yapmak istiyormuş.
O farklı ama barışma sinyalleri veriyordu