bizim de kendi çapımızda istihbarat ağımız var
Şu ana kadar 1 bölümünü bile izlemedimMerhabalar. Bugun beyaz tvde Pusunun 1. bölümünü izlediniz mi
bugün sezon finali (9.bölüm) var izlemelisinŞu ana kadar 1 bölümünü bile izlemedim
Aynen forumu büyüten yer burasıdır.Pusunun bitmesi en çokta forumu etkiledi buranın yeri ayrıydı forumda
Sen önce eski vadiye başka 97 yi izle sonra pusuya geç tavsiyem budurSelamün aleyküm dostlar sohbete yeni katılıyorum Bende şu evde kaldığımız günlerde kurtlar vadisi pusunun 200lü bölümlerini izliyordum raskolnün olduğu Ama öncesi yok Raskoln karakterini çok sevdim ama bu raskoln kimdir ne değildir bu adam dizide rusyaya mı çalışıyor abdye mi anlamadım çünkü bir bölümde rus büyükelçinin peşine düşüyordu
Neden raskoln pusuda gelmedi mi?🤔Raskolnu sormuştum aslındaSen önce eski vadiye başka 97 yi izle sonra pusuya geç tavsiyem budur
Kurtlar Vadisi hiç izlemedim ama google'da bile fav10 yazıp boşluk bıraktığında tahminlerden biri Kurtlar Vadisi
Bu değil de @xemrexxx 'in en çok mesaj yazdığı konular silinebilir bence.
MY alt forumunu silinve olur biter. Adam susmuyordu orada
Ekli dosyayı görüntüle 83930
Şu 53 bin yazısını görüyor musun? 30'ini onun mesajıdır. Kendi kendine konuşuyordu.