Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

abi ben tiyatro geçmişi olarak kıyaslamıyorum zaten tabi ki haklısın ali sürmeli ve hakan boyav ömrünü bu işe vermiş ve bu ülkenin en iyi oyuncuları arasında
dikkat edersen ben burda karakterleri kıyaslıyorum abdül kara zaza
hangisi daha efsane açık ara abdülhey ve kusura bakma abi de bu işler tiyatro geçmişine falan bakmaz millet aha abdülhey der açar izler
kimse bu adam tiyatrocu geçmişi nedir demez

ama diğer 2 büyük oyuncunun da vadi sayesinde ünleri baya bi arttığı için o dizi abdül dışında kara ve zaza sayesinde de tutacaktır bence onun için diyorum o dizi perşembe olmazsa kesin tutar

tekrar söylüyorum ben orda oyuncu geçmişlerini falan karşılaştırmadım bile vadideki karakterlerini karşılaştırdım
diziyi izleyen adam hakan boyav değil kara diyo
kenan çoban değil abdülhey diyo :D

aga ne olursa olsun hepsi diziyi bıraktı madem öyle büyük sorun var yapımcıs sensin senarist sensin diziyi bitir adam akıllı
haksızmıyım bırakıp gitmek nedir
farz et ki Necati abi devam ettiremedi vadi final bile yapamadan kalktı düşünsene

haklısın aga ama işte hep kendilerini düşünüyolar artık bahadırla cüneyt hayatta gelmez ama inşallah raciyle hemen arayı düzeltirde senaryoya tekrar katılırsa oyuncuya filan gerek kalmaz muhteşem bişey olur inşallah bombayı ben bu yönden bekliyorum

@34rcp44 aga bence o iş imkansız bu saatten sonra Raci nin vadiye dönme ihtimali bence imkan dahilinde bile değildir
adamlar nişantaşındaki yerden çıkıp yeni ofise geçtiler şirketi bıraktılar diziyi bıraktılar tamamen koptu herşey yani

o değilde vadiyle ilgili bilgi gelmemesi artık benimde canımı sıkmaya başladı her gün bişey olur diye bakıyorum sayfalara bişey yok benimde sabrım kalmadı :D

@34rcp44 aga bence o iş imkansız bu saatten sonra Raci nin vadiye dönme ihtimali bence imkan dahilinde bile değildir
adamlar nişantaşındaki yerden çıkıp yeni ofise geçtiler şirketi bıraktılar diziyi bıraktılar tamamen koptu herşey yani

o değilde vadiyle ilgili bilgi gelmemesi artık benimde canımı sıkmaya başladı her gün bişey olur diye bakıyorum sayfalara bişey yok benimde sabrım kalmadı :D
aga hiç olmazsa diğerleri gibi yeni bir işe başlamadı çıkmadın candan umut kesilmez :D

bizim hergün sıkılıyo alıştık artık aga :D

Kıyamet alameti takası bile kızdırdılar ya

Aynen bizi sakinleştiren takas bile kızıyor artık :D

aga hiç olmazsa diğerleri gibi yeni bir işe başlamadı çıkmadın candan umut kesilmez :D

bizim hergün sıkılıyo alıştık artık aga :D
nasıl başlamadı aga ya adam 500 milyonluk yatırımla inşaat sektörüne girdi tv sektörünü tamamen bıraktı :D fikirtepe projesinde raci var

abi ben zaten sabırsız biriyim bakma burda konu vadi olunca sabırlı olun diye yazıyorum ama bende çatladım çıksın artık resimler falan :D tüyo lazım tüyo :D

nasıl başlamadı aga ya adam 500 milyonluk yatırımla inşaat sektörüne girdi tv sektörünü tamamen bıraktı :D fikirtepe projesinde raci var

abi ben zaten sabırsız biriyim bakma burda konu vadi olunca sabırlı olun diye yazıyorum ama bende çatladım çıksın artık resimler falan :D tüyo lazım tüyo :D
onu demiyorum aga dizi işine girmedi en azından bırak onuda yapsın artık yoksa bu adam ne yiyip içicek :D

ilk bölüm çok hüzünlü olur mematinin ölümüne benzer bi bölüm bekliyorum
usta yönetmenler olunca çok daha iyisi bile olabilir

ilk bölüm çok hüzünlü olur mematinin ölümüne benzer bi bölüm bekliyorum
usta yönetmenler olunca çok daha iyisi bile olabilir​
Sen bu yazdığına inNıyor musun asla hüzün olmaz yalandan mezar sahnesi olur adamı satana birde hüzünlü sahne mi yapacaklar

Raci defteri kapanmıştır kaynak olarak cenaze namazı
abibu işlere bence de belli olmaz sonuçta insanlar yıllar sonra bile barışıyorlar ben yakın zamanda olmasa bile raci yle barışmalarını bekliyorum ve de istiyorum tabi ama mevzuyu tam olarak bilsek daha net konuşabiliriz

onu demiyorum aga dizi işine girmedi en azından bırak onuda yapsın artık yoksa bu adam ne yiyip içicek :D
aga adamın şöhretini bilmiyosun sanki :D tüm yatırımını inşaat sektörüne aktarmış dizi falan yazmaz bence bu saatten sonra

anlamıyorum ben bu adamı yav Türkiye nin net 1 numaralı senaristisin vadiyi bıraktın bari başka bi dizi yaz

Raci Şaşmaz'ın vadiyi yazdığı dönemlere bi bakın kusursuz neredeyse

abibu işlere bence de belli olmaz sonuçta insanlar yıllar sonra bile barışıyorlar ben yakın zamanda olmasa bile raci yle barışmalarını bekliyorum ve de istiyorum tabi ama mevzuyu tam olarak bilsek daha net konuşabiliriz​
Abi kardeş barışırlar belki ama adam büyük yatırım yapıyor diziyle uğraşmmaz